Kötülük yapan birini Neden Halen Iyi görüyorum?

Yerinizde olsam ailemi üzdüğüme onların bana olan güvenlerinin yok olmasına üzülürüm çünkü bakın onlardan başka kimse yok yazık günah gerçekten kim için kimleri üzmüşsünüz...

Yaptigi ilk saygisizlik da degil .. nisandan öncede yapmisti bi kere anneme . Orda sans verildi Ama degerini bilemedi..
O aldikca üste cikti.. yaptigi Tabi ki yanlis Öyle birsey diyemez bile nikahli karisi olsam bile yeri Yok ..

Yerinizde olsam ailemi üzdüğüme onların bana olan güvenlerinin yok olmasına üzülürüm çünkü bakın onlardan başka kimse yok yazık günah gerçekten kim için kimleri üzmüşsünüz...

En en Cok Onlar icin üzülüyorum simdilik..
Ailem herkes arkamdaydi ilk bittiginde babam dag gibi babam arkamda durdu tehdit olayini duydugu Halde ..
Bende Öyle bir insana gittim ve babam Ondan laf yedi en Cok zoruma giden Bu..
onda Hic vijdan merhamet Yok.. Ama kendi demisti Zaten baban Benden laf yiyince bakalim sana neler yapacak diye ..

Yaptigi ilk saygisizlik da degil .. nisandan öncede yapmisti bi kere anneme . Orda sans verildi Ama degerini bilemedi..
O aldikca üste cikti.. yaptigi Tabi ki yanlis Öyle birsey diyemez bile nikahli karisi olsam bile yeri Yok ..
Bir insan sizin ailenize bile saygısızlık yapmaya cüret edebiliyorsa size her şeyi yapar, ki yapmış da . Bence üzülmek yerine kurtuldugunuza şükredin.

Başka ne yapmasını bekliyorsun Allah korusun canına kast mı etsin lütfen şükür et aileninde elini ayağını öp helallik al o adamı hiç olmamış gibi unut.

Bir insan sizin ailenize bile saygısızlık yapmaya cüret edebiliyorsa size her şeyi yapar, ki yapmış da . Bence üzülmek yerine kurtuldugunuza şükredin.

Ilkinde anlayamadim belki tam.. Ama ikincide anladim Cok icimi yakti. Herseyi bos yere oysa okadar güzel olabilirdi.. bos yere yapti

Ayrildim Zaten Yine ..
Ve sonunda o intikamini aldi babami aradi herseyi anlatti Beni kötüledi..
Ailem resmen neye ugradini saSirdi herkes unutmustu Sonra Ben Öyle birse Yaptim
Evlensen yine aynı şeyi yapıcaktı zararın neresinden dönersen kardır

Başka ne yapmasını bekliyorsun Allah korusun canına kast mı etsin lütfen şükür et aileninde elini ayağını öp helallik al o adamı hiç olmamış gibi unut.

Ailemle Iyi olayim da Yine Baska bisey Istemiyorum .
Onu Bu Sefer zamanla unuturum cünkü son yaptigi Cok kötüydü..
elbet benimde hatalarim var Ama o Hep üste cikti Hep abartti herseyi..

Ailemle Iyi olayim da Yine Baska bisey Istemiyorum .
Onu Bu Sefer zamanla unuturum cünkü son yaptigi Cok kötüydü..
elbet benimde hatalarim var Ama o Hep üste cikti Hep abartti herseyi..
Umarım iyi olursunuz.Erkekler abartır zaten yat kalk dua et şükür et sadaka ver.

Aynen Öyle .. herkes Bana diyordu Ben inanmak istemedim.. Onu Hep Iyi gördügüm icin yapmaz diyordum .. Öyle Biri degil diyordum Ama isteee .. Bazen Insan yasamadan anlamiyor
Bazen aklımızla değil kalbimizle düşünüyoruz hatalar yapıyoruz bende yaptım önemli olan ders çıkarmak insan oğlu beşer şaşar

şaka yapıyor olmalısınız?
bu konuyu kardesınız acsa mesela okusanız ne derdınız ?
lutfen aklımızı basımıza alalım

Kompleksli, ezik, bencil tip.. Seven ve insan gibi insan olan biri karşısındaki insanı zor durumda birakmaz, boyunduruk altina alip uzerinden egosunu tatmin etmeye ve erkekligini (!) ispat etmeye calismaz..
Ne demek ailene kafa tutmak; ne kadar terbiyesiz, çirkef ve kompleksli tipmiş.. Ailene saygi duymuyor, sana saygi duymuyor, seni zor durumda birakiyor, kendi sözünü dinletmenin derdinde sadece.. Bitmesi oyle hayirli olmus ki.. Sukur namazlari kilmalisin..

Evet Cok gec anladim malesef ..
ilk bittiginde kabullenemedim ve ona yine yazmistim görüstük deniyelim dedik yapamadim ailem karsi cikacak diye . Y
Yine bitti ve Yine yapti yapacagini..
herkes diyordu Bana Ama Ben inanmiyordum Hep Iyi gördüm Onu ..

Artık gercek güzünü goruyosundur insaAllah..

ölümden ve ayrılıktan sonra, beyin kötü izleri silip, sürekli iyi anıları hatırlatır...bunuda neden yapar bilemiyorum, bilenler yazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…