- 27 Haziran 2015
- 420
- 818
-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
Gunaydinlar arkadaslar
Gunlerimiz aydin mutlu huzurlu ve zihin acikligi icinde verimli bir sekilde gecsin insaallah...hastasi olanlara acil sifalar diliyorum Rabbimden
Senin neyin varcanim.tirnagin gecmedi mi dahaGünaydın o hasta benim iste amin Allahım sesini duysun bol soru cozmeli bir gün olsun bugün
Masallah canim:) ben toplamadim daha.cocuklar uyanmadi.haliyle bekliyoruzgunaydin canim aynen esim ise gitti evi topladim biseyler atistirip baslicam derse :)
Senin neyin varcanim.tirnagin gecmedi mi daha
hosbuldk canim aynen canim hemen bikmiyim :)Merhaba hoşgeldin:))
Yeni başlıyorsan bence oyle 5 6 saat calisma hemen ufak ufak başla sonra arttır yoksa bıkarsın
Canim ya cok gecmis olsun.video izle bol bol.oturdugun yerden..online soru coz..o da faydali olurHayıryerleri çok kanıyor 2 haftaya ancak iyilesirmis
yeni evliyim fazla dagilmiyo ondan :)Masallah canim:) ben toplamadim daha.cocuklar uyanmadi.haliyle bekliyoruz
Yagmur bolumun ne canimhosbuldk canim aynen canim hemen bikmiyim :)
Canim ya cok gecmis olsun.video izle bol bol.oturdugun yerden..online soru coz..o da faydali olur
Anliyorum canim.youtube tan video soru cozumu izlke iyi bildigin konularin.kalem tutacak gibi degilsen oda iyi olur
gecmis olsun canm ..Hayırdikiş yerleri çok kanıyor 2 haftaya ancak iyilesirmis
gecmis olsun canm ..
Evet canim.ben bulasik yikarken yada islerimi yaparken genelde tercih ediyorumSoru çözümlü video oldugunu senden duydum şimdi cok tesekkur ederim öyle yapayım iyi olur :)
Evet canim.ben bulasik yikarken yada islerimi yaparken genelde tercih ediyorum
Kuzum napim ya.cocuklar bana bakar.isler beni bekler.esim bana bakar.ben kpssye uzaktan bakarimCok mantikliymis valla :)
kusura bakma canim telim cok yavas donuyor surekli.bolumum mat canimYagmur bolumun ne canim
Bende sinifciyim canim.birlikte calisiriz insaallahkusura bakma canim telim cok yavas donuyor surekli.bolumum mat canim
Kuzum napim ya.cocuklar bana bakar.isler beni bekler.esim bana bakar.ben kpssye uzaktan bakarimBaktim kimse bana git artik sen calis demiyor.bendbasimin caresine bakiyorum iste
İnsaallah canim ya.hepimiz icin olsun artik su sinav.yillardir kusacagim artik ders calismaktan...benimle birlikte mezun olanlarin emekliligi geldi neredeyse.millet kariyer yapiyor biz hala atanamadikAyy cok tatliiiher durumda her şartta biz başımızın caresine elbette bakariz bak burada bir sürü destekcin var yılmadan aynen devam