Harika olmuşOoo bi antepli bunu bana diyorsa daha ne isterim garadutum çatalkaramo senin muhteşööörlüğün bence
Yaa canım canom benim çok teşekkür ederim allah razı olsunEllerine emeğine sağlık canımHarika yapmışsın sunumda çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar dilerim
Sen bir ibizacısın ne demek o öyleOoo ellerine sağlık kankirellam ne kadar güzel bir görüntü o öylebenim kesin çekilmem lazım
Oy benim taze gelinim, antepli gözüyle bak bakim olmuş mu gerçektenEllerine sağlık canım sosyalim bol şans
Bu tarif için özellikle kullanmak istedimTabaklara bayıldım.
Patlıcanı da bulguru da çok severim iyi fikir.,
Keşke imkan olsa uzatsam buradan canimOff vallahi burdan bir çatal daldırasım geldi
Ellerinize sağlık, bol şanslar
Ayy pamuğum sende yapar mısınAahh benim güzel sosyalimmm ne kadar güzel bi sofradır böyle ne güzell bi iştah açıcı ve fellah köfte efsane birsey sıksık yaparım ama patlıcanla hiç denemedim not alıyim hemen
Ellerine emeğine sağlıkk çiçeğummmmmm
Boll şans emiii
Efsane birşey zaten canım beniimmAyy pamuğum sende yapar mısınben ilk defa yaptim çok sevdim patlıcanda çok yakışıyor, sevdim ben canım kuzum çok teşekkür ederim bebelim benim, allah razı olsun
Yaa gerçekten miiHayatının geri kalanını tek bir yiyecekle geçireceksin deseler şansımı fellahtan yana kullanrdm sanrmbayılırım. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Sen çok bakma kuzum benim valla üzülürümEfsane birşey zaten canım beniimm
Yaa gerçekten miineden bu kadar çok sevildiğini bende tadına bakınca anladım çok lezzetli bir yemek canım, özellikle seven kişilerin beğenmesi çok hoşuma gidiyor çok teşekkür ederim allah razı olsun
Yok yok aşkumm canım çekmedii midem iyi değil yerimm senii bennSen çok bakma kuzum benim valla üzülürüm
Oy benim minnakim yaramazlık yaparmışYok yok aşkumm canım çekmedii midem iyi değil yerimm senii benn
Neden bu kadar mutevazisin canikom çok güzel görünüyor boş bı vaktinde mutlaka deniycemKuzuuuummmm cevizli kekim olmuş mu gerçektenvalla ilk defa yaptım ve yedim ama çok beğendim çok teşekkür ederim allah razı olsun canım kekim
Yaa sen ne tatlısın seni yirim ki benbiliyorsun hic aklımda yoktu ama kısmetimde varmış demek çok tatlis kofteciklerim oldu benim çok teşekkür ederim kuzum benim allah razı olsun
Öyle değil. Biz kadınlar hepimiz çok becerikliyiz.Canım firdefs senin kadar güzel yapamasam da elimden geldiğinde çabaladım canımçok teşekkür ederim allah razı olsun