Maşallah işin sırrını çözmüşsün demek artık
Önceden imkanlarımız kısıtlıydı canım maalesef evet o yüzden hangi dersin hocası iyiyse o derslerimizde iyi olurdu ancak şimdi öyle mi.Her şey öğrencilerin ellerinin altında.
Çoğu yönden şanslılar ama bu seferde kullanmasını bilmiyorlar. Çünkü ben dersanede çalışırken her an ne isterlerse anlatır fazladan mesai yapar eksiklerini kapatırdım sonrada oturur sohbet ederdim hayattaki sıkıntıları ile ilgili yani bir nevi rehberlik. Ancak genede hep daha daha daha fazla modundalar ve buna rağmen ciddi anlamda odaklanmaktada zorlanıyorlar. Ne diyeyim bilmiyorum ki belki de cıvıl cıvıl hayat varken dersler çekici gelmiyordur dediğin gibi eski ile şimdi bir değil
İnşallah seninde minnişlerin olur
ucukgenclik . Tüm kalbinle, şefkatinle çok güzel bebişler yetiştireceğine inanıyorum. Zaten stajını pisicikle yapıyorsun
.
Kuaföre gidersem evet oradan verirler yaparlar onu biliyordumda o zamanlar biraz işsizdim heralde kendim yapmak istemiştim. Hmm ip olayına sıcak bakmıyordum bak eğer dediğin gibiyse o da olabilir çünkü gerçek saç istemiyorum. Sonuçta tek kullanımlık ve örgüler arasında kimse çakmıyor gerçek mi değil mi zaten kendin bile çakamıyorsun ki
.
Sen bilirsin bir ara yapmayı dene bak çok eğlenceli oluyor
. Sıkılıyorsun ama bitsin diyede bırakamıyorsun sonrada kafada bir hafiflik bir rahatlık hele sıcaklarda çok rahat oluyor
.
İçinde kalmasın hiçbir şey eğer tehlikeli değilse. Ben ensemi kazımıştım sırf içimde kalmasın diye
. Yani yap gitsin ya sonrasını sonra düşünürsün içinde kalacağına yapmıştım demek daha huzurlu inan