- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.579
Ayy canim benim begenmene çok sevindim çok teşekkür ederimHayırrrrr ben zayiflamaliyim ama iki kaşikta bitiresim var bunuu cokk guzell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canim benim begenmene çok sevindim çok teşekkür ederimHayırrrrr ben zayiflamaliyim ama iki kaşikta bitiresim var bunuu cokk guzell
Oyy benim küçük anneciimm seni yirim çok teşekkür ederim allah razı olsun beybilim benimcanım kirazımmmmmmmm
yine döktürmüşsün ellerine sağlık cnm
Eline sağlık kirazlım harika olmuş acaba yatak rahat mıCanım KK ' nın Güzel Kadınları
Yine ben,yine sizin için güzel bir tarif yaptım ilk defa yaptığım ve ilk defa yediğim bir tarifi başarmanın ve yemenin haklı gururunu yaşıyorum bana fellah köftesi yaptıran KK size neler yaptırmaz
Hadi başlayalım
Eki Görüntüle 2936422
MALZEMELER
Fellah köftesi için;
1 su bardağı köftelik bulgur
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 su bardağı sıcak su
1 yumurta
1 miktar tuz, 1-2 kaşık kimyon, 1-2 kaşık karabiber
Salça sosu için;
2 adet soğan
3 diş sarımsak
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı biber salçası
yarım yemek kaşığı domates salçası
2 küçük domates
kırmızı pul biber, toz kırmızı biber,karabiber, tuz, biraz kıyılmış maydanoz
Patlıcan yatağı için:
4 orta boy patlıcan
3 diş sarımsak
5-6 kaşık yoğurt
1 kaşık dolu dolu Pınar Labne
biraz tuz
Haşlamak için;
2-2,5 litre su, et suyu,bir miktar tuz
Üzeri için;
kıyılmış maydanoz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2936425
1su bardağı bulgur ve irmiği, bir bardak sıcak su ile ıslatıp üzerini kapatarak 30-40 dakika bir köşede dinlendiriyoruz. Sonra icine 1 yumurta, un, kimyon,karabiber, tuz ekleyip güzelce yoğuruyoruz. Köftemizin elimize yapışmaması için sıvı yağ ile elinizi yağlayabilirsiniz. Bir tepsiye un serpiyoruz köftelerimiz yapışmasın diye. Hamurumuzdan ufak parçalar koparıp avucumuzda yuvarlıyoruz ve isaret parmağımiz ile hafif ortasından bastırıyoruz. Ocakta kaynamış olan suyumuza atıp suyun yüzüne çıkana kadar pişiriyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2936428
soğanları ve sarımsaklari yemeklik doğruyoruz . Sıvıyagda biraz kavuruyoruz. Üzerine salcalarimizi ve domatesimizi, baharatları ekleyip pişiriyoruz. Eğer çok katı bir sos olursa, haşlama suyundan biraz ekleyip açabilirsiniz. Daha sonra haşladığımız köftelerimizi ve sosumuzu birleştiriyoruz. Her yerinin sosumuzla buluşmasını sağlıyoruz.
Eki Görüntüle 2936430
patlıcanları sacın üzerinde közlüyoruz. Piştikten sonra soyup küçük küçük doğrayıp üzerine sarimsak rendeliyoruz. Bir kaşık labne, yoğurt ve tuzumuzu ekleyip güzelce karıştırıyoruz .
Daha sonra yatagimizin üzerine köftelerimizi koyup servis yapıyoruz
Eki Görüntüle 2936434 Eki Görüntüle 2936435 Eki Görüntüle 2936436 Eki Görüntüle 2936437 Eki Görüntüle 2936438 Eki Görüntüle 2936448 Eki Görüntüle 2936449 Eki Görüntüle 2936452 Eki Görüntüle 2936453 Eki Görüntüle 2936454 Eki Görüntüle 2936498 Eki Görüntüle 2936499
Uff yok böyle bi rahatlık ya habibim tavsiye ederim çok teşekkür ederim bebekimEline sağlık kirazlım harika olmuş acaba yatak rahat mı
Oyyy gül goncammmm ciceeemm, bende çok sevdim beğenmene sevindim çok teşekkür ederim bitanecimEllerine sağlık olsun çicemmm harika olmuş çok severim fellak köftesini başarılar diliyorum yarışmada.
