KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Çok güzel evlatlar yetiştiriyorsun. Keşke herkes senin gibi olsa. Ne güzel değerlendirmesi her şeyi. Nazarlardan korusun yaradanım sizi.

Yaa teşekkür ederimm sen de yaptır kardeş kardeş takalım çiko

Yaa o kadaaaarrrr hoşuma gitti ki gerçekten maşallahh ne kadar güzel bi annesin❤ inşallah benim kızım da öyle olur büyüyünce

Maşallah işin sırrını çözmüşsün demek artık
Önceden imkanlarımız kısıtlıydı canım maalesef evet o yüzden hangi dersin hocası iyiyse o derslerimizde iyi olurdu ancak şimdi öyle mi.Her şey öğrencilerin ellerinin altında.
Çoğu yönden şanslılar ama bu seferde kullanmasını bilmiyorlar. Çünkü ben dersanede çalışırken her an ne isterlerse anlatır fazladan mesai yapar eksiklerini kapatırdım sonrada oturur sohbet ederdim hayattaki sıkıntıları ile ilgili yani bir nevi rehberlik. Ancak genede hep daha daha daha fazla modundalar ve buna rağmen ciddi anlamda odaklanmaktada zorlanıyorlar. Ne diyeyim bilmiyorum ki belki de cıvıl cıvıl hayat varken dersler çekici gelmiyordur dediğin gibi eski ile şimdi bir değil
Çok güzel evlatlar yetiştiriyorsun. Keşke herkes senin gibi olsa. Ne güzel değerlendirmesi her şeyi. Nazarlardan korusun yaradanım sizi.
İnşallah seninde minnişlerin olur ucukgenclik . Tüm kalbinle, şefkatinle çok güzel bebişler yetiştireceğine inanıyorum. Zaten stajını pisicikle yapıyorsun .
Kuaföre gidersem evet oradan verirler yaparlar onu biliyordumda o zamanlar biraz işsizdim heralde kendim yapmak istemiştim. Hmm ip olayına sıcak bakmıyordum bak eğer dediğin gibiyse o da olabilir çünkü gerçek saç istemiyorum. Sonuçta tek kullanımlık ve örgüler arasında kimse çakmıyor gerçek mi değil mi zaten kendin bile çakamıyorsun ki .
Sen bilirsin bir ara yapmayı dene bak çok eğlenceli oluyor . Sıkılıyorsun ama bitsin diyede bırakamıyorsun sonrada kafada bir hafiflik bir rahatlık hele sıcaklarda çok rahat oluyor .
İçinde kalmasın hiçbir şey eğer tehlikeli değilse. Ben ensemi kazımıştım sırf içimde kalmasın diye . Yani yap gitsin ya sonrasını sonra düşünürsün içinde kalacağına yapmıştım demek daha huzurlu inan

Yaa bu örgüler hangisinden? Ben de bayılıyorum örgüye bi de iri dalga çok kıvırcık saça (bunu niye ekledim bilmiyorum) neyse işte örgü tek tek her tutamı örülenden mi yoksa enseye kadar balıksırtı gibi olanlardan mı

Hani minnak minnak tek tek örülen varya afrika örgüsü zenci örgüsü mü ne deniyor onlardan . Evet ya hele çok kıvırcık saçta güzel oluyor zaten buda bizim düz ama genede hevesleniyoz

Pisi mauk zaten tam bir oğlan benim minik oğlum. Gece yatarken yataktan kalkayım direk uyanıyor. Bilmiyorum ki onunla yaşamakta farklı bir duygu.
O zamanlarda bende sözde çalıştığım yerde müdür olacaktın ah ah. Lise mezunu olmayan çıtı pıtı kendinden emin kadınla baş edemedim. Mal sahibi benim pek tarzım değildi öyle diyim siz anladınız bende öyle şeylere gelemedim işte o zamanlarda yaptırmıştım. Sonra sinirden hepsini bir gece sökmüştüm. Bende baktım nette yapay saçlar baya çeşidi var.

Sen zannediyorsunki çok çalışacaksın bilgili olacaksın kendini donatacaksın sonrada müdür olmayı hakedeceksin değil mi . Sonradan öğreniyorsun ki elin okumamışı, dağlarda yemlenirken bir anda müdür olmuş buna şahit oluyorsun... İşte o zaman anlıyorsun ne kadar boş olduğunu yani herkes hakkıyla yapmıyor işini.
Gene yaparsın bu sefer rahat kafayla yap 2-3 ayda açmazsın. Açtığında da saçların güçlenmiş ve uzamış olur.

valla alım olsa çalışırım da, 2-3 kişi anca. Gerçi çok az kaldı sayılır. Geçen sene olmadı. Denemelerle halledersem hallederim artık.
Evet gerçekten azmış ama şansını denemiş olursunuz hiç olmadı. Muhtemelen başka bir sektöre yönelmiş olmalısınız hep böylemiydi alımları son yıllarda mı azaldı

Evet gerçekten azmış ama şansını denemiş olursunuz hiç olmadı. Muhtemelen başka bir sektöre yönelmiş olmalısınız hep böylemiydi alımları son yıllarda mı azaldı
Azdı, bazen 30 kişi falan oldu. Açık var ama alım yok. Senelerdir bıktım o yüzden, hedefimi değiştirdim başka şeyler okumak için. Aldığım puanla diğer öğretmenliklerden 10 kere atanırdım. Keşke atamamız olsa da kafam rahat şekilde çalışsam. Bazı öğretmenlikler çok iyi alım yapıyor ama hala 60-70 ile atanamadığı için isyanda olanlar var. En azından alım var, kafası rahat, oturup kassın 80 alsa garanti atanır. Bizde 87-88 ile atanamayanlar oldu.

Evet tahmin ederim çok zor. Benimde arkadaşım vardı 90 aldı atanamadı o da gitti yds kastı 70 mi 75 mi ne aldı onunla trafik kontrolörü için eğitime başvurdu 500 kişilik sınır varmış. 330 kişilik yer ile kapatmış düşün daha 170 kişilik kontenjan boş daha varmış. Eğitimini tamamladı mis gibi görev yeride belli oldu.
Demek ki yiyeceği ekmek başka yerdenmiş. Sende bu tip alternatifleri deneyebilirsin. O arkadaşım banada dedide ama ben zannetmiyorum yds den 70 alabileceğimi .
İnşallah senin içinde hepimiz içinde vardır ekmek yiyebileceğimiz bir yer.

Aynen liseli kız. Okulu bile bitirmemiş kız. Okulu bıraktı iş için. Ne merakmış be keşke bende okumasaymışım diyorum.
Silikon tabancası vardı babamın onu buldum. Eve kapanınca bir günde biter gibime geliyor. Benim zaten saçlar ince telli az. Bende güçlensin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…