- 18 Haziran 2009
- 358
- 260
- 33
-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
Cok gecmis olsun canim, Allah şifa versin.Merhaba kizlar, annem dun ameliyat oldu. Bugun ciktik eve, haliyle 2 gun calisamadim. En kisa zamanda devam edicem calismalara, sizlere kolay gelsin :)
çok geçmiş olsun güzellik, inşallah bir an evvel toparlanır. sen kapatırsın o iki gün açığınıMerhaba kizlar, annem dun ameliyat oldu. Bugun ciktik eve, haliyle 2 gun calisamadim. En kisa zamanda devam edicem calismalara, sizlere kolay gelsin :)
planlı mı çalışıyorsun?Coğrafyadan iki konu bitirdim test çözdüm . Hala yavaş gidiyorum zamanı verimli kullanamıyorum
sağol tatlım, teşekkür ederim
sağol kuzum benim, şimdi biraz daha iyi, en azından evimizdeyiz
bu arada 2 haftadır kitaplarımı bekliyodum ya, dün gelceği tutmuş =) tabii evde olmayınca yine kitaplarıma kavuşamadım. onları da alıp en kısa sürede devam edicem.
Planım var aslında bu hafta coğrafyayı bitirip , bitirdiğim iki dersten test çözmek var ama coğrafya konu çalışırken odaklanamıyorum zaman geçiyor diğer derslerin testi kalıyor .planlı mı çalışıyorsun?
Merhaba canim, oncelikle basarilar kolayliklar dilerim.Merhaba arkadaşlar,
KPSS 2013 topiğinde bi ara bulunup çıkmıştım. sedefonur beni hatırlar mı bilmiyorum ama ben onu hatırlıyorumm
bölümüm edebiyat.2012 mezunuyum.mezun olduktan sonra yüksek lisans yaptım ve bitirdım. geçen sene kpss için dersaneye gittim ama evlilik hazırlığı yaptığım için çalışamadım ve dersanem de hiç iyi değildişimdi 3 aylık evliyim ve evde oturacağıma kpss çalışayım dedim. dersaneye gidip gitmemekte kararsızımm
yani şu an aranızdayım. umarım verimli bi senemiz olur.. topicte edebiyatcı var mıı??
çalışma planımı da anlatayım.ilk olarak eğitimi bitirip cebe atmak istiyorum.ondan sonra tarih ve alana yüklencemm
Merhaba canim, oncelikle basarilar kolayliklar dilerim.
Ben de ing ogretmeniyim. Ve ben de once egitimi bitirmek hedefindeyim. Bitirince de soru bankasi alip testleri cozerim diyorum, sen ne dusunuyorsun, temmuza kadar unutmayiz dimi? Tek endisem bu acikcasi.
Suan rehberlikten basladim calismaya...
masada çalışmak en mantıklısı diğer türlü dikkat çabuk dağılıyor. sadece haftalık değil de günlük aylık yıllık plan yapmanı da öneririm. günde kaç saat çalışıyorsun?Planım var aslında bu hafta coğrafyayı bitirip , bitirdiğim iki dersten test çözmek var ama coğrafya konu çalışırken odaklanamıyorum zaman geçiyor diğer derslerin testi kalıyor .
Temizlik yaptım evi sildim süpürdüm . Odamı düzenledim yatakta çalışıyordummasamı ayarladım . Masada çalışmak düzen getirir inşallah . Derse geçiyorum .
Aylık plan kafamda belirli sadece şu derslere geçicem , şu ders bitecek gibi. Şu saate kadar sadece madenlere çalıştım test çözdüm , çok uzun sürüyor . Kaç saat çalıştığım değişiyor video izlersem iki , üç saat videolara gidiyor , kitaptan konu çalışırken de uzun sürüyor testlere çok zaman ayıramıyorum.masada çalışmak en mantıklısı diğer türlü dikkat çabuk dağılıyor. sadece haftalık değil de günlük aylık yıllık plan yapmanı da öneririm. günde kaç saat çalışıyorsun?
Ben dersaneye sadece gk gy icin gidecegim, alan ve egitimi kendim calisiyorummerhaba..ben gelisim ve ogrenmeden basladim.konu calisip soru bankasindan soru cozuyorum.gecen yilin ihtiyac soru bankasi var.gelisim ve ogrenmeyi bildigim icin su an hizli gdiyorum.rehberlik ve olcmedrn eksigim cok...unutmamak icin tekrar sart...
sen evde mi calisican dersane mii???
