- 20 Ocak 2010
- 45.671
- 159.055
- 43
-
- Konu Sahibi veronika_nika
iyi de ben bayanlara kızıyorum hem ödeme diyorlar hem boşanma
bu iş nasıl olacak bunu anlayan anlatsın .
saçma sapan muhabbetler
o adamla evli kaldığı müddetçe ödememe şansı yok .
çünkü kayınpeder sorumsuz ödemeyeceğim diyor
ya anlaşacak babana tek kuruşun geçerse ben yokum ya o ya ben diyecek ya da paşa paşa ödeyecekler.
Kızı bulmuşlar oğulları ile söğüşlüyorlar.
Tamam kocası ailesine karşı sorumlu olabilir bu kızın suçu ne?
En azından kirayı faturayı ödesin ama o borca para vermesin bi nebze rahatlatır kendini kredi olayına hiç girmesin zatenAma siz sanırım evlilik kocası tabi destek olacak filan diyordunuz.
Kusura bakmayın da ben bu şekilde düşünmüyorum. Erkekler bambaşka olmuışlar, karılarını maddi sömürmeye de başladılar.
Boşanma diyenler mi var ?
Valla ödemese bile kirayı ödicek, faturayı ödicek dolayısı ile dolaylı olarak yine ödicek.
Ama konu sahibi kredi çekeyim de ödeyeyim filan demiş sanırım, umarım yanlış okudum
Yok yok o fikirden vazgectim bir gun bisey olsa bosansak yilllarca ben mi odeyecem. Ama destek olmak zorundayim offf nasil olacak bilmiyorumAma siz sanırım evlilik kocası tabi destek olacak filan diyordunuz.
Kusura bakmayın da ben bu şekilde düşünmüyorum. Erkekler bambaşka olmuışlar, karılarını maddi sömürmeye de başladılar.
Valla ödemese bile kirayı ödicek, faturayı ödicek dolayısı ile dolaylı olarak yine ödicek.
Ama konu sahibi kredi çekeyim de ödeyeyim filan demiş sanırım, umarım yanlış okudum
İyilik eden, yardım eden insanları bu devirde salak zannediyorlar ama konu sahibesi ödemeyi bırakırsa anlarlar kim salak.
Allah ıslah etsin ne diyelim.
Boş insanlar bir bitmiyorlar.
zamane erkekleri soğan erkeğiAma siz sanırım evlilik kocası tabi destek olacak filan diyordunuz.
Yok yok o fikirden vazgectim bir gun bisey olsa bosansak yilllarca ben mi odeyecem. Ama destek olmak zorundayim offf nasil olacak bilmiyorum
Esim aslinda cok disadonuk hakkini arayan bir adamdir ama gel gor ki is babasi olunca kedi gibi oluyor. Bu da bu dogunun kulturu galiba. Kp taniyan nefret ediyor igrenc gicik bir adamzamane erkekleri soğan erkeği
bu kayınpederin köyde filan satacak bir yeri filan da yok galiba.
Beliyle kuşağı s..e t...ı geziyor anlaşılan.
tam öldürmelik
Ben bir salaktım, net !
Defalarca kredi çektirdi de bana dedim ki eşimdir tabi ki destek olacağım. He he modern kadınız ya, salakmışım salak !
Ama ne oldu ? Sırtıma bıçağı vurup buhar oldu gitti. Daha da ailecek beni sömürme planları da vardı da ailem en son olaya el koydular.
Ucuz kurtulmuşum yine de
doğuda boşuna erkek evlatları pohpohlamıyorlar .Esim aslinda cok disadonuk hakkini arayan bir adamdir ama gel gor ki is babasi olunca kedi gibi oluyor. Bu da bu dogunun kulturu galiba. Kp taniyan nefret ediyor igrenc gicik bir adam
Aynen öyle babanin karsisinda gık diyemez. Sagol canim amindoğuda boşuna erkek evlatları pohpohlamıyorlar .
bir de boyun eğme kültürü var
ataya karşı gelinmez hesabı
işin zor kardeşim allah kolaylık versin
bacım sen aklını peynir ekmek bulamadın da katıksız mı yedin? hem sen 60 bin borcu üstelik kumar borcu ödeyeceksin hem de o kocan olacak adam babasının sözünden çıkmayacak.Esim aslinda cok disadonuk hakkini arayan bir adamdir ama gel gor ki is babasi olunca kedi gibi oluyor. Bu da bu dogunun kulturu galiba. Kp taniyan nefret ediyor igrenc gicik bir adam
Benim bildiğim doğu erkekleri "karı parası" yemez !Esim aslinda cok disadonuk hakkini arayan bir adamdir ama gel gor ki is babasi olunca kedi gibi oluyor. Bu da bu dogunun kulturu galiba. Kp taniyan nefret ediyor igrenc gicik bir adam
bacım sen aklını peynir ekmek bulamadın da katıksız mı yedin? hem sen 60 bin borcu üstelik kumar borcu ödeyeceksin hem de o kocan olacak adam babasının sözünden çıkmayacak.
boşa allasen, koca mı yok sana.
60 bin vereceksen zaten, gider en ala kocayı alırsın kendine, baba sözünden çıkamayan adamı ne yapacaksın
ay yani. bu ne be. hem 60 bin borç ödeyecek hem o kayınpeder burnunun dibinde olacak. alsın babası helal olsun, borcu da kendileri ödesinler60 bin TL ye yeni koca bile alınır be
tam tersi onlar daha çok yerBenim bildiğim doğu erkekleri "karı parası" yemez !
tam tersi onlar daha çok yer
oğlanlarına hep çalışan kadın ararlar
öyle her mesleği de beğenmezler
en azından memur olacak
aşağısı kurtarmaz