KPSS 2016(öğretmenlik)

Coğrafyadan iki konu bitirdim test çözdüm . Hala yavaş gidiyorum zamanı verimli kullanamıyorum

Sevindim Allah şifa verin annelerimizi bize bağışlasın banada pazartesi surpriz olmustu bir baktım kargo kapıda şok oldum :)) insanın çalışası yoksada kitaplar yeni olunca çalışıyor

Merhaba arkadaşlar,

KPSS 2013 topiğinde bi ara bulunup çıkmıştım. sedefonur beni hatırlar mı bilmiyorum ama ben onu hatırlıyorumm
bölümüm edebiyat.2012 mezunuyum.mezun olduktan sonra yüksek lisans yaptım ve bitirdım. geçen sene kpss için dersaneye gittim ama evlilik hazırlığı yaptığım için çalışamadım ve dersanem de hiç iyi değildi şimdi 3 aylık evliyim ve evde oturacağıma kpss çalışayım dedim. dersaneye gidip gitmemekte kararsızımm

yani şu an aranızdayım. umarım verimli bi senemiz olur.. topicte edebiyatcı var mıı??

çalışma planımı da anlatayım.ilk olarak eğitimi bitirip cebe atmak istiyorum.ondan sonra tarih ve alana yüklencemm

planlı mı çalışıyorsun?
Planım var aslında bu hafta coğrafyayı bitirip , bitirdiğim iki dersten test çözmek var ama coğrafya konu çalışırken odaklanamıyorum zaman geçiyor diğer derslerin testi kalıyor .

Temizlik yaptım evi sildim süpürdüm . Odamı düzenledim yatakta çalışıyordum masamı ayarladım . Masada çalışmak düzen getirir inşallah . Derse geçiyorum .

Merhaba canim, oncelikle basarilar kolayliklar dilerim.
Ben de ing ogretmeniyim. Ve ben de once egitimi bitirmek hedefindeyim. Bitirince de soru bankasi alip testleri cozerim diyorum, sen ne dusunuyorsun, temmuza kadar unutmayiz dimi? Tek endisem bu acikcasi.
Suan rehberlikten basladim calismaya...

merhaba..ben gelisim ve ogrenmeden basladim.konu calisip soru bankasindan soru cozuyorum.gecen yilin ihtiyac soru bankasi var.gelisim ve ogrenmeyi bildigim icin su an hizli gdiyorum.rehberlik ve olcmedrn eksigim cok...unutmamak icin tekrar sart...
sen evde mi calisican dersane mii???

masada çalışmak en mantıklısı diğer türlü dikkat çabuk dağılıyor. sadece haftalık değil de günlük aylık yıllık plan yapmanı da öneririm. günde kaç saat çalışıyorsun?

masada çalışmak en mantıklısı diğer türlü dikkat çabuk dağılıyor. sadece haftalık değil de günlük aylık yıllık plan yapmanı da öneririm. günde kaç saat çalışıyorsun?
Aylık plan kafamda belirli sadece şu derslere geçicem , şu ders bitecek gibi. Şu saate kadar sadece madenlere çalıştım test çözdüm , çok uzun sürüyor . Kaç saat çalıştığım değişiyor video izlersem iki , üç saat videolara gidiyor , kitaptan konu çalışırken de uzun sürüyor testlere çok zaman ayıramıyorum. Ders çalışma isteğim var ama uzun zamandır çalışmadığım için disiplinsizlik var heralde canım

Ben dersaneye sadece gk gy icin gidecegim, alan ve egitimi kendim calisiyorum

Cok gecmis olsun canim, Allah şifa versin.
Amin canim cok sagolasin
çok geçmiş olsun güzellik, inşallah bir an evvel toparlanır. sen kapatırsın o iki gün açığını
Holofum sagolasin :)
Sevindim Allah şifa verin annelerimizi bize bağışlasın banada pazartesi surpriz olmustu bir baktım kargo kapıda şok oldum :)) insanın çalışası yoksada kitaplar yeni olunca çalışıyor
Sagol kuzum benim yeni kitaplar bna da cok heves veriyo

