- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
Evet kesinlikle öyle bende bu yüzden özel sektör batsın dedim çıktım. Bende mobbing in alasını gördüm. Hemde basit ıvır zıvır insanlardan. Bende dava edecektim ama gerek kalmadı çıkarken kavga gürültü hakkımı aldım öyle çıktım. Kesinlikle her bir cümlen o kadar doğru ki en azından devlette aynı seviyede olursun çatışırken. İnşallah hayırlısıyla atanırız her birimiz.Bu arada özel sektorde malesef lise mezunu insanlar , üni mezunu insanları ezmeye çalışıyor bundan bir haz alıyorlar aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum bu mobbingi bende yaşadım özel sektörde meslek hayatımın ilk yıllarında malesef 4 arkadaşımla beraber dava açmıştım bu yüzden o kadına ...ama Hacettepede çalışırken kızlar çevremde hep kaliteli insanlar vardı ne kadar canım ciksada çalışmaktan gurur duydum meslegimle iş arkadaslarimla çünkü hepsi kendini sürekli gelistiren kültürlü insanlardı.. bu yüzden devlete girmek gerek en azından kendi seviyende kişilerle catisirsin, özelde olaylar çok seviyesizlesiyor bu tür kişiler yüzünden..