- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
-
- Konu Sahibi veronika_nika
Kendi maasinin bile yarisi baska borcundan dolayi hacizde. Baski yapsak da odeyemezki. Adam da hic mahcubiyet de yokSonuna kadar Haklısın tatlım, hayır kocaman adam utanmıyormu size borç yüklemeye? Hadi destek olmadın köstek olma be adam, böyle düşüncesiz insanlar anne baba Olmasın yaödemesi icin baskı yapıtınızmı?
Yuh ya, afedersinde. Adamdaki genişliğe bak, hayır iş kursa batırsa, nasip dersin, hatta parayı caldırsa veya dolandırılsa onada kader dersin ama bunun yaptıgı resmen aptallıktan baska bişey değil. İşte buluyorlar bedava oksijeni solu Allah solu. Hayır bi işede yaramıyor böylelerinde, acaip sinir oldum valla. Allah yardımcınız olsunKendi maasinin bile yarisi baska borcundan dolayi hacizde. Baski yapsak da odeyemezki. Adam da hic mahcubiyet de yok
Yok babam kendi uzerine alicak. Biz kira odemeden oturucaz. Allah razi olsun. Ama krediyi nasil cekmeyeyim borç resmiyette esimin uzerinde Allah korusun haciz gelse yada hapse atsalar yine olan bana olacakSen niye borca giriyorsun ki seni ilgilendiren bir durum yok.babanda ev alsın ama senin üzerine falan yapmasın kendi üzerine alsın ne olur ne olmaz .hemen kredi cekiyim falan diye atlamayın
Aynen oyle bir hastalik olur borclanilir anlarim ama adamin keyfiyetine biz borc oduyoruz ve bu ilk vukuati da degilYuh ya, afedersinde. Adamdaki genişliğe bak, hayır iş kursa batırsa, nasip dersin, hatta parayı caldırsa veya dolandırılsa onada kader dersin ama bunun yaptıgı resmen aptallıktan baska bişey değil. İşte buluyorlar bedava oksijeni solu Allah solu. Hayır bi işede yaramıyor böylelerinde, acaip sinir oldum valla. Allah yardımcınız olsun
Sizde yüz vermeyin tatlım, bulmuş tabi Sırtını yaslayacagı birilerini. Kumar hayatta en nefret ettigim şeydir, kumar oynayanlar benim gözümde aptaldır, aptallarada verecek bi kuruşum yok. Ben olsam bende helal etmezdim ama zaten ödemezdim. Evine erzak alırım, evini gecindiririm gücüm yettiğince ama o borcu ödememAynen oyle bir hastalik olur borclanilir anlarim ama adamin keyfiyetine biz borc oduyoruz ve bu ilk vukuati da degil
Eşine isyan bayrağını çek o halde.nasıl çekmeyim diye düşünme bir söz var kusura bakmayın özür dileyerek söylüyorum eşşek olunca semer vuran çok olur diye.kimsenin arkasını toplamak zorunda değilsiniz bu eşiniz bile olsa.bu devirde babana bile güvenme demişler o da guvenmeseydi aklı yok mu başkasına borca giriyor.neyin ne olduğu hiç belli olmaz Allah korusun ama kendini düşün onca borçla kalirsin olan sana olurYok babam kendi uzerine alicak. Biz kira odemeden oturucaz. Allah razi olsun. Ama krediyi nasil cekmeyeyim borç resmiyette esimin uzerinde Allah korusun haciz gelse yada hapse atsalar yine olan bana olacak