kpederim ve kvalidem ve hatta eşimin bencilliği

melisacım sonuna kadar haklısın tabiki.. bazı büyükler küçüklere hayatı zindan etmek için neden bu kadar çaba sarfederler anlamıyorum..sana ne be adam sana ne gelinin annesine gideceğinden
eşinede tekrar tekrar hatırlat bizde bir aileyiz diye.. gerçi anlamak istemiyor ama..

Melisa, Eşine bir sorsana yarın öbür gün bir kızı olduğunda onada böyle yapsalar gitme ananın evine ne işin var yeni gittin deseler nasıl hisseder??..

kayınpederiniz sizin ailenize gitmenize karşamaz sonuçta onların evlatları sürekli yanında sizin anne babanızda sizi özlemeye hakkı var burda düşüncesizlk yapmış ama bu kadar büyütmeyin kafanızda bence biraz vurdum duymaz ol sonuçta gittin mi sen gittin bırak söylesin dursun

Baştan sona haklısın.

Sen kayınpederinin yemesinden içmesinden temizliğinden sorumlu değilsin. Ha yaparsan o senin iyi niyetinden, saygındandır. Yapmazsanda kimse sana yap diyemez. Zaten kaç gün almışsın evine, yedirmişsin içirmişsin, Allah razı olsun, ama yok efendim babama yemek hazırla, annene gitme ne biçim laflar bunlar. Gitsin yumurta kırsın yesin efendim tövbe estağfirullah.

Sorma canım, tam esımle huzurlu, mutlu yasarken esfane gerı donuyor. Sorun su kı, gorumcemın bırının tavırları benı gerdıgı ıcın ben hırsımı esımden almaya calısıyorum. Bunu pazartesı gunu bızde kaldıgında fark ettım.

Evet, bıraz once gordum arkadasın dıger mesajlarını. Dık ve kararlı durması gerekıyor. Kendınden emın olan kadınlardan erkekler daha fazla cekınıyor. Tavız vermemesı en dogru davranıs bıcımı olacaktır.
Allah yardımcısı olsun.

koskoca adamın karnını sız doyurmak zorunda degılsınız tabıı kı...
emzıklı bebek mı bu sempatiksalakcinni
esınız tamamen sacmalamıs...
hata sızde neden onlara bu kadar yakın oturmayı kabul ettınız kı?
sonra da boyle onu bunu mutlu etmek ıcın ugrasmak zorunda kalırsınız, esınızle kavga edersınız...

Kayınvalidenizle sizin evin arasındaki kapı!
İşte siz buna bile ses çıkarmadıktan sonra çok üzgünüm ama artık tepenizden inmezler...

senin önceki konunu hatırlıyorum,kazen bile gelip bişeyler yazmıştı o kadar hit bi konuydu yani sen o zamanlar sesini çıkaracaktın,gerekirse kapıyı gösterecektin ama yapmadın bunu hiç sert ve kendinden emin bi şekilde durmadın bu konuyu açmana şaşırmadım iş işten geçmiş

arkadaşlar hepiniz haklısınız dik ve kararlı duruşum yok ama eşim bu kararlılıktanda anlamıyor denedim ama anında bitirir bu evliliği ben bunu kendime itiraf edemiyordum ama son 1 yıldır o kadar iyi davranmaya çalıştım birde böyle deneyelim diye şimdi sınır koymaya çalışmalar başladı. ben kesinlikle evliliğimi bitirmek istemezdim ama artık buna mecbrum. inşallah en kısa zamanda iş bulup boşanacağım. aranızdan bir arkadaş demişti, yaşlandığında eşini yanında görmekten mutlu olur musun diye. kararını ona göre ver demişti. kararım hayır

sizin herşeyiniz ortak anladığım kadarıyla. ya çalışacaksınız ya da tamamen eşin çocuk sen kopacaksınız oradan, ayrılacaksınız o evden. başka yol gözükmüyor, tepene binmelerine devam etmelerini istemiyosan sesini çıkar sen de

bence söylenenleri kafana takmadan yapmak istediğini yap,bildiğini oku.Baktılar sana söz geçiremiyolar o zaman konuşmaktan veya üzerine gelmekten vazgeçerler belki. Kimseyüzünden -heleki eli ayağı tutan biri yüzünden hayatını engellemen gerekmiyor.Sen hizmetçi değilsinki seninde işin gücün var kendine göre.Eşinde düşüncesizlik etmiş ama bence kulak arkası yap söylenenleri,doğru bildiğini yapmaya devam et

