Kötülük yapan birini Neden Halen Iyi görüyorum?

Yagmurum111

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
168
28
13
Merhaba arkadaslar

Üc sene Önce tesadüfen görüstügüm Eski arkadasimla sevgili olduk .. Hersey Cok güzeldi basta Sonra aileler tanisti .. benim ailem istemiyordu ikna ettim.. su bu derken nisan oldu nikah oldu dügüne bir Ay kala ayrildim..
Ondan Önce nisan dönemimiz pek Iyi gecmedi Aslinda . Hep kavga ettik Cok abartiyordu cogu konulari.. nisandan Önce illa nisan olsun diye kavga ediyorduk nisan oldu hersey düzelir dedim daha cok kavga ettik .. Dügün stressi dedim Hep evlenince gecer dedim .. sabrettim .. herseyi gözümde kalmasin diye yapiyordu ediyordu cabaliyordu hakkini yiyemem Ama bi Okadarda soguk davraniyordu ve Cok kiziyordu Bana bagiriyordu ve saGisizca konusuyordu Cok Sinirliydi .. resmi nikah ve imam nikahi oldu Bu daha da bi kudurdu herhalde..
Bi yere gidecektim ailemle biraz uzaga o gün Bana gidemezsib izin vermiyorum dedi Bende üsteledim Niye felan ne var Söyle böyle dedim Oda ona karsilik verdim diye annemleri aradi ve onlara „ o Artik benim karim Sizin söz hakkiniz Yok Ben izin vermiyorum „ gibi seyler demis.. Tabi bizimkiler Artik ona güvenemedi Simdiden Öyle yapan Illerde Hic birakmaz diye .. Bende cok kirildim o anlik sinirden bittti dedim .. oysa icimden istiyordum.. baski altinda kaldim bizimkiler yok diyordu benn istiyordum ama Yok diyemedim..
savasmadi adam gibi .. özür diledi etti aileside ama yetmedi ikna etmek icin cünkü güvenemedim Ondan Önce de olmustu degisecem dedi degismedi..
Sonra Beni tehdit etti ayrilirsam herseyimizi anlatacak diye .. Ondan Sonra Hic istemedim Artik.. Ama seviyordum unutamadim yinede cünkü hayallerim yikildi Hersey Yarim Kaldi degisir dedim Hep icimden.. ve Halen onun icinde iyilik görüyorum o Aslinda Öyle Biri degil diyorum icimden .. kabullenemiyorum

Eski nişanlıyı gözünüzde büyütmekle meşgulsünüz anladığım kadarıyla. O zamanki hislerinizi hatırlayın, ona göre hareket edin.

Gönül bu ota da konuyor.. Tüm iyiliklerini bi kenara bırakın, tehdit etmek nedir? Bağırıp çağırmak hakaret etmek?? Bazen başımıza gelecek musibetlerden Allah koruyor da farkına geç varıyoruz. Arkanıza bakmayın bu saatten sonra

Eski nişanlıyı gözünüzde büyütmekle meşgulsünüz anladığım kadarıyla. O zamanki hislerinizi hatırlayın, ona göre hareket edin.

Olmuyor malesef .. hata Bende Tabi Onu Halen Iyi gördügüm icin.. Ben Hep kendimi sucluyorum basindan beri farkli davransaydim ona sınır koysaydim bu kadar illeriye gidemezdi

Kin tutamıyorsunuz ne yazık ki bende öyleyim, bana yapılan kötülüğü unutup o kişiyi bağrıma basabiliyorum tekrar. Çok kötü bir özellik bu bizdeki

Bendede Öyle olmustu Allah korumak icin yapti diyorum .. Ama Öyle üzüldüm agladim Hep Neden oldu degisirdi hersey felan filan derken Yine görüstük 6 Ay Sonra olmadi daha kötü sey yapti ve cikti Yine hayatimdan Sanki Allahin bir tokadi Bana Hep isyan ettim diye

keske aranizdaki ozel seyleri babana abine amcana falan anlatsaymis, tehdit kesmemis sizi. bari yasayip kotu biri olduguna ikna olurdunuz. yaptigi saygisizliklar ikna edememis.

Siz şakasınız galiba?
Bu anlattıklarınızı kız kardeşiniz yaşamış olsaydı ve hala bitmesini istemediğini söyleseydi ne derdiniz?
Adam yaşadığınız özel şeyleri ifşa etmekle tehdit etmiş, daha ne yapması gerekiyor?
Bir de tekrar bir araya gelmişsiniz tehditin üzerine.
biraz kendinize saygınız olsun lütfen ama yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…