MACARONUM tanimam mi hic :) sonra ayrintili mesaj aticam

ihtiyaçın 2015 hazine soru bankasını mı alsam diye çok kararsızım yani bende her yayın var ihtiyaç eksik onu da 2014-2015 alsam diyorum malum daha uygun oluyor.. sence ne yapmalıyım

ihtiyaçın 2015 hazine soru bankasını mı alsam diye çok kararsızım yani bende her yayın var ihtiyaç eksik onu da 2014-2015 alsam diyorum malum daha uygun oluyor.. sence ne yapmalıyım

egitim soru bankasini cok begendim.sorular guzel.aciklamalar var.bu senekini beklemene gerek yok bence.mesela bende 2014 2015 pegem egitim soru bankalari var ve butun sorular aynii.gecen sene 2015i aldigima pisman olmustum.ayni sorulardan olusan iki soru bankam oldu..ihtiyacin da 2015 2016 kitaplarinda fazla deisiklik olacagini sanmam
Amin canim cok sagolasin

Holofum sagolasin :)

Sagol kuzum benim yeni kitaplar bna da cok heves veriyo

MACARONUM tanimam mi hic :) sonra ayrintili mesaj aticam

ay canimmm benimmm

işte benim düşüncem 2014 2015 arası fark var mı? fiyatlarına baktığımda 2014 olan 23tl 2015 olan 45 tl ama daha 2016 soru bankası çıkmamış. bekleyebilirim çok sorun değil şuan eğitim çalışmıyorum. alacağım gk ve alan kitapları var yani eğitime çok para veresim yok evde pegem yargı yediiklim var ihtiyaç da alırsam tam olacak

dershaneye gitmeyeceğim için
çalışma yöntemim
tarih evveliyat ın video izleyip not alıyorum kitaptan okuyup 3 soru bankasından test çözüyorum
tarih bitince coğrafya başlayacam. vatandaşlık çok üstüne düşmeyi düşünmüyorum
Türkçe tarih çalışmayacam. soru da çözmeyecem son aylarda tek kitaplara yönelince ordan çözerim anca.
eğitim temelim var sadece soru çözecem tabi çözümlü soru bankaları ile çalışmak daha iyi.
alan için de bn video alacam yine çözümlü soru bankası ile çalışacam.

günlük aylık planım yok. kafamda belirliyorum mesela bu tarih benim için aksaklıklarla beraber 2 gün bir üniteye denk geliyor. sıkı çalışarak 1 gün 1 ünite desek bayrama kadar bitmesini planlıyorum. coğrafya temposuna bakıp ne zaman biteceğini kestirecem..

ben normalde mezun oldum sadece 3 dersim kaldı güz dönemimde. bi yandan onların vize final durumu var. vizeler kasımda başlayacak o zamana kadar tarih coğrafya bitmeli benim için. ocakta eğitim soru alan konu ve genel kültür tekrar olarak devam edecem. tabi İNŞALLAH

http://www.pegem.net/kitabevi/arama_sonuc.aspx?Kategori=673&SinavTur=2&Marka=1&p=1

arkadaşlar pegemin 2015 soru bankaları şu anda %80 indirimle tanesi 3 tl den satılıyor. Ben gk-gy 5 kitabı da aldım toplam 15 tl ödedim. 2016 soru bankası seti 55 tl, arada 40 tl var bence 2016 almaya değmez. Pegemin soru bankaları tamamı çözümlü ve kitapseç vb. sitelerin hiçbirinde stok yok. Almanızı tavsiye ederim.

olabilir canım. zaten insan kpss ye çalışmayı ne kadar çok isteyebilir ki? düşüncesi bile sıkıcı ama mecburen oturuyorsun o masanın başına.

daha ayrıntılı planlar yapabilirsen daha iyi olur sanırım. ben bu sene konu çalışmam mayıs başı bitcek şekilde ayarlamıştım ama haziran başı ancak bitmişti. çok planlı ilerlediğim halde arada bi hafta iki hafta hiç çalışmadığım zamanlar oldu.

ben soru çözerek öğrendiğimden konuları bi kere okuyup geçiyordum ve bol soru çözüyordum. bir de kronometreyle çalışmanı tavsiye ederim. benim aklıma hiç gelmemişti ama öyle çalışan arkadaşlarımız çok güzel puanlar aldılar. günde en az 8 saat çalışmaya gayret et canım.

inşallah istediğin gibi olur her şey. başarılar şimdiden...

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun . Zaman kurup çalışıyorum ben ama toplamına bakmadım hiç ona bakıp kendimi düzenleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…