• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

İnanır mısınız yazdıklarınızı okurken geleceğinizi gördüm sanki. Çok büyük laflar bunlar, dikkat edin de hayat sizi milyon tane hücreli diye tabir ettiğiniz insanlardan aman dileyecek hale düşürmesin. :)
Yok canim olur mu
Milyon tane hucre bu tarz dusunen insanlarda var
Tek hucreli olan biziz :)

İnanır mısınız yazdıklarınızı okurken geleceğinizi gördüm sanki. Çok büyük laflar bunlar, dikkat edin de hayat sizi milyon tane hücreli diye tabir ettiğiniz insanlardan aman dileyecek hale düşürmesin. :)

ay ne alaka maydonozzzz
bende birebir münakaşaya girmeyi kesin lütfen benim düşüncem bana sizin düşünceniz size kalsın !! ok ?
sizin için önemsiz benim için öneemli bukadar basit uzatmayın

Ara sayfalardaki yorumları okumadan yazıyorum , konu sahibinin detaylarını bilmiyorum ama ;
Kardeşin kız az çok taniyordur. Emin ol bi kadının ne oldu geçmişinde ne olduğunu senden daha iyi görüyordur erkek gözüyle. Ne kadar deneyimli ne kadar deneyimsiz çoktan anlamıştır.
Ha bu kız neymiş emlakcidan anahtar isteyip garsonyere çevirecek evi. Hangi kızın totoş yer bukadarini afedersin. İşi ticarete mi dökmüş. Emlakcida kolonya pecetemi tutuyormuş kapıda.
Bak arkadaşım elin ağzı torba değil buzulmez. Herkes herkese .ok atar. Kansız dolu ortalık.
Kız bakireydi olmayabilir , geçmişi çok çirkin olabilir , siz abla görümce edasıyla kabullenemiyor olabilirsiniz. Ama emin ol kardeşin varsa eğer böyle bişey herşeyi biliyordur. Kalbullenmistir -ki varsa diyorum yine.
Ha kardeşin gelip ablaa ; ayşe bakire değilmiş , geçmişte erkekleri boş eve atmış ayrılsam demez. O kabullenmez ayrılır diye keskin cunleler kurma aslaa sakın..
Bunu anne babana kesinlikle soylememelisin. Ya ileri gidicem ama hayat kadında olabilirdi. Onlar aile olacak. Şimdilik 2 kişilik bir aile. Ve siz biyere kadar dahil olacaksınız hayatlarına tıpkı sizin hayatınız gibi. Bence ne kendinizi uzuüzün nede yiyip bitirin. Atacağınız her adım yanlış anlaşılacaktır nacizane fikrim bu .saygılar. .

Ben karışmazdım. Gerçekse ve ortaya çıkarsa kardeşim boşanacağım diye tutturursa ensesinden tutar, sen bu kıza neyi dayattın da kendini saklamak zorunda hissetti konu kadının bakireliği ya da geçmişi ise sen çok mu 'temizsin' diye kızardım. Çok kızardım hemde sana yanlışı oldu mu neyin hesabını soruyorsun diye.
Tabi benim kardeşim kesinlikle umursamaz kişilerin geçmişini. Geçmiş bitmiş gitmiş insanlar bu konuda yalan söylüyorsa tek suçlu toplumun bakış açısıdır.

namus bacak arasında değildir. Hırsız da namussuzdur. Katil de, eşini döven, söven erkek de, onun bunun sırtından sebepsiz yere geçinen asalak da namussuzdur. Ama namussuzların en büyüğü başkasının özel hayatını kendine dert edip ortalığa fitne sokan dedikoduculardır. Allah o yüzden dedikodu yapmayı kardeş eti yemeye benzetmiştir. Ben dedikodu yapmıyorum doğruyu söylüyoruuuummmm da dersiniz şimdi ama zaten doğru olan ve hoş olmayan sözler dedikodudur. Bunların yalanına iftira denir. Ayrıca insan kınadığını yaşamadan ölmez. Kendi kızınız falan yok galiba sizin.

