KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Bu arada özel sektorde malesef lise mezunu insanlar , üni mezunu insanları ezmeye çalışıyor bundan bir haz alıyorlar aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum bu mobbingi bende yaşadım özel sektörde meslek hayatımın ilk yıllarında malesef 4 arkadaşımla beraber dava açmıştım bu yüzden o kadına ...ama Hacettepede çalışırken kızlar çevremde hep kaliteli insanlar vardı ne kadar canım ciksada çalışmaktan gurur duydum meslegimle iş arkadaslarimla çünkü hepsi kendini sürekli gelistiren kültürlü insanlardı.. bu yüzden devlete girmek gerek en azından kendi seviyende kişilerle catisirsin, özelde olaylar çok seviyesizlesiyor bu tür kişiler yüzünden..
Evet kesinlikle öyle bende bu yüzden özel sektör batsın dedim çıktım. Bende mobbing in alasını gördüm. Hemde basit ıvır zıvır insanlardan. Bende dava edecektim ama gerek kalmadı çıkarken kavga gürültü hakkımı aldım öyle çıktım. Kesinlikle her bir cümlen o kadar doğru ki en azından devlette aynı seviyede olursun çatışırken. İnşallah hayırlısıyla atanırız her birimiz.

O yemeseydi hala yemezdim herhalde. Bilmiyorum kendimi suçlu hissettim. O annemlerle gideceğini sanıyordu. Kolinin içine girip duruyordu. Köydede arkadaşları var annemin finnuri dediği bir dişi kedi var annem ondan bahsedince direk hareketleniyor, şapşik kedim.😂
En az pisicik kadar tatlısın pisicik annesi ❤️
Senin adına hem üzüldüm hem sevindim ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz. Ben direk pes etmeye karar verdim. Özel sektör her zaman tetikte olman gerektiğini öğretiyor insana. Sana katılıyorum.
Çok doğru
Dava açtım ama geri meslege dönmem zor oldu korktum mobbing çok kotu bir şey iftira vs bir çok şeye maruz kaldım ama etme bulma dünyası benim sonum iyi çok şükür .. onunki kötüdür eminim bir çok kişiye kötülüğü dokundu o iftiralar türlü oyunlar vs neyse işte
Geri dönmen mucize olmuş bende geri dönemem diye ödüm kopmuştu çünkü adam size bu şehirde ekmek yedirmem diye dolanıyordu.
Ben öyle o kadar şeye maruz kalmadım ama kızın patrona yazması gece gündüz patron diye yanıp tutuşması babasının ağzına girmesi. Bende direk dişiliğini kullandı elde edip biz bize yeteriz boşver onu ben daha çok çalışırım modu yaptı. Sürekli arkamdan dedikodumu yaptılar. Aşağlamalar oldu ama ben daha ilerisini duymamak için direk istifa ettim. Aman tanrım canım benim ya. Tamam unut o günleri boşver. Ben bile hatırlayınca sinirim bozuluyor. Senin için neler neler geliyordur aklına.&
İşte bunlar iğrenç şeyler ki bunlarlada bitmiyor...
İçimdeki ses kalk ders çalış diyor. Bedenim çok yorgunum dinlen diyor. Tansiyonum mu çıktı anlamadım ayağım alev gibi yanıyor. O kadar su içtimki akşam 2 saatte 5 litrelik suyu yarıladım resmen.
Sudan bir şey olmaz da vücudunu çok zorlama bence canım. Biraz kendini dinle dinlenesin varsa dinlen tabi yoksa boş bir çalışma olur.
Eki Görüntüle 2835790

Taktim son 3 aya lütfen beni mazur görün 🤭
Sen harikasın ❤️ Koçumuz gibi oldun nereden çıktın geldin iyiki geldin 😊

Eki Görüntüle 2835790

Taktim son 3 aya lutgen beni mazur görün 🤭

Çok doğru

Geri dönmen mucize olmuş bende geri dönemem diye ödüm kopmuştu çünkü adam size bu şehirde ekmek yedirmem diye dolanıyordu.

Sudan bir şey olmaz da vücudunu çok zorlama bence canım. Biraz kendini dinle dinlenesin varsa dinlen tabi yoksa boş bir çalışma olur.

Yaaa :KK68::KK5: hep yazayım diyordum ama bugüne nasipmiş faydasi oluyorsa ne mutlu bana gorduklerimi paylaşırım sizinle :oops:

nickimi feriha koydum nickimi feriha koydum hoşgeldin aramıza canım. Senin için bu kadar az olum olması cidden sinir bozucu bir şey. Yazdın mı görmedim ama alanın neydi? Hangi bölümden bu kadar az alıyorlar merak ettim.

Teknik meslek liseleri bölümlerini bilirsiniz eğer öğretmenseniz. Genelde az alım olur. O alanlardan biri. Böyle alanlar var epey.

