Kp.in 60 bin lira borcunu ben ödemek zorunda mıyım?

Ayrıca konu sahibi kesinlikle kendine kredi çekip ödeme ypma olduğu gibi öde ödiceksen Allah korusun bi ayrılık falan olur üstünde bi dünya borçla kalırsın ben kocama güvenmezdim bunlarınyaşasam ne yalan söylim siz o borcu ödersinizde ortada siz kalırmı bilmem sakın sakın adına kredi çekme sakın

Ama siz sanırım evlilik kocası tabi destek olacak filan diyordunuz.
Kusura bakmayın da ben bu şekilde düşünmüyorum. Erkekler bambaşka olmuışlar, karılarını manevi sömürme yetmemiş gibi maddi olarakta sömürmeye başladılar.

Boşanma diyenler mi var ?
Valla ödemese bile kirayı ödicek, faturayı ödicek dolayısı ile dolaylı olarak yine ödicek.
Ama konu sahibi kredi çekeyim de ödeyeyim filan demiş sanırım, umarım yanlış okudum

Son düzenleme:
Kızı bulmuşlar oğulları ile söğüşlüyorlar.
Tamam kocası ailesine karşı sorumlu olabilir bu kızın suçu ne?

İyilik eden, yardım eden insanları bu devirde salak zannediyorlar ama konu sahibesi ödemeyi bırakırsa anlarlar kim salak.
Allah ıslah etsin ne diyelim.
Boş insanlar bir bitmiyorlar.

En azından kirayı faturayı ödesin ama o borca para vermesin bi nebze rahatlatır kendini kredi olayına hiç girmesin zaten

Yok yok o fikirden vazgectim bir gun bisey olsa bosansak yilllarca ben mi odeyecem. Ama destek olmak zorundayim offf nasil olacak bilmiyorum

İyilik eden, yardım eden insanları bu devirde salak zannediyorlar ama konu sahibesi ödemeyi bırakırsa anlarlar kim salak.
Allah ıslah etsin ne diyelim.
Boş insanlar bir bitmiyorlar.

Ben bir salaktım, net !
Defalarca kredi çektirdi de bana dedim ki eşimdir tabi ki destek olacağım. He he modern kadınız ya, salakmışım salak !
Ama ne oldu ? Sırtıma bıçağı vurup buhar oldu gitti. Daha da ailecek beni sömürme planları da vardı da ailem en son olaya el koydular.
Ucuz kurtulmuşum yine de

zamane erkekleri soğan erkeği
bu kayınpederin köyde filan satacak bir yeri filan da yok galiba.
Beliyle kuşağı s..e t...ı geziyor anlaşılan.
tam öldürmelik

Yok yok o fikirden vazgectim bir gun bisey olsa bosansak yilllarca ben mi odeyecem. Ama destek olmak zorundayim offf nasil olacak bilmiyorum

Sakın kardeşim sakın.
Bak beni örnek al kendine, başımdan gelenleri elimden geldiğince yazdım sana, örnk olsun.
Ben yandım başka kadınlar yanmasın böyle.
Yine de toparladım şükürler olsun daha beter olanları da duydum.

Babanın Size alacağı evin tapusunu babanin üzerinde bırak. BU KADAR borca feda edilmesin.yazık olur.Eşin sıkıştığı anda satar yada bankalar el koyar .
Ne desen haklısın. EVLENMEDEN esin anlatmalıydı. Bu nedenle çok boşanma duydum gördüm. Bayanlar bosuyor

zamane erkekleri soğan erkeği
bu kayınpederin köyde filan satacak bir yeri filan da yok galiba.
Beliyle kuşağı s..e t...ı geziyor anlaşılan.
tam öldürmelik
Esim aslinda cok disadonuk hakkini arayan bir adamdir ama gel gor ki is babasi olunca kedi gibi oluyor. Bu da bu dogunun kulturu galiba. Kp taniyan nefret ediyor igrenc gicik bir adam

Kötü günlermiş geride bırakmışsın
Daha güzel ve mutlu günlerin olsun
Onlar da böyle iyi insanları kaybettiklerine yansınlar

Esim aslinda cok disadonuk hakkini arayan bir adamdir ama gel gor ki is babasi olunca kedi gibi oluyor. Bu da bu dogunun kulturu galiba. Kp taniyan nefret ediyor igrenc gicik bir adam
doğuda boşuna erkek evlatları pohpohlamıyorlar .
bir de boyun eğme kültürü var
ataya karşı gelinmez hesabı
işin zor kardeşim allah kolaylık versin

bacım sen aklını peynir ekmek bulamadın da katıksız mı yedin? hem sen 60 bin borcu üstelik kumar borcu ödeyeceksin hem de o kocan olacak adam babasının sözünden çıkmayacak.
boşa allasen, koca mı yok sana.
60 bin vereceksen zaten, gider en ala kocayı alırsın kendine, baba sözünden çıkamayan adamı ne yapacaksın

60 bin TL ye yeni koca bile alınır be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…