- 30 Haziran 2019
- 168
- 28
- 13
- Konu Sahibi Yagmurum111
-
Tam suratına tükürülesi cinsten!! Ayrıldınızmı?Sonra Beni tehdit etti ayrilirsam herseyimizi anlatacak
Ona olan hisleriniz daha bitmemiş sadece biraz zamana ihtiyacınız var,robot değiliz sonuçta hemen silemiyoruz bu hislerimizi bi çırpıda.
7 Ay Önce aYrildik Evet .. Sonra bi Ay Önce Yine deniyelim dedik Ben cesaret edemedim basladim Yine bitirdim Yine kötülük Yapti ve gittiTam suratına tükürülesi cinsten!! Ayrıldınızmı?
Eski nişanlıyı gözünüzde büyütmekle meşgulsünüz anladığım kadarıyla. O zamanki hislerinizi hatırlayın, ona göre hareket edin.
Eski nişanlıyı gözünüzde büyütmekle meşgulsünüz anladığım kadarıyla. O zamanki hislerinizi hatırlayın, ona göre hareket edin.
Gönül bu ota da konuyor.. Tüm iyiliklerini bi kenara bırakın, tehdit etmek nedir? Bağırıp çağırmak hakaret etmek?? Bazen başımıza gelecek musibetlerden Allah koruyor da farkına geç varıyoruz. Arkanıza bakmayın bu saatten sonra
Bi cikabilsem Keske Ama diyorum Ya Iyi yönleride vardi Ben Hep Iyi yönlerini düsüniyorum ve kendimi sucluylrum söyle yapmasaydim böyle olmazdi diyeŞu kör aşık modundan bi çık ya adam ne olduğunu göstermiş sana niye ısrarla bu kabullenmeme
keske aranizdaki ozel seyleri babana abine amcana falan anlatsaymis, tehdit kesmemis sizi. bari yasayip kotu biri olduguna ikna olurdunuz. yaptigi saygisizliklar ikna edememis.
Kin tutamıyorsunuz ne yazık ki bende öyleyim, bana yapılan kötülüğü unutup o kişiyi bağrıma basabiliyorum tekrar. Çok kötü bir özellik bu bizdeki
Kin tutamayan canlarım bana geri ödememek üzere borç verebilirmisiniz şöyle bi 200 lük yeterliIyi bisey degil Aslinda ezilen Biz oluyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?