- 16 Aralık 2019
- 20.184
- 80.276
- 31
Harika olmuşOoo bi antepli bunu bana diyorsa daha ne isterim garadutum çatalkaram o senin muhteşööörlüğün bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika olmuşOoo bi antepli bunu bana diyorsa daha ne isterim garadutum çatalkaram o senin muhteşööörlüğün bence
Yaa canım canom benim çok teşekkür ederim allah razı olsun her soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canomEllerine emeğine sağlık canım Harika yapmışsın sunumda çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar dilerim
Sen bir ibizacısın ne demek o öyle sen daha güzellerini yaparsın ki biliyoruz biz çok teşekkür ederim kankirellam benimOoo ellerine sağlık kankirellam ne kadar güzel bir görüntü o öyle benim kesin çekilmem lazım
Oy benim taze gelinim, antepli gözüyle bak bakim olmuş mu gerçekten seni yirim çok teşekkür ederim Minnosum benimEllerine sağlık canım sosyalim bol şans
Bu tarif için özellikle kullanmak istedim bende çok severim ilk fırsatta deneyin bence ben yaptiysam demek ki çok da zor değilTabaklara bayıldım.
Patlıcanı da bulguru da çok severim iyi fikir.,
Keşke imkan olsa uzatsam buradan canim cok teşekkür ederim allah razı olsun canimOff vallahi burdan bir çatal daldırasım geldi
Ellerinize sağlık, bol şanslar
GaradutumHarika olmuş
Ayy pamuğum sende yapar mısın ben ilk defa yaptim çok sevdim patlıcanda çok yakışıyor, sevdim ben canım kuzum çok teşekkür ederim bebelim benim, allah razı olsunAahh benim güzel sosyalimmm ne kadar güzel bi sofradır böyle ne güzell bi iştah açıcı ve fellah köfte efsane birsey sıksık yaparım ama patlıcanla hiç denemedim not alıyim hemen
Ellerine emeğine sağlıkk çiçeğummmmmm
Boll şans emiii
Efsane birşey zaten canım beniimmAyy pamuğum sende yapar mısın ben ilk defa yaptim çok sevdim patlıcanda çok yakışıyor, sevdim ben canım kuzum çok teşekkür ederim bebelim benim, allah razı olsun
Yaa gerçekten mii neden bu kadar çok sevildiğini bende tadına bakınca anladım çok lezzetli bir yemek canım, özellikle seven kişilerin beğenmesi çok hoşuma gidiyor çok teşekkür ederim allah razı olsunHayatının geri kalanını tek bir yiyecekle geçireceksin deseler şansımı fellahtan yana kullanrdm sanrm bayılırım. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Sen çok bakma kuzum benim valla üzülürümEfsane birşey zaten canım beniimm
Yaa gerçekten mii neden bu kadar çok sevildiğini bende tadına bakınca anladım çok lezzetli bir yemek canım, özellikle seven kişilerin beğenmesi çok hoşuma gidiyor çok teşekkür ederim allah razı olsun
Yok yok aşkumm canım çekmedii midem iyi değil yerimm senii bennSen çok bakma kuzum benim valla üzülürüm
Oy benim minnakim yaramazlık yaparmış geçince bol bol yersin ınş bitanemYok yok aşkumm canım çekmedii midem iyi değil yerimm senii benn
Neden bu kadar mutevazisin canikom çok güzel görünüyor boş bı vaktinde mutlaka deniycemKuzuuuummmm cevizli kekim olmuş mu gerçekten valla ilk defa yaptım ve yedim ama çok beğendim çok teşekkür ederim allah razı olsun canım kekim
Yaa sen ne tatlısın seni yirim ki ben biliyorsun hic aklımda yoktu ama kısmetimde varmış demek çok tatlis kofteciklerim oldu benim çok teşekkür ederim kuzum benim allah razı olsun
Öyle değil. Biz kadınlar hepimiz çok becerikliyiz. Öyle olsa bu yemek formunda ne işimiz var? Şey gibi çirkin kadın yoktur . Bakımsız kadın vardır gibi . Senden de Allah razı olsunCanım firdefs senin kadar güzel yapamasam da elimden geldiğinde çabaladım canım çok teşekkür ederim allah razı olsun