Ne eşimin ailesiyle nede kendi ailemle bir sorunumuz var..bence en büyük etkisi her iki taraftanda uzak olmak hatta farklı şehirlerde..hep bunu istemiştim Allah gönlüme göre verdi..yılda 20 gün izin oluyo gidip 10 ar gün gönüllerini alıyosun ama bi gün geçmiyo :)
Ne yediğin yemeği görüyolar ne de nerelerde gezdiğini kimin gelip kimin gittiğini..
Baştan hep seviyeli oluyor ilişkiler ama iç içe dip dibe yaşamaya başlayınca çok pardon ama böyle şeyi çıkıyo işte..bir susuyosun iki susuyosun ama bi yerde patlıyosun..
Kimse kimseyi işine karıştırmamalı..bence tartışmanda haklısın sonuna kadar...herkes gelsin baksın eşine yemeğine..eşi olmasa hastalık vs bişe olsa neyse o tatilde kalsın ben k.pederime yemek yapim evde onu bekleyim başka dertleri varmıymış...

Benden önce evlenen bi üniv.arkadaşımla evlilik nasıl muhabbeti yapıyoruz.eşi de gayet zengindi.oturdukları apartman onlarındı üstte k.validesi oturuyodu.kızım dedim neden çalışıyosun sen ihtiyacın mı var sanki ye iç gez dedim...aaaa olur mu dedi kaynanamın yüzünü görmüyorum böylelikle hayatta bırakmam dedi...şimdi böyle sıkıntıları duydukça onu daha iyi anlıyorum..bencede çalışmalısın kafan dağılır hem de beklentiler azalır..

Canım daha önce de belirttiğim gibi bence sen bir an önce iş aramaya başla, bu süre zarfında da çok fazla muhattap olmamaya gayret et. Eşinin ve ailesinin vukuatı 1 değil 2 değil. Çalışmaya başlayıp hayatına yeni bir yön verirsin inşallah, en azından daha az muhattap olup kafanı bu düşüncelere boğmazsın.

insan böyle durumlarda kendini emir altında hissediyo galiba.sanki askerdesin ve sürekli hazır ol vaziyette beklemelisin.evet kayınvalidene ve kayın babanıza sorumluluklarınız var ama bence bazı aileler bu sorumlulukları çok abartıyolar.eşinizle başbaşa tatile gitmek en doğal hakkınız zaten kayınvalidenlerle yan yana oturuyosun bari tatilini yalnız geçir.böyle düşüncesiz insanlara sinir oluyorum.

ah ah bi ara kapıda bende var akannehir anam ne kapıymıs ne derdi bitiyo ne tasası ama ben naptım en sonunda sinir tepeme geldi attım anahtarını balkondan assa artık acılmıo ama dıs kapı var napsam orayıdamı kapatsam acabaa işin şakası gercekten çok büyük bi sorun iç içe olmak yasamak daha doğrusu yasamaya calısmak hep baskaları hep aman onlar mutlu olsun aman onlar beni sevsin die ne dir bu cektiğimiz çilee yarabbimmafoldumben bide sorumsuz ve ailesini birinci planda tutan bi eşimiz varsa allah bize sabır versin ne diyim cok zor ne yasadıklarımı anlatmama zamn yeter nede aklım en iyisi takma kafana hiç bişeyii onlar taksın onlar üzülsün ya hep bizmi ağlıcaz üzülcez su akar yolunu bulurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…