• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi

Ellerine emeğine sağlık canım 💕 🥰 😘🍒 💋 Harika yapmışsın 🤩sunumda çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar dilerim 😍 🌹 💋 🍒
Yaa canım canom benim çok teşekkür ederim allah razı olsun 😍🤩🤗💖🍒🍒💋 her soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canom 🤩😍🍒💋

Ooo ellerine sağlık kankirellam ne kadar güzel bir görüntü o öyle🤩 benim kesin çekilmem lazım😂
Sen bir ibizacısın ne demek o öyle 🤷‍♀️🤭 sen daha güzellerini yaparsın ki biliyoruz biz🤩😍🤗 çok teşekkür ederim kankirellam benim😍🤩🤗💖🍒🍒🍒💋

Aahh benim güzel sosyalimmm ne kadar güzel bi sofradır böyle ne güzell bi iştah açıcı ve fellah köfte efsane birsey sıksık yaparım ama patlıcanla hiç denemedim not alıyim hemen😋:kk77:
Ellerine emeğine sağlıkk çiçeğummmmmm
Boll şans emiii😄🧿🌺
Ayy pamuğum sende yapar mısın 🤗 ben ilk defa yaptim çok sevdim 🤩😍 patlıcanda çok yakışıyor, sevdim ben😍🤩🤗 canım kuzum çok teşekkür ederim bebelim benim, allah razı olsun 😍🤩🤗💖🍒🍒🍒💋

• Muhteşem
Reactions: Jou
Hayatının geri kalanını tek bir yiyecekle geçireceksin deseler şansımı fellahtan yana kullanrdm sanrm 😂 😂 bayılırım. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık 🥰
Yaa gerçekten mii🤗 neden bu kadar çok sevildiğini bende tadına bakınca anladım 😍🤩 çok lezzetli bir yemek canım, özellikle seven kişilerin beğenmesi çok hoşuma gidiyor 😍🤩 çok teşekkür ederim allah razı olsun 😍🤩🤗💖🍒🍒🍒💋

Kuzuuuummmm cevizli kekim olmuş mu gerçekten 🤭 valla ilk defa yaptım ve yedim ama çok beğendim 🤤 çok teşekkür ederim allah razı olsun canım kekim 😍🤩🤗💖🍒🍒🍒💋
Neden bu kadar mutevazisin canikom çok güzel görünüyor boş bı vaktinde mutlaka deniycem

Canım firdefs senin kadar güzel yapamasam da elimden geldiğinde çabaladım canım 🤭 çok teşekkür ederim allah razı olsun 😍🤩🤗💖🍒🍒🍒💋
Öyle değil. Biz kadınlar hepimiz çok becerikliyiz. 😊♥️ Öyle olsa bu yemek formunda ne işimiz var? 😍😊Şey gibi çirkin kadın yoktur . Bakımsız kadın vardır gibi . 😍♥️ Senden de Allah razı olsun😊😍♥️😘🙏🏾🤗

Back