ay ne alaka maydonozzzz
bende birebir münakaşaya girmeyi kesin lütfen benim düşüncem bana sizin düşünceniz size kalsın !! ok ?
sizin için önemsiz benim için öneemli bukadar basit uzatmayın
Seviyeniz bana çok uygun değil, evinizde eşinizle annenizle konuştuğunuz şekilde burada hiç tanımadığınız insanlarla konuşabilmeniz gerçekten ilginç. Ah şu şosyal medyanın insanlara kendilerini önemli hissettirme huyu yok mu. :)

Son düzenleme:
Seviyeniz bana çok uygun değil, evinizde eşinizle annenizle konuştuğunuz şekilde burada iç tanımadığınız insanlarla konuşabilmeniz gerçekten ilginç. Ah şu şosyal medyanın insanlara kendilerini önemli hissettirme huyu yok mu. :)

sizin gibi değil mi seviyeden yıkılıyorsunuz şuan ... siz kendinizi ne sanıyorsanız klavye ustalığıyla ... da yemezler. sizi görmezden gelmek kk nın veli nimeti olcak byyyyyyyyyyyyyy

valla kusura bakmayın ben istediği kişiyle yatsın kalksın ohhhh rahat rahat takılsın sonra ay namuuus iki bacak arasındaaa değildiiirrrrr desin olayına sıcak bakmıyorum ben sizin gibi milyon tane hücreli olamıyorum. namus bacak arasında değilse nerde ozaman bacaklarımızı açıp gezelim tövbe yaa. ne zaman bu kadar geniş millet olduk ben şaşırıyorum. kusura bakmayın ben geri düşünceliyim bu konuda değişmeyede niyetim yok. birgün kızım olursada onu da bu genişlikle yetiştirmem
Bende evlilik öncesi cinsel iliskiye karşıyım ama başkası yapıyorsa kesinlikle eleştirmem. Bence biraz büyük konuşuyorsun tatlım dikkat et,sen kızını öyşe yetiştirirsin ama hangi ortamlarda bulunacağını biliyormusun? Aileleri senin düşüncende olan arkadaslarım var benim ve oooo anlatsam küçük dilini yutarsın. Zinanın kötü bişey oldugunu çocuklarına öğret ama sana tavsiyem büyük konuşma. Basına ne gelecegini bilmiyorsun..

Ayrıca konu sahibi neye karar verdin? Cok güvendiğim insanlardan duydum demişin ya, bikeresinde c"ok Güvenilir" bir abla beni yolda Durdurup Bella Donna bosanmışsın duydum üzüldüm,çocuğun ne olacak Demişti? Ve gayet sık sık karşılaştığım sürekli görüştüğüm biri. Bende dedim hangi ara evlendim boşandım bilmiyorum ama çocuk falan varsa ortada bırakmam canım üzülme bende üzülmedim dedim :KK53: aa öylemi ama cok kişiden duydum falan dedi, bende onlarada söylede bosyere üzülmesin canlarım ya diye iyi bi bozmuştum kadını :KK14: yani evli bile değilim bu konuyu kim nerden çıkardı bilmiyorum, ici fesat insan cok sizede böyle biri denk gelmiş Olmasın?

Bakın hanımefendi ben mühendisim kardeşim avukat annem ptt emeklisi babam müsteşar,sizin üslubunuz ile size cevap veremeyeceğim çünkü ben ailemden terbiye ve nezaket öğrendim. bir müsade edin de ailemize girecek olan insan ile ilgili az çok bilgi alabilelim..

Madem meslegeimiz kadar konusuyoruz ben de muhendisim.

Benim anlayamadigim noktalar sunlar ki, 2 aydir tanisiyorlar, 2 ay sonra evlenecekler, bu acele neden?? 2 ay bir insani tanimak icin yeterli degil bence.(nacizane fikrim) Ailenize girecek insanlar hakkinda madem bu kadar secicisiniz, 2 ay az degil mi sizce de? Burda iftira yazdik , olabilir mi olamaz mi fikriniz yok zira kizin kisiligini bilmiyorsunuz, kizi tanimiyorsunuz. Kizi tanimaya calissaniz mesela, siz de, kardesiniz de? Madem kizi tanima derdiniz vardi 1 ayda nisana atlamasaydiniz??