Çok doğru

Teşekkür ederim. Pisi maukum hala babamı kapıdan gelecek diye bekliyor.
Nasıl bir insan bunlar şeytan bile bu kadar acımasız değildir.
Aynen bir test çözeyim dedim nerdeyse yarıya yakın yanlış çıktı sinir oldum. TV izleyip uyudum.

Teknik meslek liseleri bölümlerini bilirsiniz eğer öğretmenseniz. Genelde az alım olur. O alanlardan biri. Böyle alanlar var epey.
Evet onun iş alanı düşük. Tahmin edebiliyorum sıkıntını ben mezun olunca tek bir okul alım yapmıştı benim bölümü bende sinir olmuştum. Hayırlısı olsun dicem ama kesin olsun hayırsız olacaksa bile hayırlı hale getireceğine inanıyorum.

Günaydın güzel kadınlar​
Babamla konuştum. Yolda kaza olmuş. Dikiz aynasını orada bırakmışlar. Annem uyuyormuş çığlık çığlığa kalmış. Hiç istemedim gitmelerini hissetmiş gibi canım sıkılıyor. Hala yoldalar bide.
Günaydın canım cok gecmis olsun 😔 nasillar annenle baban iyiler mi peki sag salim varırlar insallah insan bazen hissediyor o iç sıkıntısını çok iyi bilirim Allah yollarını acik etsin 🙏🌸

Teşekkür ederim. Pisi maukum hala babamı kapıdan gelecek diye bekliyor.
Nasıl bir insan bunlar şeytan bile bu kadar acımasız değildir.
Aynen bir test çözeyim dedim nerdeyse yarıya yakın yanlış çıktı sinir oldum. TV izleyip uyudum.
Demiştim boş bir çalışma olur diye ah ucukgenclik ucukgenclik

Günaydın güzel kadınlar​
Babamla konuştum. Yolda kaza olmuş. Dikiz aynasını orada bırakmışlar. Annem uyuyormuş çığlık çığlığa kalmış. Hiç istemedim gitmelerini hissetmiş gibi canım sıkılıyor. Hala yoldalar bide.
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım benim. Sağ salim varırlar inşallah

Günaydın canım cok gecmis olsun 😔 nasillar annenle baban iyiler mi peki sag salim varırlar insallah insan bazen hissediyor o iç sıkıntısını çok iyi bilirim Allah yollarını acik etsin 🙏🌸
Sağol canım. Annem baya korkmuş. Babam kapıdan girseydi anneni de alırdı falan dedi. Şimdi sağsalim varmışlar memlekete alışveriş yapıp köye çıkıcaklarmış. Düşünüyorum annemlerin kaza yaptığı o yarım saat kedi kapıya saldırdı. Ben uyuyordum resmen hayvan uyan kalk gidelim der gibi beni uyandırmaya çalıştı. Sonra sakinledi, yere uzandı ben yatağa girdim babam aradı nasıl hissediyor bu yavru anlamıyorum ben. Babamın sesini telde duydu gitti yattı yavru resmen rahatladı.

Sağol canım. Annem baya korkmuş. Babam kapıdan girseydi anneni de alırdı falan dedi. Şimdi sağsalim varmışlar memlekete alışveriş yapıp köye çıkıcaklarmış. Düşünüyorum annemlerin kaza yaptığı o yarım saat kedi kapıya saldırdı. Ben uyuyordum resmen hayvan uyan kalk gidelim der gibi beni uyandırmaya çalıştı. Sonra sakinledi, yere uzandı ben yatağa girdim babam aradı nasıl hissediyor bu yavru anlamıyorum ben. Babamın sesini telde duydu gitti yattı yavru resmen rahatladı.
Çok şükür yaa Rabbim esirgesin kaza bela vermesin canım tekrar çok geçmiş olsun kedine tüylerim diken diken oldu yaa nasilda hissetmiş kıyamam 😔

Günaydın güzel kadınlar​
Ayy yüreğim hop etti yaaa
Çok şükür varmışlar canım şok oldum yalnız kedine nasıl hissetmiş yaa hep derlerdi hayvanların hisleri çok kuvvetli diye ama şu an daha iyi anladım

Bu hayvanlarda altıncı hissinde ötesi var kesinlikle ya canım pisi
@Physics07 varmışlar canım. Ama cidden bende burada korktum. İnsan panik yapıyor. Babam tırın arka tarafı falan hasarlı dedi. Daha yakın girse direk bitmişti her şey.
Dediğin gibi boşuna beynime zulüm yaptım. Nerdeyse kitabı fırlatıp atasım geldi o kadar sinir oldum.
Oh çok şükür sevindim inan bende burada korkuyla bekledim. O his nasıldır bilirim 2-3 yıl önce bizimkilerde böyle olmuştu. Yola yağ dökülmüş yolun kenarları da hep uçurum. Bizim araba kaya kaya bariyere toslayıp takılı kalmış aşağı uçmamış. Bende araba durunca aramışım öyle denk gelmiş annemlerde bişey demedi ama sesleri şokluydu belliydi sonradan eve gelince anlattılar.

