- 4 Kasım 2014
- 119
- 73
-
- Konu Sahibi veronika_nika
yoo hiç alakası yokne kadar garip yorumlarınız var ya babsı borcu takıyor ama hala bu adam baba diyor babasına. karısımı yaptı borcuda karısına ödetiyor. kusura bakmayın ama yorumlarınız 80 li kadınların yorumu
siz görümcesi olabilir misiniz bu arkadaşınyoo hiç alakası yok
konu sahibi cevaplasın
evlilik nedir hanımefendi.siz görümcesi olabilir misiniz bu arkadaşıngeröekten çok şaşıyorum ya. sizin başınıza hiç gelmemiş sanırım böyle şeyler. çalışırsam kendime çalışıorım. canım istemezse basarım istifamı. ne koca için nede ailesi için çalışmam okadar. evde çalış, dışarda çalış, çocuk anneye muhtaç, kocanın ailesinin borcunu öde. sonra yatağına girilmemesi gereken hala kadın olsun. erekek el üstünde tabi, biz böyle toplumuz siz de bunu kabullenmişsiniz kadın olarak. başlarım böyle kocaya ben
aynen öyle o borç eğer kendi borçları değilse evet yalnız bırakılmalıki akıllansın. taviz taviz doğurur çünkü. kötü gün demek kumar borcu ödemek değildir. madem hayat müşterek kimse eşine sormadan borç altına giremez okdar. o kumar borcunu kocamda yapsa ödemem okadar. bu kızı bu günlere getiren ana babası acaba razı mı bu duruma. belki kendilerinden kıstılar okutmak için niye 60 000 tl kumar borcu ödesin diye mi ?evlilik nedir hanımefendi.
hep iyi gün yaşamak mıdır ?
ben bu kız herşeye katlanmak zorunda demiyorum ki
bir daha olursa tabiki çekmesin zaten ikincinin olmamasına kocası müsade etmemeli
ilk zorlukta hemen yanlız bırakmak mıdır evlilik
iyi madem hemen boşansın .aynen öyle o borç eğer kendi borçları değilse evet yalnız bırakılmalıki akıllansın. taviz taviz doğurur çünkü. kötü gün demek kumar borcu ödemek değildir. madem hayat müşterek kimse eşine sormadan borç altına giremez okdar. o kumar borcunu kocamda yapsa ödemem okadar. bu kızı bu günlere getiren ana babası acaba razı mı bu duruma. belki kendilerinden kıstılar okutmak için niye 60 000 tl kumar borcu ödesin diye mi ?
yorumlarımı okumadınız sanırım ben arkadaşa boşanılmaz dedim ben kimseye boşan demem. akıllanması gerek dedim.iyi madem hemen boşansın .
hem boşanma hem destek olmayorumlarımı okumadınız sanırım ben arkadaşa boşanılmaz dedim ben kimseye boşan demem. akıllanması gerek dedim.
aynen öyle, boşanma ama taviz verme. işinize gelmiyorsa bana yorum yapmayın. ben arkadaşa destek oluyorum. onunla konuşuıyorum daha önceki arkadaşkların yorumlarına da ben yorum yapmadım. her kes bir şekilde destek oluyor. benim yorumlarım üzeründen destek olamazsınızki siz. siz arkadaşla muhatap olun benle değil. benim yorumumada yazmayın lütfen olur mu ?hem boşanma hem destek olma
ne ala tavsiyeler
Ya ben babamı bilmem mi nedir değildir en büyük hata eşinde ben ödemezdim heralde bilemiyorum yanieşinde de öyle büyük suç var ki
bu nasıl bir vicdandır babasının yaptığı sorumsuzlukların bedelini karısına ödetiyor
nasıl erkek bu
Emekli maasi var ama onun da cogu baska bir borcundan dolayi kesiliyor. Evet kv yasiyor
oluraynen öyle, boşanma ama taviz verme. işinize gelmiyorsa bana yorum yapmayın. ben arkadaşa destek oluyorum. onunla konuşuıyorum daha önceki arkadaşkların yorumlarına da ben yorum yapmadım. her kes bir şekilde destek oluyor. benim yorumlarım üzeründen destek olamazsınızki siz. siz arkadaşla muhatap olun benle değil. benim yorumumada yazmayın lütfen olur mu ?
thank you
sıkıntı burada zaten adam ödemiyormuş .Anlamadığım kocanın kredi borcunu neden başka kredi çekerek ödüyorsunuz. Ekstra faiz vs demek bu. Eskisini ödeyemeyen bunu da ödeyemez..
Bir de yarın öbür gün birşey olsa boşu boşuna sicilin lekelenecek, gerçek ihtiyacın olsa kredi çekemiceksin, Alimallah kocanla aranda ayrılık mevzusu gibi bişey olsa onların pis borcu sana kalacak.
Her türlü kötü bir durum. Eşine söyle babasına gidip çatır çatır anlatsın ve öde bu borcu desin..
60 bin TL yahu, 2. si mi kalmış ?evlilik nedir hanımefendi.
hep iyi gün yaşamak mıdır ?
ben bu kız herşeye katlanmak zorunda demiyorum ki
bir daha olursa tabiki çekmesin zaten ikincinin olmamasına kocası müsade etmemeli
ilk zorlukta hemen yanlız bırakmak mıdır evlilik
Yani büyük konuşmayım ama ben olsam ödemezdim.
Banane ki kp nin borçlarından. Eşek gibi sabahtan akşama çalışcam, çalıştığım parayı kendime değil evime değil kp nin keyfi için harcadığı borçlarına vericem. Hadi ordan!
Eşin nasıl böyle bir sorumluluğun altına girdi ki sana sormadan etmeden.
Ödemeyin. Sen ödeme eşin zorlansın ki babasından yardım istesin ya da isyan bayrağını çeksin. Sen ödersen sesleri çıkmaz borç üstüne borç gelir sen de başını alamazsın daha.
Kv de amma gamsızmış. Ne insanlar var yahu.
iyi de ben bayanlara kızıyorum hem ödeme diyorlar hem boşanma60 bin TL yahu, 2. si mi kalmış ?
bunu ödemesi zaten yıllarını alacak, çok yıpratacak çok !
Ben bile bu kadarını ödemedim valla..
Anlamadığım kocanın kredi borcunu neden başka kredi çekerek ödüyorsunuz. Ekstra faiz vs demek bu. Eskisini ödeyemeyen bunu da ödeyemez..
Bir de yarın öbür gün birşey olsa boşu boşuna sicilin lekelenecek, gerçek ihtiyacın olsa kredi çekemiceksin, Alimallah kocanla aranda ayrılık mevzusu gibi bişey olsa onların pis borcu sana kalacak.
Her türlü kötü bir durum. Eşine söyle babasına gidip çatır çatır anlatsın ve öde bu borcu desin..