Sende iyi ki varsınCanım nevoşum emeğin için ben teşekkür ederim, iyi ki varsın allah razı olsun
Yerimm tabeee genede iştahlıyımm hep acıkıyorumm ama canım birşey çekmiyo meselaOy benim minnakim yaramazlık yaparmışgeçince bol bol yersin ınş bitanem
Şeker kızım çok teşekkür ederim bebekimmm,sen çok bakma o taraflaraEllerine sağlık canım muhteşem görünüyor
Yaaa bitanecik kekiimmNeden bu kadar mutevazisin canikom çok güzel görünüyor boş bı vaktinde mutlaka deniycem
Nevosumun kardeşi çok tatlısınÖyle değil. Biz kadınlar hepimiz çok becerikliyiz.Öyle olsa bu yemek formunda ne işimiz var? Şey gibi çirkin kadın yoktur . Bakımsız kadın vardır gibi . Senden de Allah razı olsun
Sonra yersin bitanecimYerimm tabeee genede iştahlıyımm hep acıkıyorumm ama canım birşey çekmiyo mesela
Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsunÇok güzel görünüyorellerine saglık kuzum
Kankirellam ve tatlı sözleriSen bir ibizacısın ne demek o öylesen daha güzellerini yaparsın ki biliyoruz biz çok teşekkür ederim kankirellam benim
Rica ederim canımYaa canım canom benim çok teşekkür ederim allah razı olsunher soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canom
Yaaaaa kuzuuuuummm hamilesinÜffff en sevdiğimmmellerine sağlık sosyalim bol şans
Hemsosuuuu patlıcan kırmızı çizgimizdirEllerine sağlık hemşomPatlıcan Yarışmada bol şanslar
Yaaaaa kuzuuuuummm hamilesinçok sevindim gözün aydın senin bir gram bebeni yirim ben rabbim kucağına almayı nasip etsin inş canım benim çok teşekkür ederim
Oyy canım benim allah razı olsun, inşYaa çok saol kuzumDarısı senin başına inş
Dolapta fellah köftemde Köz patlıcanım da var en kısa zamanda denicemOyy kurbisim benim çok teşekkür ederim, bende bayıldım biliyor musun