Kp.in 60 bin lira borcunu ben ödemek zorunda mıyım?

Canım valla bence bekle bir süre. haciz gelmez de cok zor durumlara da girse eşin girecek.babasina tek laf edemeyen adam da bir zahmet yediği haltı temizlesin.

esin babasının ne.mal olduğunu bildiği halde o krediyi çekerek zaten mermiye kafa atmış bana kalirsa.madem bile bile lades etti şimdi o temizlesin yaptığı hatanın bedelini.

birde böyle tipler hep aynı rahatlar. nasılsa diyodur bizim gelinin ailesinin durumu iyi.e gelin de merhametli. senin ödemeye atlayacağını bildiği için ödemez.en kötü olacak sey eşinin tum maaşına el koyulması olur. o zaman da sen idare edersin evi.esin de sana karşı bir mahçup olur da aklı başına gelir belki.hem esinin kredi notu düşer daha kredi çekemez.sen simdi düze çıkarsan onları esin hopp rahata kavuşup bikaç yıl sonra aynı senaryo ile karşına gelecek.

böyle düşünmekle sonuna kadar haklısın bence de. çünkü kp. şans oyunları vs. ile resmen sorumsuzca davranmış. ama bence eşinizle de bu durumu konuşun. sizin bu borcu üstlenmeniz kp için bir ödül olmuş sanki. eminim bu davranışı devam edecektir. hatta sizi soktuğu bu durum için kp de konuşun. bilsin size ne ağır bir yük yüklediğini. zaten bu sebepten hakkınıza girmiş inanın siz helal etseniz bile ondan sorulacaktır bu hesap.

Esinize bir daha ne sizin ne de onun babasina ait tek kurus borc odemeyeceginizi kesin bir dille anlatin. Bu defa belli ki odemekten baska vareniz yok.
Babaniz ev aliyormus hayirli ugurlu olsun. Ama bence o evi babaniz kendi ustune alsin

Hic boyle dusunmemistim. Konu sahibi bu yorumu dikkate almalisin bence.

ben çekti sandım çekmediyse bence eşine bıraksın sorumluluğu böyle bir davranış eşine önce kendi ailesinin geldiğini ve bir sorumluluk alıyorsa önce kendi ailesini düşünmesi gerektiğini öğretmeli ona. 60 bin tl ayda 1000 lira ödemeyle insan hayatından 5 yıl çalar. bence krediyi çekmediysen tatlım bırak kendi yaptıklarını kendi temizlesinler. babaya anneye saygı sonsuzdur. ama böyle bir davranışın cezasını ödemek saygı falan değildir.

aslında bende tam bilmiyorum çektimi. ben çekecek diye anladım ama.
çok sinir bozucuc bir durum asalak insanlardan nefret ediyorum.

aslında bende tam bilmiyorum çektimi. ben çekecek diye anladım ama.
çok sinir bozucuc bir durum asalak insanlardan nefret ediyorum.
haklısın tatlım. aile faciası bence. her şey para değil elbette. ama az buz bir meblağ değil ki. 60 bin yani. ve kumar borcuna giden bir 60 bin. neylikle kazanıyoruz parayı. çok şey için mi? hayır. yuvamızda rahat mutlu olalım diye. kendi kendimize yetelim diye.

hastalık olsa sevaptır dersin can dersin ama bu yenilir yutulur bişi değil canım. en kötüsüde bu tarz insanlar huyuna devam eder. k.p. borç takamaya devam edecek, oğluşu ödetmeye devam edecek eşine. olan bu kızcağıza olacak. ben şu bayanların ezilmesine hiç tahammül edemiyorum. eşinde çok kabahat var. inşallah düzelir.

doğru valla kadın da erkek de ailesinden bireyselleşmeden evlenmeyecek bence. böyle iç içe sorunlar evliliği bitiriyor. çok örnek biliyorum etrafımda. bu yüzden ailemi eşimin ailesini falan sıkıntılarını dinlerim eşime aksettirmem evimde olanı da her iki tarafa da açmam. sınır olacak yani. sonuçta senin de bir ailen var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…