Bir baska anlayamadigim nokta sosyoekonomik durumu iyi, ust orta siniftan bir ailesiniz anladigim kadariyla. Neden kardesiniz egitimce kendine denk birine yonelmek varken, emlakcida calisan zavalli! lise mezunu! orta direk bir aile!den gelen bir kiza yoneldi? Bu kiz da avukat olsaydi , hakkinda muvekkililerle yatip kalkiyor denseydi bu kadar kolay inanacak miydiniz? Ne kadar kolay orta sinif ,basit! kizlari harcamak, yazik.

Kiz emlakcida calisiyor, tabi ki erkekleri! bos evlere goturecek , zira bu onun meslegi. Siz halkimizi bilmiyor musunuz, kadinlara her turlu asagilama , iftira, etiket yapistirma var, "o kiz da emlakcida calisiyor, saglam pabuc degil, erkeklerle bos evlere gidiyor" demedikleri ne malum? (ki zira durum bence bu).

Bu kiz gibi ekmek parasi pesinde kizlara, sekreterlere kotu gozle bakilmiyor mu, patronlar, musteriler sarkmiyor mu, diger kadinlar "kesin hafiftir" gozuyle bakmiyor mu? Toplumumuzdan igreniyorum artik, calismak, varolmak bu toplumda kadinlara haram.

Kiza ne diceksiniz peki? Sen de onune gelenle dusup kalkmissin, hazir firsatin da varmis, patrondan anahatir kapiyormussun mu diceksiniz? O kiz sizden hayati boyunce nefret etmeyecek mi, yuzugu firlatmayacak mi? Namusuna bu kadar kolay laf calan birinin yuzune nasil bakacak?

Bende evlilik öncesi cinsel iliskiye karşıyım ama başkası yapıyorsa kesinlikle eleştirmem. Bence biraz büyük konuşuyorsun tatlım dikkat et,sen kızını öyşe yetiştirirsin ama hangi ortamlarda bulunacağını biliyormusun? Aileleri senin düşüncende olan arkadaslarım var benim ve oooo anlatsam küçük dilini yutarsın. Zinanın kötü bişey oldugunu çocuklarına öğret ama sana tavsiyem büyük konuşma. Basına ne gelecegini bilmiyorsun..

Ayrıca konu sahibi neye karar verdin? Cok güvendiğim insanlardan duydum demişin ya, bikeresinde c"ok Güvenilir" bir abla beni yolda Durdurup Bella Donna bosanmışsın duydum üzüldüm,çocuğun ne olacak Demişti? Ve gayet sık sık karşılaştığım sürekli görüştüğüm biri. Bende dedim hangi ara evlendim boşandım bilmiyorum ama çocuk falan varsa ortada bırakmam canım üzülme bende üzülmedim dedim :KK53: aa öylemi ama cok kişiden duydum falan dedi, bende onlarada söylede bosyere üzülmesin canlarım ya diye iyi bi bozmuştum kadını :KK14: yani evli bile değilim bu konuyu kim nerden çıkardı bilmiyorum, ici fesat insan cok sizede böyle biri denk gelmiş Olmasın?

hayır büyük konuşmuyorum ki asla yapmam yapılmamalıııı çocuğum yaparsa gebertirim demiyorum ki ben yanlış olduğunu hoş karşılamadığımı söylüyorum. . bekaret önemli değildir yaaa falan gibi relaks bi düşüncem olamıyor olmuyor kusura bakmasın hiç kimse. he bu değilki bekaret öenmli onu korusun ama yinede her haltı yesin demiyorum asla . normal standart türk yapısı benim düşüncem ama bakıyorumki bizlerde avrupalılaşmışız :)
ne hoş !
büyük konuşmak değil bu ben kızımı bu zihniyetle yetişrmem dedim evet kendi doğrularımı öğretir gerisi onun bilceği iştir. elini kolunu bağlayamam . erkekte olsa kızda olsa öğretceklerim aynıdır .