Yani bu durumda boşver dersi filan Allah aşkına sakinleş öyle bakarsın.

Hayat çok kısa gerçekten insan bir kere daha anlıyor. Verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Çok şükür yaa Rabbim esirgesin kaza bela vermesin canım tekrar çok geçmiş olsun kedine tüylerim diken diken oldu yaa nasilda hissetmiş kıyamam 😔
Amin canım. Bende o an anlamadım niye öyle patıranı evde o saatte diye.
Ayy yüreğim hop etti yaaa

Çok şükür varmışlar canım şok oldum yalnız kedine nasıl hissetmiş yaa hep derlerdi hayvanların hisleri çok kuvvetli diye ama şu an daha iyi anladım
Evet şimdi konuştum. Annem baya kötü olmuş. Köydeki kedileri annemi görünce hepsi ona koşmuş. Ben bile o an ters bir şey hissetmedim o cidden. Kapıyı aç diye kapıyı tırmaladı.

Bu hayvanlarda altıncı hissinde ötesi var kesinlikle ya canım pisi

Oh çok şükür sevindim inan bende burada korkuyla bekledim. O his nasıldır bilirim 2-3 yıl önce bizimkilerde böyle olmuştu. Yola yağ dökülmüş yolun kenarları da hep uçurum. Bizim araba kaya kaya bariyere toslayıp takılı kalmış aşağı uçmamış. Bende araba durunca aramışım öyle denk gelmiş annemlerde bişey demedi ama sesleri şokluydu belliydi sonradan eve gelince anlattılar.

Yani bu durumda boşver dersi filan Allah aşkına sakinleş öyle bakarsın.

Hayat çok kısa gerçekten insan bir kere daha anlıyor. Verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Gerçekten öyle anneannemin kanaması olduğunda da o bizi uyandırmıştı. O zaman o olmasa anneannem kan kaybından ölürdü. Yatağı heryer kandı.
Ailen nasıl bir felaket yaşamış. Yaradanım korumuş onları cidden üzüldüm. Çok tehlikeli şeyler. İnsanlar düşüncesiz dikkatsiz. Kendi sağlıklarını düşünmedikleri gibi başkalarınında canına kastediyorlar.
Amin bu arada canım. Hepimizin sevdiğini korusun yaradanım. Ben aynen kendimi veremedim hala derse.

Evet onun iş alanı düşük. Tahmin edebiliyorum sıkıntını ben mezun olunca tek bir okul alım yapmıştı benim bölümü bende sinir olmuştum. Hayırlısı olsun dicem ama kesin olsun hayırsız olacaksa bile hayırlı hale getireceğine inanıyorum.

Siz de mi teknik bölümsünüz? Bize mühendislik getirildi, kazandım onu ama baktım ki mühendisler de işsiz zaten atama desen 90 ile zor atanıyorlar. Kaldı ki derslerimiz de çok ağırdı, eğitim fakültesi + mühendislik derslerinin karışımıydı. Açıkçası kazandığım halde o kadar zor derslerle bir daha boğuşup 90 almak için çabalamak zor geldi.

Gerçekten öyle anneannemin kanaması olduğunda da o bizi uyandırmıştı. O zaman o olmasa anneannem kan kaybından ölürdü. Yatağı heryer kandı.
Ailen nasıl bir felaket yaşamış. Yaradanım korumuş onları cidden üzüldüm. Çok tehlikeli şeyler. İnsanlar düşüncesiz dikkatsiz. Kendi sağlıklarını düşünmedikleri gibi başkalarınında canına kastediyorlar.
Amin bu arada canım. Hepimizin sevdiğini korusun yaradanım. Ben aynen kendimi veremedim hala derse.
Pisicik gene görevini yapmış o halde. Kokuyuda algılamıştır muhtemelen.
Evet çok haklısın öyle insanlar çok bencil.
Boşver dinlen biraz ailenle vakit geçir, pisiciğe bak 😊

Yola yağ dökülmüş yolun kenarları da hep uçurum. Bizim araba kaya kaya bariyere toslayıp takılı kalmış aşağı uçmamış. Bende araba durunca aramışım öyle denk gelmiş annemlerde bişey demedi ama sesleri şokluydu belliydi sonradan eve gelince anlattılar.
Bununla geçmiş gitmiş olsun kızlar Allah korusun bi daha yaşatmasın kimseye çok korkunç ve çok anlık gerçekten 😔

X