- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
ama size hesap sormuş yanı konuşma tarzı çok önemli benim anlatmak istediğim kıza hesap sormak değil dertlesmek gibi konuşabilir suçlayarak degil. ki egerki iftiraysa bunlar görümcesi bile kıza destek çıkar unutmayın
endişelenmekte haklısınız yahu benim abimde evlenmek üzere kızı pek severim ama böyle bişeyler duysam ki çok büyük iddalar bunlar tüm herşeyim sarsılır kıza karşı yani emin olmak ayrı bişey ama yapcak bişey de yok . he ben olsaM Abimi uyarırım ama ne tepki alırım onu bilemem belki haberi vardır kardeşinizin kabul etmiştir . çnkü bu devirde herşey açık açık konuşuluyor eskisi gibi değil k evlendide aaa bakirre çıkmadı falan . ayrıca bakireliğe hala değer verenlerin olması çok güzel bişey !!![/QUOTE]
Evet güzel kardeşim gerçekten hala bakireliğe değer verenler var. Ve ne yazık ki biz bu tür tek hücreli canlılarla aynı coğrafyada yaşamak zorundayız. Allah akıl fikir versin tek dertleri kadınların bacak arasında ve bir zar parçasında olanlara... olanlar diyorum zira banlanmak istemiyorum.
valla kusura bakmayın ben istediği kişiyle yatsın kalksın ohhhh rahat rahat takılsın sonra ay namuuus iki bacak arasındaaa değildiiirrrrr desin olayına sıcak bakmıyorum ben sizin gibi milyon tane hücreli olamıyorum. namus bacak arasında değilse nerde ozaman bacaklarımızı açıp gezelim tövbe yaa. ne zaman bu kadar geniş millet olduk ben şaşırıyorum. kusura bakmayın ben geri düşünceliyim bu konuda değişmeyede niyetim yok. birgün kızım olursada onu da bu genişlikle yetiştirmem
ben zarımı kocacığıma verdim saolunuzz efenim sizede bu kafayla mutluluklarZar ve namus olayını çok yanlış anlamışsınız. Size zarınızla mutluluklar...
valla kusura bakmayın ben istediği kişiyle yatsın kalksın ohhhh rahat rahat takılsın sonra ay namuuus iki bacak arasındaaa değildiiirrrrr desin olayına sıcak bakmıyorum ben sizin gibi milyon tane hücreli olamıyorum. namus bacak arasında değilse nerde ozaman bacaklarımızı açıp gezelim tövbe yaa. ne zaman bu kadar geniş millet olduk ben şaşırıyorum. kusura bakmayın ben geri düşünceliyim bu konuda değişmeyede niyetim yok. birgün kızım olursada onu da bu genişlikle yetiştirmem
Oğlunuzu da aynı şekilde yetiştirin.. Sadece kızların namusu yok.
He yaOğlunuzu da aynı şekilde yetiştirin.. Sadece kızların namusu yok.
Tamam tatlim sen kizini oyle yetistir biz boyleyiz malesef genis insanlariz kizlarin totosuna bacagina degil beynine deger veririz dusunce yapisi onemli bizim icin kiminle yattigi kalktigi onemli degil hata insan icindir onemli olan ders almaktir bize gore genisiz biz ya anlastik?
ben zarımı kocacığıma verdim saolunuzz efenim sizede bu kafayla mutluluklar
İnanır mısınız yazdıklarınızı okurken geleceğinizi gördüm sanki. Çok büyük laflar bunlar, dikkat edin de hayat sizi milyon tane hücreli diye tabir ettiğiniz insanlardan aman dileyecek hale düşürmesin. :)valla kusura bakmayın ben istediği kişiyle yatsın kalksın ohhhh rahat rahat takılsın sonra ay namuuus iki bacak arasındaaa değildiiirrrrr desin olayına sıcak bakmıyorum ben sizin gibi milyon tane hücreli olamıyorum. namus bacak arasında değilse nerde ozaman bacaklarımızı açıp gezelim tövbe yaa. ne zaman bu kadar geniş millet olduk ben şaşırıyorum. kusura bakmayın ben geri düşünceliyim bu konuda değişmeyede niyetim yok. birgün kızım olursada onu da bu genişlikle yetiştirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?