• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

olayı o kadar yalnış anlayanlar olmuş ki.ne diyim açıklamaya çalışmakla uğraşamıycam.
sadece şuna cevap vereyim neden 2 ayda evlilik kararı denilmiş ya .kız çoook güzel yani bizde çok beğeniyoruz kızı.kardeşim görür görmez vuruldu kıza.ve hemen resmiyet istedi.bizde usülüne göre yaptıl herşeyi.ben iftira olduğunu muhtemelen kızın yüz vermediği tiplerin ortaya attığı iddia olarak düşündüm.zaten size danışma amacım da bu.ne yapayım kimle konuşayım diye sordum .ama vallahi olayı öyle bir boyuta getirdiniz ki.ne bekaret kaldı ne namus ne fuhuş .pes yani.hayal dünyası çok geniş arkadaşlar var.

Peki kiz hakkinda boyler seyler soyleyenler kimler, kimden duydunuz bunlari? Ben de bunu merak ettim.

Nerde konustunuz, kimdir bu insanlar, siz mi bu insanlari arayip buldunuz? Merak ettim, olay nasil oldu??

Son düzenleme:
Birde şuna açıklık getireyim kız emlakçıda çalışıyor ev göstermesi kadar doğal ne var denilmiş ya hani.emlakçı öyle mahalle arasında 2 sandalye atılıp dükkan sahibinin dükkanı kapatııp müşteri götürdüğü tarz bir yer değil.büyük bir emlak firması kızımızın işi internet ilanları takibi,web sitesi tasarımı v.s yani tamamen işi masa başı.evleri gösteren arabalı bir ekip var bu onların görevi..o götürdü dediğiniz erkekler de müşteriler değil el ele oradan çıktığı sevgilisi diye tabir edilen kişiler.bir kişiden bahsetniyorlar .kısa süreli pek çok erkekten bahsediyorlar.

olayı o kadar yalnış anlayanlar olmuş ki.ne diyim açıklamaya çalışmakla uğraşamıycam.
sadece şuna cevap vereyim neden 2 ayda evlilik kararı denilmiş ya .kız çoook güzel yani bizde çok beğeniyoruz kızı.kardeşim görür görmez vuruldu kıza.ve hemen resmiyet istedi.bizde usülüne göre yaptıl herşeyi.ben iftira olduğunu muhtemelen kızın yüz vermediği tiplerin ortaya attığı iddia olarak düşündüm.zaten size danışma amacım da bu.ne yapayım kimle konuşayım diye sordum .ama vallahi olayı öyle bir boyuta getirdiniz ki.ne bekaret kaldı ne namus ne fuhuş .pes yani.hayal dünyası çok geniş arkadaşlar var.
İşin aslı şimdi anlaşıldı. O kadar güzel bir kıza asılan ve yüz bulamayan erkekleri bir düşünün bence. İnsanların ulaşamadığı kişilere karşı nasıl kinlenebildiklerini de. O erkeklerin kıskanç eşlerinin atabilecekleri iftiraları da. Emlakçıda çalışan bir insan tabi k boş evleri gezdirecek. Kıza üzüldüm güzel olmak suç resmen.
Aynı masada 1 kere oturduğum karaktersizin biri benle birlikte olduğunu söylemiş çevresine. Hiç tanımam etme halbuki. Kardeşim ve ben haddini bildirdik orası ayrı. Gerçekten bu insanlardan korkulur . Ben cehenneme gideceksem bu gibilerle birlikte yanmak istemiyorum ya. Ben cezamı kendim gibilerle saygı duyabileceğim insanlarla çekmek istiyorum mesela. Bir insanı toplumda karalamak tüm geleceğini şekillendirmek nasıl bir vebaldir, kişiler nasıl bunu üstüne alabilecek kadar insanlıktan uzak olur aklım almıyor.

ben size anlatamadım sizde anlayamadınız sanırım .ortada çekirdek çitleyerek dedikodu yapılan bir durum yok.ben zaten iftiranın peşine düştüm diyorum.o kişi ile yüzleşmeye gittim hesap sormaya sen kim oluyorsum demeye .ama gerçekleri yüzüme orada çarptılar işte

bak.ne demişsin gerçekleri yüzüme çarptılar, peki nasıl, resim video ses kaseti ses kaydı nedir o yüzüne çarpılan

Birde şuna açıklık getireyim kız emlakçıda çalışıyor ev göstermesi kadar doğal ne var denilmiş ya hani.emlakçı öyle mahalle arasında 2 sandalye atılıp dükkan sahibinin dükkanı kapatııp müşteri götürdüğü tarz bir yer değil.büyük bir emlak firması kızımızın işi internet ilanları takibi,web sitesi tasarımı v.s yani tamamen işi masa başı.evleri gösteren arabalı bir ekip var bu onların görevi..o götürdü dediğiniz erkekler de müşteriler değil el ele oradan çıktığı sevgilisi diye tabir edilen kişiler.bir kişiden bahsetniyorlar .kısa süreli pek çok erkekten bahsediyorlar.
bundan eminmisiniz. o kızın elele erkeklerle o boş evden çıktığuını peki emlakjçı nereden biliyor mesela.her çıkıştami gözlemiş kızı.
o evlere girme yetkisi yoksa,o anahtarları nerden buluyor.

Canım iftira olabilir mi gerçekten böyle hayatı olsa gizli saklı yapar açık şekilde yapmaz bir kaç tanıdığım var boşanmış hayatını yaşıyor ki hayat onların ama hayatta toz konduramayacağın şekildeler.

