Herkese merhaba ..... sedef seni gördüğüme inanamıyorum
inşallah beni hatırlamışsındır
Okul öncesi öğretmeniyim. 2014 kpss sedefin topiğindendim çok güzel birbimize arkadaş, yoldaş olduk . Dershaneye gidiyordum ama dershanem çok kötüydü kpss dershanesi değildi eğitim hocaları yoktu ,matematik öğretmenleri gitti başkaları geldi sürekli , türkçe dersi çok azdı , her gün geometri dersi gördük , denemeleri kendimiz götürdük.... bir sürü problem . Ama bırakmadım çünkü temelim yoktu .Tabi kpss sorucu hüsran
2015 kpss ye hazırlanacak gücüm yoktu o yüzden kafamı dağıtmak için ücretli öğretmenliğe başvurdum ve lise de çocuk gelişimi öğretmenliği yaptım bir dönem. Çok güzel bir dönem geçirdim ve kafamı boşalttım.
Abim de öğretmen kpss hazırlanıyordu o pes etmedi ilçeye kpss dershanesine gitti inşallah atanacak . Bugün de bana ' senin bir grup vardı , onlar ne yaptı , ne diyor bu doğu illerini tercih edecekler mi ? ' diye sordu. Bende bilmiyorum bıraktım çok oldu hiç girmedim , senin için bakıyım dedim . Bir yıla yakın girmedim adımı şifremi bile unutmuşum
(Bu yıl bende hazırlanıyorum başladım iki ders bile bitirdim) Kpss 2016 görünce baktım ,konu sahibi de okul öncesi öğretmeni olunca bir okuyım dedim .
Sedef canım seni görünce
yazmadan edemedim .