Oyy canım perişim bak bu KK bana neler yaptırdı görüyorsun ama çok lezzetli olmuş çok sevdim ilk defa yaptım bide çok teşekkür ederim canım periskomTarifte sunumda yıkılıyor resmen ellerine sağlık limmm
Deneyeceğim inşallah çok iştah açıcı olmuş gerçekten başarılı
Valla kuzu hepimize neler yaptırdı ama iyi oldu öğreniyoruz vallaen kısa sürede denicemOyy canım perişim bak bu KK bana neler yaptırdı görüyorsun ama çok lezzetli olmuş çok sevdim ilk defa yaptım bide çok teşekkür ederim canım periskom
Dene kuzum bunlar hep nevosun marifetleri bizide kendine benzettiValla kuzu hepimize neler yaptırdı ama iyi oldu öğreniyoruz vallaen kısa sürede denicem
Valla çok memnunum benDene kuzum bunlar hep nevosun marifetleri bizide kendine benzetti
BendeeeeeValla çok memnunum ben
Kendimde eskiye göre Aradaki farkı bariz görüyorum
Offff nerden girdim bu sayfaya ...şeytan dürttü girdim işte....Canım KK ' nın Güzel Kadınları
Yine ben,yine sizin için güzel bir tarif yaptım ilk defa yaptığım ve ilk defa yediğim bir tarifi başarmanın ve yemenin haklı gururunu yaşıyorum bana fellah köftesi yaptıran KK size neler yaptırmaz
Hadi başlayalım
Eki Görüntüle 2936422
MALZEMELER
Fellah köftesi için;
1 su bardağı köftelik bulgur
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 su bardağı sıcak su
1 yumurta
1 miktar tuz, 1-2 kaşık kimyon, 1-2 kaşık karabiber
Salça sosu için;
2 adet soğan
3 diş sarımsak
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı biber salçası
yarım yemek kaşığı domates salçası
2 küçük domates
kırmızı pul biber, toz kırmızı biber,karabiber, tuz, biraz kıyılmış maydanoz
Patlıcan yatağı için:
4 orta boy patlıcan
3 diş sarımsak
5-6 kaşık yoğurt
1 kaşık dolu dolu Pınar Labne
biraz tuz
Haşlamak için;
2-2,5 litre su, et suyu,bir miktar tuz
Üzeri için;
kıyılmış maydanoz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2936425
1su bardağı bulgur ve irmiği, bir bardak sıcak su ile ıslatıp üzerini kapatarak 30-40 dakika bir köşede dinlendiriyoruz. Sonra icine 1 yumurta, un, kimyon,karabiber, tuz ekleyip güzelce yoğuruyoruz. Köftemizin elimize yapışmaması için sıvı yağ ile elinizi yağlayabilirsiniz. Bir tepsiye un serpiyoruz köftelerimiz yapışmasın diye. Hamurumuzdan ufak parçalar koparıp avucumuzda yuvarlıyoruz ve isaret parmağımiz ile hafif ortasından bastırıyoruz. Ocakta kaynamış olan suyumuza atıp suyun yüzüne çıkana kadar pişiriyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2936428
soğanları ve sarımsaklari yemeklik doğruyoruz . Sıvıyagda biraz kavuruyoruz. Üzerine salcalarimizi ve domatesimizi, baharatları ekleyip pişiriyoruz. Eğer çok katı bir sos olursa, haşlama suyundan biraz ekleyip açabilirsiniz. Daha sonra haşladığımız köftelerimizi ve sosumuzu birleştiriyoruz. Her yerinin sosumuzla buluşmasını sağlıyoruz.
Eki Görüntüle 2936430
patlıcanları sacın üzerinde közlüyoruz. Piştikten sonra soyup küçük küçük doğrayıp üzerine sarimsak rendeliyoruz. Bir kaşık labne, yoğurt ve tuzumuzu ekleyip güzelce karıştırıyoruz .
Daha sonra yatagimizin üzerine köftelerimizi koyup servis yapıyoruz
Eki Görüntüle 2936434 Eki Görüntüle 2936435 Eki Görüntüle 2936436 Eki Görüntüle 2936437 Eki Görüntüle 2936438 Eki Görüntüle 2936448 Eki Görüntüle 2936449 Eki Görüntüle 2936452 Eki Görüntüle 2936453 Eki Görüntüle 2936454 Eki Görüntüle 2936498 Eki Görüntüle 2936499
Canımmm çiçeeemm benim çok teşekkür ederim, denemelisin efsane oluyor valla gül goncaammOffff nerden girdim bu sayfaya ...şeytan dürttü girdim işte....
Fellah köftesini hiç bu şekilde görmemiştim. Muhteşem bir vurgu olmuş patlıcan kozlemesiyle. Ellerine sağlık sosyalim. Başarılar dilerim.
Kesinlikle deneyeceğim fotoğraf atarım sana. Bir de cantanemin pilavını hiç denememistim onu da aldım listeye...maklubeye benziyor biraz. Birçok kadına ilham oluyorsunuz ellerinize sağlık tatlım ..Canımmm çiçeeemm benim çok teşekkür ederim, denemelisin efsane oluyor valla gül goncaamm
Canimsiinnn çiçeem,görmeyi isterim eline sağlık şimdidenKesinlikle deneyeceğim fotoğraf atarım sana. Bir de cantanemin pilavını hiç denememistim onu da aldım listeye...maklubeye benziyor biraz. Birçok kadına ilham oluyorsunuz ellerinize sağlık tatlım ..