- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.579
Oooo hamarat kuzum benim, bu maharetlerini bize göstersene kurbisim beybimDolapta fellah köftemde Köz patlıcanım da var en kısa zamanda denicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo hamarat kuzum benim, bu maharetlerini bize göstersene kurbisim beybimDolapta fellah köftemde Köz patlıcanım da var en kısa zamanda denicem
Olsada yesek yaaÜffff en sevdiğimmm ellerine sağlık sosyalim bol şans
Olsada yesek yaa
Oyy sizi yerim ben, biri hamiş biri lohusa kurban olsun size fellah köfteASSOSyal yapar artık bize
Ben ogrenim size denetecem Demek ki
Severek denerizBen ogrenim size denetecem Demek ki
Yiyinde büyüyün kuzularimSeverek deneriz
Bende yürümüyorum kuzum siz iyi olun sonra yürürüz yine
Aynen canım Cumlemizden inşallah hemşomHemsosuuuu patlıcan kırmızı çizgimizdir çok teşekkür ederim allah razı olsun canım hemsosuu
Benim yolumda ilerleyeceksin belli oldu gerci gidiyor o kilolar sorun degil kuzum bebis saglikli olsun yeterBüyümek bizim işimiz hemen başladım bile :)
Ellerine saglikCanım KK ' nın Güzel Kadınları
Yine ben,yine sizin için güzel bir tarif yaptım ilk defa yaptığım ve ilk defa yediğim bir tarifi başarmanın ve yemenin haklı gururunu yaşıyorum bana fellah köftesi yaptıran KK size neler yaptırmaz
Hadi başlayalım
Eki Görüntüle 2936422
MALZEMELER
Fellah köftesi için;
1 su bardağı köftelik bulgur
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 su bardağı sıcak su
1 yumurta
1 miktar tuz, 1-2 kaşık kimyon, 1-2 kaşık karabiber
Salça sosu için;
2 adet soğan
3 diş sarımsak
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı biber salçası
yarım yemek kaşığı domates salçası
2 küçük domates
kırmızı pul biber, toz kırmızı biber,karabiber, tuz, biraz kıyılmış maydanoz
Patlıcan yatağı için:
4 orta boy patlıcan
3 diş sarımsak
5-6 kaşık yoğurt
1 kaşık dolu dolu Pınar Labne
biraz tuz
Haşlamak için;
2-2,5 litre su, et suyu,bir miktar tuz
Üzeri için;
kıyılmış maydanoz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2936425
1su bardağı bulgur ve irmiği, bir bardak sıcak su ile ıslatıp üzerini kapatarak 30-40 dakika bir köşede dinlendiriyoruz. Sonra icine 1 yumurta, un, kimyon,karabiber, tuz ekleyip güzelce yoğuruyoruz. Köftemizin elimize yapışmaması için sıvı yağ ile elinizi yağlayabilirsiniz. Bir tepsiye un serpiyoruz köftelerimiz yapışmasın diye. Hamurumuzdan ufak parçalar koparıp avucumuzda yuvarlıyoruz ve isaret parmağımiz ile hafif ortasından bastırıyoruz. Ocakta kaynamış olan suyumuza atıp suyun yüzüne çıkana kadar pişiriyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2936428
soğanları ve sarımsaklari yemeklik doğruyoruz . Sıvıyagda biraz kavuruyoruz. Üzerine salcalarimizi ve domatesimizi, baharatları ekleyip pişiriyoruz. Eğer çok katı bir sos olursa, haşlama suyundan biraz ekleyip açabilirsiniz. Daha sonra haşladığımız köftelerimizi ve sosumuzu birleştiriyoruz. Her yerinin sosumuzla buluşmasını sağlıyoruz.
Eki Görüntüle 2936430
patlıcanları sacın üzerinde közlüyoruz. Piştikten sonra soyup küçük küçük doğrayıp üzerine sarimsak rendeliyoruz. Bir kaşık labne, yoğurt ve tuzumuzu ekleyip güzelce karıştırıyoruz .