olayı o kadar yalnış anlayanlar olmuş ki.ne diyim açıklamaya çalışmakla uğraşamıycam.
sadece şuna cevap vereyim neden 2 ayda evlilik kararı denilmiş ya .kız çoook güzel yani bizde çok beğeniyoruz kızı.kardeşim görür görmez vuruldu kıza.ve hemen resmiyet istedi.bizde usülüne göre yaptıl herşeyi.ben iftira olduğunu muhtemelen kızın yüz vermediği tiplerin ortaya attığı iddia olarak düşündüm.zaten size danışma amacım da bu.ne yapayım kimle konuşayım diye sordum .ama vallahi olayı öyle bir boyuta getirdiniz ki.ne bekaret kaldı ne namus ne fuhuş .pes yani.hayal dünyası çok geniş arkadaşlar var.

hayır büyük konuşmuyorum ki asla yapmam yapılmamalıııı çocuğum yaparsa gebertirim demiyorum ki ben yanlış olduğunu hoş karşılamadığımı söylüyorum. . bekaret önemli değildir yaaa falan gibi relaks bi düşüncem olamıyor olmuyor kusura bakmasın hiç kimse. he bu değilki bekaret öenmli onu korusun ama yinede her haltı yesin demiyorum asla . normal standart türk yapısı benim düşüncem ama bakıyorumki bizlerde avrupalılaşmışız :)
ne hoş !
büyük konuşmak değil bu ben kızımı bu zihniyetle yetişrmem dedim evet kendi doğrularımı öğretir gerisi onun bilceği iştir. elini kolunu bağlayamam . erkekte olsa kızda olsa öğretceklerim aynıdır .

senin kızın var mı canım hoş o oluğ büyüyene kadar yıl olacak 2030 .. o zmn kızımı evde tutabilsem razıyım moduna gireriz herhalde :D

ne hoş !
Bende bekareti Önem veriyorum ama bu benim kendim icin geçerli baskası yapınca aa böylemi yapmıs aa söylemi yapmıs beni zerre ilgilendirmez. Böyle bi Hataya düşüp pişman olan nice insanlar var onlarıda Namussuz olarak nitelendirmek cok adil değil. Pişman olmayıp devam edenlerinde kendi Hayatları kendi seçimleri Buda bizleri ilgilendirmez.Ayrıca bu konu icin söylüyorum kız bunu yapmısta olsa iftiraya giriyor farkındaysanız,konunun dini boyutlara taşınmasını istemiyorum ama şeriata göre iftiraya giriyor bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz. Benimde Abim var müstakbel eşi icin böyle bisey duysam kıza gider hakkında böyle böyle duydum ama iftira oldugunu düşünüyorum kimlerle sırrini paylaştığına dikkat et, etrafindaki insanların iyi niyetli oldugunu düşünmüyorum derdim ve eger bunu Abi'min bildigini ve kabul ettiğini duyarsam bana sadece mutluluklar dilemek düşer. İnşallah Çocuklarınız sizden aldıgı eğitim üzere kalırlar hep, özellikle oglunuz

olayı o kadar yalnış anlayanlar olmuş ki.ne diyim açıklamaya çalışmakla uğraşamıycam.
sadece şuna cevap vereyim neden 2 ayda evlilik kararı denilmiş ya .kız çoook güzel yani bizde çok beğeniyoruz kızı.kardeşim görür görmez vuruldu kıza.ve hemen resmiyet istedi.bizde usülüne göre yaptıl herşeyi.ben iftira olduğunu muhtemelen kızın yüz vermediği tiplerin ortaya attığı iddia olarak düşündüm.zaten size danışma amacım da bu.ne yapayım kimle konuşayım diye sordum .ama vallahi olayı öyle bir boyuta getirdiniz ki.ne bekaret kaldı ne namus ne fuhuş .pes yani.hayal dünyası çok geniş arkadaşlar var.

Konuyu bu noktaya sizin yazdığınız mesajlarınız getirdi. Lütfen tüm mesajlarınızı okuyun. Bakın onlardan biri :

ben bekarette değilim .olmayabilir o beni ilgilendirmez.konu bu kızın çok kısa süreli ilişkileri olduğu ve onlarla birlikte olduğu .hatta yer mekan zaman farketmeksizin yaşadığı v.s

sen iddialara inanıyım mı demedin sanki seni ikna etmişler envai çeşit kanıt sunmuşlar gibi davrandın aileme söyliyim mi drdin

Back