- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 40
- Konu Sahibi Yagmurum111
-
daha fenasini yapar sikinti yapma. ozaman ikna olursun.Yapti ... ona ragmen Halen Onu Iyi görüyorum sorun bu
İnan kötü yönleri daha fazla evlenmeden bunu yapan evlenince neler yapardı kendine gel artık önüne bakamıyosun aklın onda oldukça zararı sanaBi cikabilsem Keske Ama diyorum Ya Iyi yönleride vardi Ben Hep Iyi yönlerini düsüniyorum ve kendimi sucluylrum söyle yapmasaydim böyle olmazdi diye
Siz şakasınız galiba?
Bu anlattıklarınızı kız kardeşiniz yaşamış olsaydı ve hala bitmesini istemediğini söyleseydi ne derdiniz?
Adam yaşadığınız özel şeyleri ifşa etmekle tehdit etmiş, daha ne yapması gerekiyor?
Bir de tekrar bir araya gelmişsiniz tehditin üzerine.
biraz kendinize saygınız olsun lütfen ama yaa.
İnan kötü yönleri daha fazla evlenmeden bunu yapan evlenince neler yapardı kendine gel artık önüne bakamıyosun aklın onda oldukça zararı sana
Beni kaybetmek istemedigi icin yapti .. Dügün öncesi ayrildim birdenn.. Oda saygisizlik etti diye..
Bende onda dedim tehdit etmeseydin Baska sekilde ikna etseydim diye Neden Öyle yapti bilmiyorum..
Ben ayrildim ben aci cektim unutamadim Malesef Öyle birini ..!
Aynı eve girseydiniz on katını yaşayacaktınız. Sonra burada evlendim pişmanım diye konu açacaktınız. Ailenizi dinleyin. Geri dönerseniz kendinizi ateşe atarsınız.
sizi kaybetmek istemediği için değil, iğrenç biri olduğu için yaptı.
siz bir uzmandan yardım alın bence sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Yol yakınken bırak daha fazla zarar verebilirGeri dönüyordum az daha.. 6 Ay Sonra Yine görüstük Oda unutamadi Bende unutamadim.. deniyelim dedik Kimse duymadan.. bi taraf Olmuyor dersek bitirecez Kimse alinmadan.. Öyle anlastik Ama Ben istemeyince Onu Kabul etmedi ve Yine kötülük yapti babami aradi ve kötü konustu .. sana ne yaparlarsa yapsin dedi Bide
Caresiz oldugu icin olamaz mi?
Sonucta okadar yapti etti masraf cikti ve bi Konu icin bitirdim Dügün öncesi
Bakın kendiniz size ne kadar kötülük yaptığını söylüyorsunuz. Kötü bir insanın neyini seviyorsunuz gercekten anlamıyorum. Kötülüğü kendi kendinize yapıyorsunuz farkında degilsiniz. Bu saatten sonra duygularınizla değil mantığınızla hareket etmelisiniz.Geri dönüyordum az daha.. 6 Ay Sonra Yine görüstük Oda unutamadi Bende unutamadim.. deniyelim dedik Kimse duymadan.. bi taraf Olmuyor dersek bitirecez Kimse alinmadan.. Öyle anlastik Ama Ben istemeyince Onu Kabul etmedi ve Yine kötülük yapti babami aradi ve kötü konustu .. sana ne yaparlarsa yapsin dedi Bide
Allahım lütfen bu konu şaka olsun ya.
İnsan çaresiz diye evleneceği kişiyle yaşadığı özeli anlatır mı?
Size mantıklı mı geliyor gerçekten bu?
Bakın kendiniz size ne kadar kötülük yaptığını söylüyorsunuz. Kötü bir insanın neyini seviyorsunuz gercekten anlamıyorum. Kötülüğü kendi kendinize yapıyorsunuz farkında degilsiniz. Bu saatten sonra duygularınizla değil mantığınızla hareket etmelisiniz.
Tabi ki Hayir Yaptigi Dogru degildi..
Zaten psikologa gidiyorum..
en Cok zoruma giden de Ben ayrildim Ama daha cok aci cekiyorum o hayatini yasiyor
Yol yakınken bırak daha fazla zarar verebilir
Ne diyeyim bir de bu çıktı, ben acı çekiyorum o hayatını yaşıyor.
İste onun gözünde o kadar degersizsiniz.
Sizce kaybettiğine çok mu üzgün?
Ben anlamıyorum ki herkes seviyor, aşık oluyor, ayrılıyor, boşanıyor.
Neden yani bu kadar kendine eziyet?
Acıyı mı seviyorsunuz?
Lafda ölümüne seviyordu Beni ...
ilk ayrildigimizdada hemen araba aldi yeni
Tatil yapti umursamiyormus gibi gösterdi Ama oda üzülüyordu ...
Bu Sefer onun icin Zaten Öldüm Öyle dedi cünkü Onu kullandiigimi düsüniyor oysa Öyle Bide yoktu icimde ..
Bence Artik uyanmaliyim Iyi Insan olsaydi böyle olmazdi..
Aci cekesimm Yok Yine
Belki Bu sekilde olacakti ki Onu unutayim diye
psikologa gidiyormuşsunuz, aynen devam edin.
iyileşene kadar asla bırakmayın, sözünden çıkmayın.
çünkü bu adam sizin ruhunuzu, içinizi hasta etmiş.
güle güle dediğiniz için çok şanslısınız, zamanı gelince anlayacaksınız.
Güzel yönleri olabilir ama ailenize yaptığı saygısızlık affedilemez. Ayrıca size malı gibi davranmış farkında mısınız? O artik benim izin vermiyorum ne demek. Bir de bunu ailenize söylüyor. Terbiyesizlik başka bir şey değil. İyi olmuş ayrıldığınız bununla hayat gecmezdi.Aradan 7 Ay gecti .. Olmadi unutamadim..
Ben Hep Iyi yönlerini düsüniyorum ve Cok kendimi sucluyorum.. belki o yüzden Olmuyor
Kin tutamıyorsunuz ne yazık ki bende öyleyim, bana yapılan kötülüğü unutup o kişiyi bağrıma basabiliyorum tekrar. Çok kötü bir özellik bu bizdeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?