Köfteler Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi

Aahh benim güzel sosyalimmm ne kadar güzel bi sofradır böyle ne güzell bi iştah açıcı ve fellah köfte efsane birsey sıksık yaparım ama patlıcanla hiç denemedim not alıyim hemen😋:kk77:
Ellerine emeğine sağlıkk çiçeğummmmmm
Boll şans emiii😄🧿🌺

Hayatının geri kalanını tek bir yiyecekle geçireceksin deseler şansımı fellahtan yana kullanrdm sanrm 😂 😂 bayılırım. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık 🥰

Aahh benim güzel sosyalimmm ne kadar güzel bi sofradır böyle ne güzell bi iştah açıcı ve fellah köfte efsane birsey sıksık yaparım ama patlıcanla hiç denemedim not alıyim hemen😋:kk77:
Ellerine emeğine sağlıkk çiçeğummmmmm
Boll şans emiii😄🧿🌺
Ayy pamuğum sende yapar mısın 🤗 ben ilk defa yaptim çok sevdim 🤩😍 patlıcanda çok yakışıyor, sevdim ben😍🤩🤗 canım kuzum çok teşekkür ederim bebelim benim, allah razı olsun 😍🤩🤗💖🍒🍒🍒💋

• Muhteşem
Reactions: Jou
Hayatının geri kalanını tek bir yiyecekle geçireceksin deseler şansımı fellahtan yana kullanrdm sanrm 😂 😂 bayılırım. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık 🥰
Yaa gerçekten mii🤗 neden bu kadar çok sevildiğini bende tadına bakınca anladım 😍🤩 çok lezzetli bir yemek canım, özellikle seven kişilerin beğenmesi çok hoşuma gidiyor 😍🤩 çok teşekkür ederim allah razı olsun 😍🤩🤗💖🍒🍒🍒💋

Canım firdefs senin kadar güzel yapamasam da elimden geldiğinde çabaladım canım 🤭 çok teşekkür ederim allah razı olsun 😍🤩🤗💖🍒🍒🍒💋
Öyle değil. Biz kadınlar hepimiz çok becerikliyiz. 😊♥️ Öyle olsa bu yemek formunda ne işimiz var? 😍😊Şey gibi çirkin kadın yoktur . Bakımsız kadın vardır gibi . 😍♥️ Senden de Allah razı olsun😊😍♥️😘🙏🏾🤗

X