KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Ben bankacılık ve finans mezunuyum. Meslek liselerinde muhasebe dersi verebilceğimizi öğrenince başvuru yapmıştım ama cidden alım yok denecek kadar azdı o zaman. Sonra öyp başvurdum. Kendi bölümümden sadece şırnak üni alım yaptı annemlerde o zamanlar korkudan yollamadı. Bende hocalık falan filan rafa attım. KPSS alandan giricem bu yıl. Hiç ümidim yok ama denicem.
Sizin için cidden zor ama mühendislik dersleri hep bilgi yorum yok benim bildiğim. Zor bilmiyorum cidden her şey zor geliyor bana artık.

Geçmiş olsun ucukgenclik yeni girdim siteye kuzum ..çok şükür sağ salim varmışlar ..kedin hissetmis ne kadar enteresan, çok akıllı ya bir birey olmus o evde.
Aynen canım. Varmalarına bende sevindim. O cidden çok farklı bir şey. Biz çalışırken annemle beraber 9.30 10.00 civarı eve dönerdik. Ben evdeyken birgün bir baktım. 9.30 civarlarında direk annemi karşılamaya çalışır gibi kapının önüne otururdu. Hepimizin saatini bilirdi. O saatte kapı çalmasa bile kapıya gider biri geldi der gibi kapıyı aç derdi ve kesin birimiz olurduk. Sanki içine insan kaçmış gibi bilmiyorum.

Ama bundan önceki kedim öyle değildi. O sadece sev beni sev beni moduydu. Herkese kucak açan bir şeydi. Birgün bahçede kayboldu.
Kediler ölmeye yakın kaybolurlar der annem, anneminde kedisi varmis oda böyle kaybolmuş .. sahiplerini üzmemek içinmis tabi doğru değildir de annem deyince inanmıştım :)

Bu arada 2009 deneme Türkçe kpss 25 doğru 5 yanlış bir tek deneme çözdüm dışarda isim vardı . Şimdi çok yorgunum ama edat ve bağlactan son 3 denemede yanlış yapıyorum şimdi zorla edat baglaca bir daha bakayım yarın yanlış yapmayım bari

O zaman konuda sıkıntı vardır evet ama edat bağlaç da hakikaten azıcık sıkıntılı.

Kediler ölmeye yakın kaybolurlar der annem, anneminde kedisi varmis oda böyle kaybolmuş .. sahiplerini üzmemek içinmis tabi doğru değildir de annem deyince inanmıştım :)
Evet biliyorum canım. Cesedini saklamak istermiş. Dediğin gibi görülmesini istemezmiş
Yok önceki kedimi arka tarafta bir apartman sakini var. Onlar alıp sattı. Çünkü sokakta beslediğim o zaman için 4 kedimi daha birilerine satarken duydum ve şok oldum. Babam gidip konuşucam dedi ama ben boşver allaha havale ediyorum dedim. O yüzden şuanki kedimi geçen sokağa çıkmıştı ona bile göz koymuşlar. Kedim ona gidiyor ben kedi görmedim dedi. Onların bahçesine girdim aldım yavruyu cinsi ne cidden senin mi boş boş cümleler kullanmaya başladı. O yüzden onlar cidden beni korkutuyor.

Cümle içinde bulma sorularında mı yoksa hangisi farklıdır tarzı sorularda mı? Sıkma canını belki dalgınlığına gelmiştir. Tekrar edince eminim pekişicektir.

Bu ne bencillik, terbiyesizlik böyle ya. Gün geçmiyor ki daha kötü bir şey duymayayım vallahi pes pes

Aynen öyle. O yüzden artık kendi bahçemize bile indirmeye korkuyorum yavruyu. Eskiden inerdi istediği zaman eve gelirdi ama garip insanlar onlar.
Bencede indirme. Şimdi böyle böyle yapıyorsun desen yapmadım derler. Demesen ayrı dert. İki ucu lu değnek

Bencede indirme. Şimdi böyle böyle yapıyorsun desen yapmadım derler. Demesen ayrı dert. İki ucu lu değnek
Aynen öyle. Allahtan bu kedim tanımadığına kendini sevdirmiyor. Direk pati atıyor. Ama benim yanında konuştuğumu görürse o zaman sırnaşabiliyor. Sonuçta kedi bilmiyorum ki ona öyle bir şey yapsa nasıl davranır. Zaten indirirsem taşıma çantası ya da yürüyüş taşmasını takıp çıkarıyorum. Bazen sahile götürüyorum. O da hep evde sıkılıyor yavru.

Ne tatlısın

Cümle içinde bulma sorularında mı yoksa hangisi farklıdır tarzı sorularda mı? Sıkma canını belki dalgınlığına gelmiştir. Tekrar edince eminim pekişicektir.
İçinde edat bağlaç olanlari hep yanlış yapmışım ama sebebi edatlari ezberleme digimden kaynaklı birde soru cozmedigim için dün kağıda yazdim bir kaç kere birde you tube da soru çözümü izledim şimdi renkli renkli yazıp kağıda asicam karşıma :) şimdi daha iyi oturdu kafamda

Yok artık ya nasıl insanlar var çok şaşırdım aman uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…