Amin canim cok sagolasinCok gecmis olsun canim, Allah şifa versin.
Holofum sagolasin :)çok geçmiş olsun güzellik, inşallah bir an evvel toparlanır. sen kapatırsın o iki gün açığını
Sagol kuzum benimSevindim Allah şifa verin annelerimizi bize bağışlasın banada pazartesi surpriz olmustu bir baktım kargo kapıda şok oldum :)) insanın çalışası yoksada kitaplar yeni olunca çalışıyor
ihtiyaçın 2015 hazine soru bankasını mı alsam diye çok kararsızım yani bende her yayın var ihtiyaç eksik onu da 2014-2015 alsam diyorum malum daha uygun oluyor.. sence ne yapmalıyımmerhaba..ben gelisim ve ogrenmeden basladim.konu calisip soru bankasindan soru cozuyorum.gecen yilin ihtiyac soru bankasi var.gelisim ve ogrenmeyi bildigim icin su an hizli gdiyorum.rehberlik ve olcmedrn eksigim cok...unutmamak icin tekrar sart...
sen evde mi calisican dersane mii???
ihtiyaçın 2015 hazine soru bankasını mı alsam diye çok kararsızım yani bende her yayın var ihtiyaç eksik onu da 2014-2015 alsam diyorum malum daha uygun oluyor.. sence ne yapmalıyım
Amin canim cok sagolasin
Holofum sagolasin :)
Sagol kuzum benimyeni kitaplar bna da cok heves veriyo
MACARONUM tanimam mi hic :) sonra ayrintili mesaj aticam
işte benim düşüncem 2014 2015 arası fark var mı? fiyatlarına baktığımda 2014 olan 23tl 2015 olan 45 tl ama daha 2016 soru bankası çıkmamış. bekleyebilirim çok sorun değil şuan eğitim çalışmıyorum. alacağım gk ve alan kitapları var yani eğitime çok para veresim yokegitim soru bankasini cok begendim.sorular guzel.aciklamalar var.bu senekini beklemene gerek yok bence.mesela bende 2014 2015 pegem egitim soru bankalari var ve butun sorular aynii.gecen sene 2015i aldigima pisman olmustum.ayni sorulardan olusan iki soru bankam oldu..ihtiyacin da 2015 2016 kitaplarinda fazla deisiklik olacagini sanmam
olabilir canım. zaten insan kpss ye çalışmayı ne kadar çok isteyebilir ki? düşüncesi bile sıkıcı ama mecburen oturuyorsun o masanın başına.Aylık plan kafamda belirli sadece şu derslere geçicem , şu ders bitecek gibi. Şu saate kadar sadece madenlere çalıştım test çözdüm , çok uzun sürüyor . Kaç saat çalıştığım değişiyor video izlersem iki , üç saat videolara gidiyor , kitaptan konu çalışırken de uzun sürüyor testlere çok zaman ayıramıyorum.Ders çalışma isteğim var ama uzun zamandır çalışmadığım için disiplinsizlik var heralde canım
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun . Zaman kurup çalışıyorum ben ama toplamına bakmadım hiç ona bakıp kendimi düzenleyeyim.olabilir canım. zaten insan kpss ye çalışmayı ne kadar çok isteyebilir ki? düşüncesi bile sıkıcı ama mecburen oturuyorsun o masanın başına.
daha ayrıntılı planlar yapabilirsen daha iyi olur sanırım. ben bu sene konu çalışmam mayıs başı bitcek şekilde ayarlamıştım ama haziran başı ancak bitmişti. çok planlı ilerlediğim halde arada bi hafta iki hafta hiç çalışmadığım zamanlar oldu.
ben soru çözerek öğrendiğimden konuları bi kere okuyup geçiyordum ve bol soru çözüyordum. bir de kronometreyle çalışmanı tavsiye ederim. benim aklıma hiç gelmemişti ama öyle çalışan arkadaşlarımız çok güzel puanlar aldılar. günde en az 8 saat çalışmaya gayret et canım.
inşallah istediğin gibi olur her şey. başarılar şimdiden...