KPSS 2016(öğretmenlik)

canım tekrar hazırlanmaya karar vermişsin, hayırlısı olsun hakkında...
evet kuzum, çok düşündüm. hatta vazgeçmiştim, silmiştim kpssyi.. morisi baya umut oldu bana. dedim ki sonuçta girenlerden hiçbir farkım yok. bu alan soruları bana garipse, ki zor demiyorum, çünkü gerçekten çalışıp da yapılcak değil de daha çok önbilgiye, şansa göre yapılcak sorular, ama herkese göre böyle. diğerlerinden farkım yok. o yüzden böyle bi karar aldım.
senin durumlar nasıl holofiram, inşallah atanırsın

Merhabalar bende bugün başlıyorum çalışmaya ankara üni biyoloji mezunuyum formasyon alıp geçen sene hazırlandım ama bu sene 1088 kişi alıyor ben 1367. oldum şubat atamasıda olmayacakmış o yüzden yeniden başlıyorum çalışmaya bu sene hem p3 e çalışacağım. İşten ayrıldım dün çünkü hem iş hem kpss olmuyordu bu sene hep kpss çalışacağım. Birde nolur ne olmaz Ankara üni ebeliği kazandım ona da kayıt yaptırdım malum biyolojiden iş yok onuda okuyacam. Bu sene ebelik,dershane ve ev işleri arasında olacağım inş bu sene hepimizin istediği olur.Kazanırsam ebelikten kayıt sildirecem ama bu sene kpss olmazsa artık ebeliği bitirecem.

çok çok iyi bi karar almışsın güzellik, senin adına çok sevindim kesinlikle çok haklısın o okulu okuduysan sınavı da yaparsın. yapacağın sadece sistemli çalışmak, kafanda oturtamadığın konuların üzerine düşmek. Rabbim utandırmasın, inşallah verimli bi çalışma olur, sonu da güzel olur bizim durumlar karışık yavrum ya alan sınavına dava açıldı onun sonuçlanmasını bekliyoruz. kontenjanlar açıklandı, bizim puanlar ortada yok. ne zaman karar alınacağı da belli değil. öyle bi boşluktayım

hayırlı olsun şimdiden :)
teşekkür ederim
insanın kafasında bazı şeyler belirgin olunca daha iyi oluyor. ne güzel planlar yapmışsın, senin için şu an hangi ihtimal hayırlıysa o olsun inşallah
sağol kuzum amin inşallah bakalım girdim tekrar bu yola Allah utandırmasın
ay bilmez miyim canım benim ya, sistemin saçmalığı adına roman bile yazabilirim ama şu anda sadece en içten küfürlerimi iletiyorum.. çok zor bi durum. umarım en kısa zamanda sonuçlarınız belli olur, okulların açılmasına kadar belli olması lazım, sen içini ferah tut, umarım atanırsın canım benim dualarım seninle holofum

henüz kitaplarım gelmedi ama bugün kolları sıvayıp eski kitaplarımı çıkardım.
7iklim gelişim psikolojisinden psikolojiye giriş, gelişim psikolojisinde temel kavramlar ve gelişimi etkileyen faktörlere çalıştım ve femden 72 soru çözdüm.
yine 7 iklimden öğrenme psikolojisinden temel kavramlar, öğrenmeyi etkileyen faktörler ve öğrenme kuramlarını çalıştım. femden 98 soru çözdüm.
ihtiyaç rehberlikten çağdaş eğitim anlayışı ve öğrenci kişilik hizmetleri, rehberliğe giriş konularını çalıştım. femden 88 soru çözdüm.
günü boş geçirmediğim için mutluyum.
yarın inşallah kitaplarım gelir.

amin canım benim, Rabbim ikimizin de gönlüne göre versin

Dun 7 iklimden oytden ogretim ilkelerini calistim 77 soru cozdum. Oytden devam ettim ve ogretim stratejilerini calistim 90 soru cozdum.
Su anda amacim bir an once egitimi bitirmek.
Bugun hala calismadim tuh bana

günaydın canım naptın çalışabildin mi dün?
tünaydın tatlım. yok dün çalışamadım. int imi kesmişler, istdan nakil yaptırmıştık temmuzda. ondan beri fatura gelmiyodu eve, gittik onu düzelttirdik. çarşıda da bi kaç işim vardı, akşam da sevdicekleydim, gün çalışmadan bitti. ama bugün kısmetse dünü telafi etmek istiyorum

bugün öğrenme psikolojisinden klasik koşullanma ve edimsel koşullanmayı çalıştım. tam 221 sayfa bitmek bilmedi vallahi
ardından da 322 soru çözdüm. konu baya oturdu.

Herkese merhaba ..... sedef seni gördüğüme inanamıyorum inşallah beni hatırlamışsındır
Okul öncesi öğretmeniyim. 2014 kpss sedefin topiğindendim çok güzel birbimize arkadaş, yoldaş olduk . Dershaneye gidiyordum ama dershanem çok kötüydü kpss dershanesi değildi eğitim hocaları yoktu ,matematik öğretmenleri gitti başkaları geldi sürekli , türkçe dersi çok azdı , her gün geometri dersi gördük , denemeleri kendimiz götürdük.... bir sürü problem . Ama bırakmadım çünkü temelim yoktu .Tabi kpss sorucu hüsran
2015 kpss ye hazırlanacak gücüm yoktu o yüzden kafamı dağıtmak için ücretli öğretmenliğe başvurdum ve lise de çocuk gelişimi öğretmenliği yaptım bir dönem. Çok güzel bir dönem geçirdim ve kafamı boşalttım.

Abim de öğretmen kpss hazırlanıyordu o pes etmedi ilçeye kpss dershanesine gitti inşallah atanacak . Bugün de bana ' senin bir grup vardı , onlar ne yaptı , ne diyor bu doğu illerini tercih edecekler mi ? ' diye sordu. Bende bilmiyorum bıraktım çok oldu hiç girmedim , senin için bakıyım dedim . Bir yıla yakın girmedim adımı şifremi bile unutmuşum
(Bu yıl bende hazırlanıyorum başladım iki ders bile bitirdim) Kpss 2016 görünce baktım ,konu sahibi de okul öncesi öğretmeni olunca bir okuyım dedim .
Sedef canım seni görünce yazmadan edemedim .

kızlar 11 eylülde bime kırtasiye ürünleri geliyor 4 eylülde a101 e gelmişti aldıklarımdan memnun kaldım ben bir bakın isterseniz sizde :)

Herkese merhaba ..... sedef seni gördüğüme inanamıyorum inşallah beni hatırlamışsındır

ayy inanmıyorummm =) canım ben de seni gördüğüme şaşırdım şu an. hem mutlu oldum, hem üzüldüm. keşke atandığının haberiyle görseydim seni, ama bu zorlu süreçte yeniden birlikte olmamıza da sevindim. ben de diyordum ki eski topiğimizden atanamayan arkadaşlarla yeniden birlikte olsak keşke. paylaşımlarımız o kadar güzeldi ki..
o zaman inşallah bu senemiz de, sonucu da güzel olur canım arkadaşım =)
kızlar 11 eylülde bime kırtasiye ürünleri geliyor 4 eylülde a101 e gelmişti aldıklarımdan memnun kaldım ben bir bakın isterseniz sizde :)
canım çok iyi oldu öğrendiğim, küçük boy sert kapaklı deftere ihtiyacım vardı, alırım bari =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…