• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Perde Makarna- Filiz Makarna Sponsorluğunda

Gizli yarışıyor olsaydık ve bu tarifi görseydim kesinlikle altından senin çıkacağını bilirdim kuşom :KK53:

Sosyalimm ellerine sağlık canım.benimm hiç yemedim perde li değişik olmuş bide 🤩🤩🤩🤩

Elinize emeğinize sağlık, sanat eseri gibi olmuş.
Başarılar diliyorum 🌺🩷🥰

Yaaa sen yıne neler yaratııın 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 hıc gormedım boyle bısey ellerıne saglık mukemmel duruyor basarılar sosyalım 💙💙💙🥰

Yaaa sen yıne neler yaratııın 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 hıc gormedım boyle bısey ellerıne saglık mukemmel duruyor basarılar sosyalım 💙💙💙🥰
Merviskocum farklılık deyince de ben 🙈🤤🫠 seviyorum böyle şeyleri 😝😎 yaparken tat konusunda güzel olmayabilir diyordum ama çok beğendiğim bir lezzet çıktı ortaya,çok severek yedim 🤤🫠🥰 çok teşekkür ederim canım merviskom 🥰🍒🍒🍒🫶😘

Merviskocum farklılık deyince de ben 🙈🤤🫠 seviyorum böyle şeyleri 😝😎 yaparken tat konusunda güzel olmayabilir diyordum ama çok beğendiğim bir lezzet çıktı ortaya,çok severek yedim 🤤🫠🥰 çok teşekkür ederim canım merviskom 🥰🍒🍒🍒🫶😘
Muthıss muthısss supersın canımm 💙💙

Back
X