Daha sonra yatagimizin üzerine köftelerimizi koyup servis yapıyoruz
Eki Görüntüle 2936434 Eki Görüntüle 2936435 Eki Görüntüle 2936436 Eki Görüntüle 2936437 Eki Görüntüle 2936438 Eki Görüntüle 2936448 Eki Görüntüle 2936449 Eki Görüntüle 2936452 Eki Görüntüle 2936453 Eki Görüntüle 2936454 Eki Görüntüle 2936498 Eki Görüntüle 2936499
Benim yolumda ilerleyeceksin belli oldu gerci gidiyor o kilolar sorun degil kuzum bebis saglikli olsun yeter
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsunEllerine saglik
Sağlıkla ınş bebekimİwit yolundan geliyorum :) inş sağlıkla gelsin bebiş
Ellerine sağlık canım, iştah çekici duruyor Başarılar dilerim canımCanım KK ' nın Güzel Kadınları
Yine ben,yine sizin için güzel bir tarif yaptım ilk defa yaptığım ve ilk defa yediğim bir tarifi başarmanın ve yemenin haklı gururunu yaşıyorum bana fellah köftesi yaptıran KK size neler yaptırmaz
Hadi başlayalım
Eki Görüntüle 2936422
MALZEMELER
Fellah köftesi için;
1 su bardağı köftelik bulgur
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 su bardağı sıcak su
1 yumurta
1 miktar tuz, 1-2 kaşık kimyon, 1-2 kaşık karabiber
Salça sosu için;
2 adet soğan
3 diş sarımsak
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı biber salçası
yarım yemek kaşığı domates salçası
2 küçük domates
kırmızı pul biber, toz kırmızı biber,karabiber, tuz, biraz kıyılmış maydanoz
Patlıcan yatağı için:
4 orta boy patlıcan
3 diş sarımsak
5-6 kaşık yoğurt
1 kaşık dolu dolu Pınar Labne
biraz tuz
Haşlamak için;
2-2,5 litre su, et suyu,bir miktar tuz
Üzeri için;
kıyılmış maydanoz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2936425
1su bardağı bulgur ve irmiği, bir bardak sıcak su ile ıslatıp üzerini kapatarak 30-40 dakika bir köşede dinlendiriyoruz. Sonra icine 1 yumurta, un, kimyon,karabiber, tuz ekleyip güzelce yoğuruyoruz. Köftemizin elimize yapışmaması için sıvı yağ ile elinizi yağlayabilirsiniz. Bir tepsiye un serpiyoruz köftelerimiz yapışmasın diye. Hamurumuzdan ufak parçalar koparıp avucumuzda yuvarlıyoruz ve isaret parmağımiz ile hafif ortasından bastırıyoruz. Ocakta kaynamış olan suyumuza atıp suyun yüzüne çıkana kadar pişiriyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2936428
soğanları ve sarımsaklari yemeklik doğruyoruz . Sıvıyagda biraz kavuruyoruz. Üzerine salcalarimizi ve domatesimizi, baharatları ekleyip pişiriyoruz. Eğer çok katı bir sos olursa, haşlama suyundan biraz ekleyip açabilirsiniz. Daha sonra haşladığımız köftelerimizi ve sosumuzu birleştiriyoruz. Her yerinin sosumuzla buluşmasını sağlıyoruz.
Eki Görüntüle 2936430
patlıcanları sacın üzerinde közlüyoruz. Piştikten sonra soyup küçük küçük doğrayıp üzerine sarimsak rendeliyoruz. Bir kaşık labne, yoğurt ve tuzumuzu ekleyip güzelce karıştırıyoruz .
Daha sonra yatagimizin üzerine köftelerimizi koyup servis yapıyoruz
Eki Görüntüle 2936434 Eki Görüntüle 2936435 Eki Görüntüle 2936436 Eki Görüntüle 2936437 Eki Görüntüle 2936438 Eki Görüntüle 2936448 Eki Görüntüle 2936449 Eki Görüntüle 2936452 Eki Görüntüle 2936453 Eki Görüntüle 2936454 Eki Görüntüle 2936498 Eki Görüntüle 2936499
Nazom çok teşekkür ederim canım, allah razı olsunEllerine sağlık canım, iştah çekici duruyor Başarılar dilerim canım