KPSS 2016(öğretmenlik)

Açiklayici tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim. Ben de sizlerin sohbetinden gordum egitimin durumunu biliyor musun az kalsin egitimden dersaneye yazilacaktim . Yazdigin kaynaklari not ediyorum.

Çay iyi ki var gercekten bu bardaklar tum cayseverlere gelsin

Merhaba bende 2014 resim öğretmenliğinden mezunum siz nasıl hazırlanıyorsunuz ben dogru dürüst hiç çalışmadım şimdiye kadar hangi kaynakları kullanıyorsunuz?

Merhaba kızlarr :)
Bende ingilizce öğretmenliğinden bu sene kpssye hazırlanmaya başlayacağım :)
Hepimizin gönlünden geçen olur inşallah verimli bir sene geçiririz :))
Kızlar bende de beyazkalemin modüler eğitim seti var konu anlatımı. Ona çalısıyorum ve özet çıkarıyorum ve konu
anlatımının sonunda olan testleri çözüyorum sadece ayrıyeten soru bankası çözmüyorum :/
Dershane başlayınca dershaneyle tekrar etmiş olur öyle soru bankalarını çözerim şuan temel atayım diye düşünüyorum .
Sizce bu yöntemim mantıklı mı? yoksa verimsiz mi çalışıyorum böyle??

Merhaba meslektaşım =)
Madem dersaneye baslayacaksin bu yontem mantikli geldi bana. Buarada hangi dersaneye kaydoldun?
Ben pegem akademiye yazildim bugun. Ama gk ve gy derslerinden dersaneye gidecegim.
Alan bilgisini ve egitimi evde kendim calisacagim.

Bugun ilk defa egitim bilimlerinden rehberligin ilk konusundan basladim =)
İnsallah motivasyonumuz yuksek olur ve hayirli sonuclar aliriz.
Bolumumuz ayniymis canim takipte olalim, bolumle alakali da destek oluruz, olur mu

olmaz mı süper olur :) birbirimizi motive etmiş oluruz, alanda da yardımlarımız dokunur :)
Ben uzman kariyere yazıldım bakalım hayırlısı :)

canım çok haklısın bende aynı hiç düzenli çalışamıyorumdün zorla toparladım kendimi zamanlayıcı ayarlayıp 50 dk lık çalışmalar yaptım . Cografyadan iki konu yaptım test çözdüm. Bugün hiç toparlayamadım kafamı oturuyorum aklıma şehit aileleri geliyor faceden haberler, yazılar görüyorum bitiyorum ağlıyorum , haberlere bakıp ağlıyorum . Ben böyleysem Allahım yakınlarına sabırlar versin, böyle acılar bir daha göstermesin

Yeni doğum yaptım resim öğretmeniyim. Bebeğimin uyku sıkıntısı var. Kpss ye evde hazırlanmayı düşünüyorum. Ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. İnş. Hepimiz atanırız

Merhaba kizlar, annem dun ameliyat oldu. Bugun ciktik eve, haliyle 2 gun calisamadim. En kisa zamanda devam edicem calismalara, sizlere kolay gelsin :)

Çok geçmiş olsun sana da kolay gelsin.
sağol tatlım, teşekkür ederim
yaa çoook geçmiş olsun durumu nasıl şimdi peki?
sağol kuzum benim, şimdi biraz daha iyi, en azından evimizdeyiz
bu arada 2 haftadır kitaplarımı bekliyodum ya, dün gelceği tutmuş =) tabii evde olmayınca yine kitaplarıma kavuşamadım. onları da alıp en kısa sürede devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…