Köfteler Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi

Eline sağlık kirazlım harika olmuş acaba yatak rahat mı

Tarifte sunumda yıkılıyor resmen ellerine sağlık limmm
Deneyeceğim inşallah çok iştah açıcı olmuş gerçekten başarılı

Tarifte sunumda yıkılıyor resmen ellerine sağlık limmm
Deneyeceğim inşallah çok iştah açıcı olmuş gerçekten başarılı
Oyy canım perişim bak bu KK bana neler yaptırdı görüyorsun ama çok lezzetli olmuş çok sevdim ilk defa yaptım bide çok teşekkür ederim canım periskom

Oyy canım perişim bak bu KK bana neler yaptırdı görüyorsun ama çok lezzetli olmuş çok sevdim ilk defa yaptım bide çok teşekkür ederim canım periskom
Valla kuzu hepimize neler yaptırdı ama iyi oldu öğreniyoruz vallaen kısa sürede denicem

Offff nerden girdim bu sayfaya ...şeytan dürttü girdim işte....
Fellah köftesini hiç bu şekilde görmemiştim. Muhteşem bir vurgu olmuş patlıcan kozlemesiyle. Ellerine sağlık sosyalim. Başarılar dilerim.

Offff nerden girdim bu sayfaya ...şeytan dürttü girdim işte....
Fellah köftesini hiç bu şekilde görmemiştim. Muhteşem bir vurgu olmuş patlıcan kozlemesiyle. Ellerine sağlık sosyalim. Başarılar dilerim.
Canımmm çiçeeemm benim çok teşekkür ederim, denemelisin efsane oluyor valla gül goncaamm

Canımmm çiçeeemm benim çok teşekkür ederim, denemelisin efsane oluyor valla gül goncaamm
Kesinlikle deneyeceğim fotoğraf atarım sana. Bir de cantanemin pilavını hiç denememistim onu da aldım listeye...maklubeye benziyor biraz. Birçok kadına ilham oluyorsunuz ellerinize sağlık tatlım ..

Kesinlikle deneyeceğim fotoğraf atarım sana. Bir de cantanemin pilavını hiç denememistim onu da aldım listeye...maklubeye benziyor biraz. Birçok kadına ilham oluyorsunuz ellerinize sağlık tatlım ..
Canimsiinnn çiçeem,görmeyi isterim eline sağlık şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…