Kp le olan kavgamız.

Öyle bi indirim var paramız da var ama beyimiz para harcarken elleri titriyo. Taksi durağı çok yakın eşimiz 4×4 bi arazi motoru var zaten istediği zaman onunla gidiyor ve açıkçası onu sağa sola taşımam ben böyle giderse sonumuz zaten yok ne uğraşcam babası için beni ezen adamla

Onun dışında bi tanıdığınız yok mu? Ben böyle şeylerde biraz cabbarımdır. Kendim götürürdüm eşim zor bi durumdaysa. İlla birini aramam. Taksi çağırırdım giderdim. Sonuçta sarhoş kayınpederinde pek bi faydası olacağını sanmıyorum.

Bi faydası olmadı zaten hastanede sızdı kaldı herşeyi ben yaptım. Başka kinse yoktu.. Bu saatten sonra da yok olacaklar zaten.

Sizin de mi engel durumunuz var?

Sizin de mi engel durumunuz var?
Evet yani engelli sayılırım ama raporum yok tabi.. O yüzden kp den yardım istedim yoksa ne işim olur. Burdaki kadınlar çok atıp tutuyor da insanlar zor durumda bi yılana sarılmak istiyor işte. Bu da benim hatam olsun

Ben durumunuzu bilmeden yorum yaptım , özür dilerim. Allah gücünüzü artırsın ve kimseye muhtaç etmesin ailenizi.

Öyle şey mi olur? Araba artık bir ihtiyaçtır hele ki sizin durumunuz da ..Siz de eşiniz de çok rahat edersiniz.

Yarın öbür gün bu çocuk büyüyecek, okula, kurslara gidecek o zaman size çok yarayacak..şimdi bile sizin için çok önemli eşinizi ikna edin 2.el otomatik vites bir şey alın rahat edin.

Ben durumunuzu bilmeden yorum yaptım , özür dilerim. Allah gücünüzü artırsın ve kimseye muhtaç etmesin ailenizi.
Hiç önwmli değil size demedim zaten burda burjuva sınıfı üyeler çok ezijledi durumumu da onlara ithafen yazdım..
Diyorum ya ben araba alıp eşimi gezdirmem geçti borun pazarı sürsün eşşeğini istediği yere. Sürünsün gerekirse ben taksiyle ambulansla giderim gideceğim yere

Ah canım anladım..Estağfurullah
Tabi ki destek almalısınız Gece yarısı bir bebekle taksiye ben de binmek istemezdim açıkçası.
Beceremediğinizden değil Dünyanın binbir türlü hali var..

Yine söylüyorum Araç kullanmaya bir engeliniz yoksa Eşinizi bu konuda ikna edin.

Sağolun. Eşimi ikna etmek değil mesele ben iatemiyorum ona bişey yapmak

ilk önce konu sahibinin yorumlarını okusaymışsınız iyiymiş.

evet hata olmuş bi dahaki sefere ( inşallah hastalanmaz )
gece bi şekilde ateşini kontrol altına alırsın duşunu aldırıp şurubunu içirip sürekli kontrol edersin
sabah gün aydınlandığında çocuğunu kucaklayıp taksiye binip gidersin kimseye minnet etme benden sana tavsiye ufacık bir yardımların da başa kakıyolar
hele ki bu kocanın ailesiyse

Çok gelmiş olsun.
Bence hayatı tek başınıza yaşamayı öğrenin. Öyle bir durumda kimseyi uyandırmadan rahatsız etmeden taksi çağırıp giderdim.

Katılıyorum size,hatta ben ehliyete yazıldım ileride çocugumu kreşe götürüp getirirm ya da birşey olduğunda eşime minnet etmem diye

geçmiş olsun. ne mi yapacaksınız?
eşinize görüşmeyeceğim babanla diyeceksiniz.
çocuğum hastayken bana bağıracak tersleyecek insana hayatımda yer yok. sarhoş herifi gece 4te kucağımda hasta çocukla ben avutamayacağım diyeceksiniz.

Eşimle günlerdir birbirimizi yiyoruz her ek kızımın önünde kavga ediyoruz.. Baban bu eve girerse ben giderim sen benim lafımı çiğnersen ben seni ezer geçerim dedim.. Bana hak veriyor haklısın keşke hiç çağırmasaydım diyor ama evime gelme diyemem diyor.. Ben napcamı şaşırdım. Günlerdir evde gerginlik bağırış çağırış insanlıktan çıktım. Tek tesellim kızım iyileşti çok şükğr ama eşimle bütün ağız tadımız bozuldu dürekli boşanmayı düşünüyorum ama o benim bi suçum yok babam yğzünden neden boşanmk istiyorsun diyor

Bir gün derdim olursa bu siteye asla yazmam bu sitedeki kadınların bencilliği, kendi cinsine düşmanlığı kanımı donduruyor. Senin bi suçun yok konu sahibi gece 4de takcisi bile olsa kadin başına arabasına binmeye, sokağa çıkmaya çekinmiş ola bilirsin. İnsanlık hali. Bi yakinindan yardim istemen de gayet normal. Anormal olan alkolik kp. Bir de bencil insanlarımız

Evinize gelsin ama yüzüne bakmayın, hizmet etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…