KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Kreşe gitmiyor muydu orada etkinliklere katılımı nasıl Öğretmeni iyi yada kötü bir yorum yapıyor mu

Evet canım cevap anahtarı yok ben çözüyorum ağlayarak

O kadar olur ya inşallah gerçeğinde dikkatsizlik yapmazsın

Okudum onu ya sorma krizlere girdim bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum acaba dedim benimkilerde yapar mı ama yapmazlar KV baştan ben bakamam haberin olsun diye tembihledi
Hamileyken karnındaki çocuğu uyutmakda ne bileyim
Hiç sorma benim kv lerde çocuğa bakarız bakarız dediler çocuk doğdu vınnnn yok oldular. Daha hala yoklar çocuk oldu 6 aylık. Aman işimede geliyo umrumda değil mümkünse daha hiç gelmesinler

Orası öyle de bana hemen çalış çalış işe başla diyorlar çocuğa annem bakacakmis babaanneler çocuk bakmazmis ben kendim bakarım çocuğuma dedim oğlun bakamayacaksa niye aldı dedim sustu

Çıkmış soruları deneme olarak cozmuyorsan konu konu çıkmış sorular kitabı var Yediiklim in oda ince çok kalın değil onu da alabilirsin cozumlu
Onları deneme halinde çözdüm. Annemler beni burada bırakmak istemiyor. Bende bahçede hafif olsun diye beynimi patlatıyorum. Birde deneme çözebilecek bilgiye sahip değilim. İlk denemem çok berbat çıktı.

Onları deneme halinde çözdüm. Annemler beni burada bırakmak istemiyor. Bende bahçede hafif olsun diye beynimi patlatıyorum. Birde deneme çözebilecek bilgiye sahip değilim. İlk denemem çok berbat çıktı.
Yok o deneme değil zaten konu konu test hazırlamışlar çıkmış sorulardan... Olmadı cozeceginiz testi koparıp yanınızda taşıyın ben çoğu zaman öyle yapıyorum koca kitabı tasimaktansa

Yok o deneme değil zaten konu konu test hazırlamışlar çıkmış sorulardan... Olmadı cozeceginiz testi koparıp yanınızda taşıyın ben çoğu zaman öyle yapıyorum koca kitabı tasimaktansa
Tamam o şekilde anlamamıştım. Onu eskiden almıştım. 2008 yılındaki türkçe mantıksal sorularının hiçbirini yapamamıştım eskiden hatırlıyorum. Sinir olmuştum. Hatta kendime demekki 2008 yılında girsem ben sıfır netle çıkarım demiştim. O zamanki deneyimimde o kalmış aklımda.

Eski testlerden o yıl niyeyse aklımda kaldı. İyi hoş aynı soru gelse yine yapamam ben.
Böyle sartlandirma kendini benim biraz temelin vardı bı ayda hergun eğitim çalıştim ÖABT yi kenara koydum eğitimden sadece rehberlik kaldı diğer konuların hepsini bitirdim rehberliği de ara ara bakicam inşallah su haftayo geçireyim hergun ders çalışamıyorum bakalım denemelere baslayamadim daha

Orası öyle de bana hemen çalış çalış işe başla diyorlar çocuğa annem bakacakmis babaanneler çocuk bakmazmis ben kendim bakarım çocuğuma dedim oğlun bakamayacaksa niye aldı dedim sustu
Ayy planlarıda hep hazırdır bilirim ya sana sadece rolünü oynamak kalır . Bak bak anan bakarmışmış çocuğa da sen işe girecekmişsin kendileri ne b.. yiceklermiş afedersin.
İyi demişsin lafını esirgemeyeceksin yoksa ezebildiğimiz kadar ezeriz kafasında oluyorlar.

An
Anda bakamazki anneannem yatalak ona bakıyor gidipde annemde kalmam gerek öyle bişi olursa olsun olan adama oluyor benim susuyordum ama dayanamayıp bu sefer evde ağlıyordum herifimin canı sıkılıyordu şimdi ben karşısında laf saymaya başlayınca herife de söylenmeye başladı üç haftadır gitmioduk ne yapmak istiyorsa oğlunu da sogutuyo kendinden

Bunu alacağıma yaprak test almak daha mantıklı geliyor. En azından hafif.
Ben kitapları föy gibi ayırırdım maket bıçağıyla sonra poşet dosyalara koyardım öyle çok iyi olurdu
Kız 2008 nerde 2021 nerdeee . Bence o kadar eskiye gitme günümüzden başla geriye git ne kadar gidebilirsen. Geriden gelirken günümüzden uzaklaşma oluyor soru formatları gerçekten çok değişmiş

Bence eşin durumu görüp anam ne eylerse güzel eyler demiyorsa haklıyı haksızı ayırıyorsa sıkıntı yok. Sıkıntı oluyor işte görüyorlarda ama yok sınıyorlar iyice daha ne kadar çıldırtabiliriz diye. Sen hamile misin veya düşünüyor musun?

Çok afedersin yazmışsın önceki mesajında kafa dalgınlığı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…