Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o kadar güzel oldu ki canim ben bile şaşkınımPerde pilavinin içinden hiç makarna çıkacagini hayal etmezdim ama etmedigimi yapmışsınbaşarılar canım farklı ve güzel olmuş
![]()
Çılgınım da ÇılgınımEllerine emeğine sağlık SosyalimYine yapmışsın bir çılgınlık
Başarılar diliyorum
Ee marifetli kadın olunca herşeyden bir harikalar çıkarıyorsundurValla o kadar güzel oldu ki canim ben bile şaşkınımbu kadar lezzet beklemiyordum ama farklılık severiz
çok teşekkür ederim canım benim
![]()
Canım benim o senin tatlı gören bakışınEe marifetli kadın olunca herşeyden bir harikalar çıkarıyorsundur![]()
Çok teşekkür ederim Sedoş, yaptım bir şeylerEline sağlık
Yine yaratıcılığını konuşturmuşsun...
![]()
Kuzu çoğu kişi tahmin ederdi ya,süprüzü kalmadı artıkGizli yarışıyor olsaydık ve bu tarifi görseydim kesinlikle altından senin çıkacağını bilirdim kuşom![]()
Çok lezzetli oldu,bende bu kadar beklemiyordumSosyalimm ellerine sağlık canım.benimm hiç yemedim perde li değişik olmuş bide![]()
Canım benim çok teşekkür ederim, çok incesin yineElinize emeğinize sağlık, sanat eseri gibi olmuş.
Başarılar diliyorum![]()
Tabi tabiii bende değişiklerden yanayımm yapacak misafirlere masa ortasına sunumluk güzel olurÇok lezzetli oldu,bende bu kadar beklemiyordumhamuru leziz birşeymis beybi
degisiklik eşit ben
![]()
Merviskocum farklılık deyince de benYaaa sen yıne neler yaratııınhıc gormedım boyle bısey ellerıne saglık mukemmel duruyor basarılar sosyalım
![]()
Muthıss muthısss supersın canımmMerviskocum farklılık deyince de benseviyorum böyle şeyleri
yaparken tat konusunda güzel olmayabilir diyordum ama çok beğendiğim bir lezzet çıktı ortaya,çok severek yedim
çok teşekkür ederim canım merviskom
![]()