Kötülük yapan birini Neden Halen Iyi görüyorum?

Nerdeyse 15-20 konunuz var hepsinin de içeriği aynı, çoğunun başlığı bile benzer. Yetmez mi?

Yok yetmiyor anlamiyorum malesef .. kabullenemiyorum cünkü

12 konunuzdan sadece biri farklı sanırım. Kalan 11 konuda yazılan cevaplardan farklı ne cevap bekliyorsunuz ki? Bildiğim kadarıyla konu tekrarı ban sebebi zaten. Olmasa bile sizden daha zor durumdaki arkadaşların önünü kesiyorsunuz. Bu kadar takıntılıysanız yardım alın.

Ardına bile bakmadan koş koşa bildiğin kadar hızlı koş adına bakma çarparsın düşersin bide şükür namazı kıl ayrıldın diye kız unut unut evlilik te mutsuz olunca yemin ederim aşk bitiyor

YOK ARTIK DİYORUM Bİ ERKEK NASIL BUKADAR UNUTULMAZ OLUYOR????

Bence Benden daha cok Siz Simdi rahatladiniz...

Ardına bile bakmadan koş koşa bildiğin kadar hızlı koş adına bakma çarparsın düşersin bide şükür namazı kıl ayrıldın diye kız unut unut evlilik te mutsuz olunca yemin ederim aşk bitiyor

Hersey belki degisirdi evlendikten Sonra .. Hep Öyle düsündügüm icin kapatamiyorum..
ve onun icinde Halen iyilik gördügüm icin

Hersey belki degisirdi evlendikten Sonra .. Hep Öyle düsündügüm icin kapatamiyorum..
ve onun icinde Halen iyilik gördügüm icin

canım benim gerçekten iyi değilsin sen.
hangi içindeki iyilik allah askina, disindan yaptiklari yetmedi mi?
hersey degisirdi evlendikten sonra diyorsun.
gercekten senin icin cok uzuldum ben. hayatini mahvediyorsun bu dusuncelerle.

belliki sevmişsin ve halada seviyorsun , bu yüzdende hislerinle düşünüyor mantığını kullanmıyorsun , zamana bırak ve kendi kendini dinleme , emin ol ilerde iyiki diyeceksin hakkında hayırlısı olsun bundan sonrası için inşallah

böyle baskıcı sinirli manyak bir adamın neden hala iyi taraflarını düşünüyorsun ?sağlıklı değil bu seviyorum diyorsun seninki sevgi değil körü körüne bağlanma takıntı .unutursun ayrıldınmı peki ?zaman herşeyin ilacı kendini suçlayacağına başka şeylere odaklan kafanı dağıt sosyalleş bu düşünceden ve ruh halinden acilen uzaklaş çok zorlanıyorsan psikoloğa git belki de tek başına çıkamayacaksın bu durumdan .anlattığın kadarıyla kurtulduysan dua edeceğin tipte biri bu şahış neden kendini suçluyorsun tek taraflı ilişki olmaz .senin gösterdiğin özveriye karşı o hep benim dediğim olacak demiş ,çekilesi bir adam değil ,başka adam mı yok dünya da hayatın sanki merkezi o olsun ,yaş ilerledikçe şu anki düşüncelerin için kendine haksızlık yaptığını düşünüp kızacaksın .

Asla değişmez asla nişanlılık döneminde idare ettim düzelir diye şimdi 2 yaşındaki kızımla babaevindeyim DEĞİŞMEZLER!!!!

canım benim gerçekten iyi değilsin sen.
hangi içindeki iyilik allah askina, disindan yaptiklari yetmedi mi?
hersey degisirdi evlendikten sonra diyorsun.
gercekten senin icin cok uzuldum ben. hayatini mahvediyorsun bu dusuncelerle.

Yaptiklari Tabi ki Dogru degil ..
Bu Düsünceyi Yok edemiyorum ve onun icinde Halen iyilik görüyorum cünkü bazi seyler olmasaydi olmicakti.. Benime elbet hatalarim var .. psikologa gidiyorum Zaten Ama bi ise yaramiyor

Evet malesef sevgi Halen daha agir basiyor..
kendimi sucluyorum basindan beri cogu seyi farkli yapsaydim böyle olmazdi diye..
O kozu Ben eline verdim

Kendimi sucluyorum cünkü basindan beri farkli davransaydim sınırımı koysaydum Bu kadar illeriye gidemezdi.. Cok Altan aldim ben..
Yaptigim yanlisti bi erkege o firsati vermekle..
Simdi Halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…