Kp.in 60 bin lira borcunu ben ödemek zorunda mıyım?

Allah buyuk diyor bir cozumu yok yani

Esiniz odesin mecbur musunuz onun ailesinin borcunu kapatmaya

Esiniz böyle diyorsa ona birakin ozmn

İlerde de aklinizdan cikmaz bu olay
İlerde geçmişe kufretmek istemiyorsaniz ki simdiden helal etmiyorsnz ozmn birakin odemeyin , bi sizin mi başınız kel.

Eşinizin kardsleri fln yokmu onlr yrdm etsn
Borç szn üstünüze olabilir ama bu sorumlulugu tek basiniza ustlenemezsiniz

Benm ne tadiklarm var eşleri kaç kere iflas.etti ama onlar hic aldırış etmedi
Buna ragmen tatillere gittiler
Simdi de durumlari iyi

Siz böyle yaptikca psikolojinizi bozarsiniz , önemli olan sizin ruhen yaninda olmaniz.

Farz edin ev hanimisiniz yardim edemiyorsunuz
Nolck ki?
O borç mutlaka kapancak

Tam boşamalık adam kocan.
Şimdiki adamlar da karılarına kredi çektirip borç ödetmeyi pek biliyorlar.
Benim ex koca da kredi çektirip çektirip ailesine yedirip işlerde güçlerde batırıp gelip bana " karı kızla mı yedim şero, ühüü " diye ağlanırdı.
Bas tekmeyi !

Ama sirf bu sebepten bosanmak cok acimasiz olmaz mi. Eger tekrarlarsa bir dk durmam ama

Sırf bu sebep dediğin büyüyor büyüyor içinde, bi dakika ya diyorsun. Çalış çabala ben köle miyim ?!?
Çünkü itiraz ediyorsun. bunlardan usanan adam sana şiddet gösterebiliyor ezikliğinden.
Hem evde köle hem işte köle gibi çalış yetti be diyorsun.
Karşındakine saygın kalmıyor zamanla bu sevgini de tüketip bitiriyor.
Hemen olmuyor bu, benim kopmam 3 seneyi geçti boşanmam 4,5 senenin sonunda oldu.
En azından çocuk yapmayın

Son düzenleme:
Ama sirf bu sebepten bosanmak cok acimasiz olmaz mi. Eger tekrarlarsa bir dk durmam ama
tabiki boşanma ben kimseye boşan demem. nekadr evlisiniz yazdın mı okumadım.
en büyük sıkıntıda bu dertler bir kere yüz verildimi birdaha bitmiyor. yani sesini çıkardın çıkardın yoksa gerçekten evlilik yıpranıyor. eşindende soğuyorsun ailesini söylemiyorum bile. yani boşanmayı gerçekten düşünme durumuna gelebiliyorsun. bu eşler neden bukadar beyinsiz acaba ? özelliklede bazı bölge erkekleri. aileye düşkün, karısını 2. plana atan salaklar. hiç bir eş karısına borç ödetmemeli. eşinin burnu ciddi şekilde sürtmesi gerek arkadaşım. yani hizaya getirilmesi şart bir tür, kusura bakma ama bunların sonu pek gelmez gibi. seni düşünmeli, evde çalış, işte çalış, çocuk bak, paranı kenarına koymaya çalış yuvan için, eşinde gitsin paracıkları ailesine yedirsin. birde borç ödetsin karısına. bence ortaya para koymaktan vazgeç. benim borcum değilki de. eşinin ciddi şekilde sıkışması gerek.

tabiki boşanma ben kimseye boşan demem. nekadr evlisiniz yazdın mı okumadım.
en büyük sıkıntıda bu dertler bir kere yüz verildimi birdaha bitmiyor. yani sesini çıkardın çıkardın yoksa gerçekten evlilik yıpranıyor. eşindende soğuyorsun ailesini söylemiyorum bile. yani boşanmayı gerçekten düşünme durumuna gelebiliyorsun. bu eşler neden bukadar beyinsiz acaba ? özelliklede bazı bölge erkekleri. aileye düşkün, karısını 2. plana atan salaklar. hiç bir eş karısına borç ödetmemeli. eşinin burnu ciddi şekilde sürtmesi gerek arkadaşım. yani hizaya getirilmesi şart bir tür, kusura bakma ama bunların sonu pek gelmez gibi. seni düşünmeli, evde çalış, işte çalış, çocuk bak, paranı kenarına koymaya çalış yuvan için, eşinde gitsin paracıkları ailesine yedirsin. birde borç ödetsin karısına. bence ortaya para koymaktan vazgeç. benim borcum değilki de. eşinin ciddi şekilde sıkışması gerek.
2 yillik evliyim. Cok ustune gittim zaten nasil boyle bir salaklik yaparsin diye. Bana diyoki bilmedigin seyler var mecburdum. Odemezsem nolacak sonucta esimin borc yada o odesin ben kirayi filan odeyeyim yineayni sey

abartmıyorsun tabii ki senin böyle bir mecburiyetin yok açıkçası sen helal etsen zaten Allah haram eder onu yazıklar olsun babasınada hayır borcu olur ama böyle keyfi borç yapıpta üstünüze atması can sıkıcı bir durum :KK12:

2 yillik evliyim. Cok ustune gittim zaten nasil boyle bir salaklik yaparsin diye. Bana diyoki bilmedigin seyler var mecburdum. Odemezsem nolacak sonucta esimin borc yada o odesin ben kirayi filan odeyeyim yineayni sey
bence ne kira öde ne başka bişey. her şeyi eşine yık. babanın borcunu ödeyebildiğine göre kirayıda ödeyebilirsin de. ben çalışmak zorunda değilim de. benim param olmasa ne yapacaktın de. kendi ihtiyaçlarını karşıla. başka türlü bu borçların biri biter öteki başlar benden söylemesi canım.

bence ne kira öde ne başka bişey. her şeyi eşine yık. babanın borcunu ödeyebildiğine göre kirayıda ödeyebilirsin de. ben çalışmak zorunda değilim de. benim param olmasa ne yapacaktın de. kendi ihtiyaçlarını karşıla. başka türlü bu borçların biri biter öteki başlar benden söylemesi canım.
olur
sonra da hiç bir şey olmamış gibi aynı yatağa girsinler
herşeyi onun üzerine yık demek ne kadar kolay

olur
sonra da hiç bir şey olmamış gibi aynı yatağa girsinler
herşeyi onun üzerine yık demek ne kadar kolay
ne kadar garip yorumlarınız var ya babsı borcu takıyor ama hala bu adam baba diyor babasına. ama krısın yatağına giremez öylemi ? karısımı yaptı borcuda karısına ödetiyor. kusura bakmayın ama yorumlarınız 80 li kadınların yorumu

Son düzenleme:
X