KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Nurzfr Allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah, kucağını doldursun mis kokuyla .
Sen kpss yi kazanmaya bak en kısa sürede yoksa o bakacaktı şu bakacaktı derdi kalmaz tutarsın mis gibi bakıcı kimsede vıdıvıdı edemez içinde rahat olur.

Tüp bebek tedavisine başladık biz ben aranmadan başlamak istememiştim ama eşimin yaş aldı başını gidiyo(ben yerimde sayıyorum) öyle olunca başlayalım dedik geçen hafta başladık Perşembe opu var bakalım Dr ne derse bı iki ay bekleyip öyle transfer edecek sanirim

Bende nette dershanelerin deneme tarihlerine baktım. Onların yaptığı gün bende evde yapayım dedim. Hala yüzde elli bile soru çözemiyorum. Konu eksiğim türkçede dilbilgisinden var. Matematikte kümeler ve problemlerde var. Tarih baştan sona resmen. Coğrafya da bölgelerde ne yetişir tarzı. Anayasa kanunsal değişmeler. Güncel bilgiler 1 soru

Aynen valla ben kendim bakarım çocuğuma da bakıcı da tutarım ama bı atansam özelde çok zor evlilik vs... Dua edin benim için bian önce sağlıcakla olsun bebiş çok zor bı surec su tüp bebek hem maddi hem manevi rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin .. seninki de sağlıcakla büyüsün inşallah

Ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah ama stres olmaman lazım biliyorsun değil mi yani sen çok iyi bilirsinde etrafındakilerde bilse hiç fena olmaz

Güncel sorularda mantık sorularını çözüyorum. Sadece 2008 yılındaki soruları çözemedim. Onun acısı yer edindi.

Gk hiç yok bende matematik içinde problemlerde konu çalışmak yerine soru çözmeye calis bol bol soruların mantığını anlaman onemli gerisi dört işlem zaten özellikle DGS ALES soru formatına da bak

Öyle tabii evet haklısın. Dualarımız hep birbirimize inşallah ederim tabiiki. Amin inşallah canım benim çok sağol Allah gönlüne göre versin seninde inşallah

Gk hiç yok bende matematik içinde problemlerde konu çalışmak yerine soru çözmeye calis bol bol soruların mantığını anlaman onemli gerisi dört işlem zaten özellikle DGS ALES soru formatına da bak
Ales yediiklimin en zor diye nitelendirilen soru bankasını aldım. Daha başlamadım ona ama onu bitirince matematik tam olarak gibime geliyor.

Eksikler hep olacak sadece sakın bırakma ne yaparsak kardır gözüyle bak ve devam etmeye çalış. Biliyorum hiç kolay değil önünde aşman gereken kocaman dağlar var gibi ama durursan o dağlara yenileri eklenir
Güncel sorularda mantık sorularını çözüyorum. Sadece 2008 yılındaki soruları çözemedim. Onun acısı yer edindi.
Allah başka dert vermesin canım
Gerisinde sıkıntı yoksa mühim değil
İşte etraftakilerin bilmesi lazım köstek diil destek olmaları lazım ama neyse
Öyle malesef evet

Kendimi mıy mıy insanlar gibi hissediyorum artık. Nedense saçım çok ağır geliyor. Daha yeni uçlarından aldım oysaki hafifledi. Fakat bugün sanki beynimi aşağya çekiyor. Ne yapsam gene mi kestirsem. Sonra psikolojim daha da bozulur mu ay karışık kafam beynim. Sinirim bozuldu. Tam kapanma olursa annemler gidemicek. Öteki türlü bekleme bile beni delirtiyor. Çıldırıcağımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…