İşin aslı şimdi anlaşıldı. O kadar güzel bir kıza asılan ve yüz bulamayan erkekleri bir düşünün bence. İnsanların ulaşamadığı kişilere karşı nasıl kinlenebildiklerini de. O erkeklerin kıskanç eşlerinin atabilecekleri iftiraları da. Emlakçıda çalışan bir insan tabi k boş evleri gezdirecek. Kıza üzüldüm güzel olmak suç resmen.
Aynı masada 1 kere oturduğum karaktersizin biri benle birlikte olduğunu söylemiş çevresine. Hiç tanımam etme halbuki. Kardeşim ve ben haddini bildirdik orası ayrı. Gerçekten bu insanlardan korkulur . Ben cehenneme gideceksem bu gibilerle birlikte yanmak istemiyorum ya. Ben cezamı kendim gibilerle saygı duyabileceğim insanlarla çekmek istiyorum mesela. Bir insanı toplumda karalamak tüm geleceğini şekillendirmek nasıl bir vebaldir, kişiler nasıl bunu üstüne alabilecek kadar insanlıktan uzak olur aklım almıyor.
iste bazi erkekler oyle serefsiz ki ulasamadiklarini kolayca karaliyorlar. adiler cok iyi bilirim.

ben zarımı kocacığıma verdim saolunuzz efenim sizede bu kafayla mutluluklar
Ayy zarınız olmasaydı herkesle düşer kalkardınız başkaları gibi (!) Allah muhafaza. İyiki zarınız varmışta kocişkonuza vermişsiniz. Rabbimize bin şükür.
Edebinizle konuşun hanımefendi, buradaki birçok kişiye ar, namus hakkında açıklamalarda bulunurken kendiniz düşmeyin o hataya.

bundan eminmisiniz. o kızın elele erkeklerle o boş evden çıktığuını peki emlakjçı nereden biliyor mesela.her çıkıştami gözlemiş kızı.
o evlere girme yetkisi yoksa,o anahtarları nerden buluyor.
Bir de o kadar profesyonel bir işletme sahibi nasıl evlerin o amaçla kullanılmasına izin verir? İşi riske girer çevreden duyulursa resmen. Ev sahipleri dava açar en basitinden. Bu kadar kolay mı bu işler böyle ciddi, profesyonel emlakçılarda anlamadım ki. Çok saçma cidden.

bekaretmiş,zarmış bunları geçin de.kardeşinize vereceğiniz öğüt şu olsun"2 ay çok erken,daha biribirinizi tanımıyorsunuz bile,en az 1 yıl çıkın"olmalı.tabi bu kız içinde geçerli,belki kardeşinizin bir huyu kızın hoşuna gitmeyecek,o ayrılmak isteyecek

Bence de git bunları kıza anlat hatta herkes ortamda olsun maddi kanıtın varsa sun yoksa sadece o öyle diyo bu böyle diyo dersin insanlar ne nedir düşünür taşınır o raddeden sonra zaten kız aklı başında bişeyse nişanı atar

iste bazi erkekler oyle serefsiz ki ulasamadiklarini kolayca karaliyorlar. adiler cok iyi bilirim.
Evet ve inan birkaç defa başıma geldi. Sonra verdiğim tepkilerden ve ortamda insanları rezil etmemden sonra adımı psikopata çıkardılar bu seferde. Aman dokunmayın o kız deli diyorlarmış :)))) oh dedim kimse yaklaşmasın bana ben böyle deliliğimle mutluyum. Herkesle irtibatımı kestim kardeşimle gezdim sadece. Kendini savununca da deli, manyak oluyorsun. Birinin gözünü morartmıştım gerçi belki biraz agresif olabilirim :D

Konu uzadıkça uzuyor. Yorum yapmadan edemedim konu sahibine karşı çok terbiyesizce yorumlar yapılmış , bayan burda akıl almak istiyor tesadüfen duymuş ve kardeşi sonuçta banane diyemez derse abla olamaz. Ortalığı karistirmak değil anladığım kadarıyla amacı . Bence sız ilk başta kızla güzel bir şekilde konuşun varsada öyle birşey 'ki hatasız kul olmaz' geçmişte kalacagina dair bir söz alın. Olsada olmasada böyle birşey bence kardesinize söylemeyin yazık kıza bana göre.. En iyisi kızla konuşmak..

Evet ve inan birkaç defa başıma geldi. Sonra verdiğim tepkilerden ve ortamda insanları rezil etmemden sonra adımı psikopata çıkardılar bu seferde. Aman dokunmayın o kız deli diyorlarmış :)))) oh dedim kimse yaklaşmasın bana ben böyle deliliğimle mutluyum. Herkesle irtibatımı kestim kardeşimle gezdim sadece. Kendini savununca da deli, manyak oluyorsun. Birinin gözünü morartmıştım gerçi belki biraz agresif olabilirim :KK70:
haha iyi yapmissin valla. bir defasinda yuruyorum pesime biri takildi geldi yanima, sizinle tanismak istiyorum numarani vrirmisin falan fila, bende tersledim yurumeye devam ettim, pes etmedi ben yine terledim ne dese begenirsin, sktr git o... dedi bana. dusunsene ne olursa olsun damgaliyorlar adiler.

Belki kız geçmişi için tövbe etti allah affetti. .kötü geçmişi varsa insanın hep öyle devam edecek diye bir kaide yok. .Eğer kafa yapıları uyuyorsa hiç aralarına girmeyin allah mutlu eylesin. .

Zaten bende eminim elimde kanıt var demedim.yani olmasa bile bu konuşmalar çok adice.madem habire atasözleri ve ayetlerle cevap veriliyor .ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafıda benim kafamı kurcalıyor..

Back
X