Bakiyorum en az konu sahibi kadar iftirayi sevmiyorsun
Ben görümceme hicte kin duymuyorum. Hatta umarim ilerde hem is hayatinda, hem özel hayatinda cok mutlu olur.
Ben gelinden, evlattan önce bir kadinim, ve konu sahibi gibi kadinlardan dolayi "bir kadinin en büyük düsmani baska bir kadindir" lafin gercek payi oluyor.
Bana yapilmasini istemedigim seyin, baskalarinada yapmam. Esimin ailesi beni didik didik arastirmasi benim hosuma gitmez. Kardesimde olsa, kuzende olsa ben kimseyi, gecmisini arastirmam. Bir evlilikte önemli olan huzur, saygi,... Velev ki dedikodular dogru, bu kizin simdiki halini engellemiyor ki. Saygili olmayi, konu sahibin kardesini mutlu olmasini engellemiyor.
Ama böyle bir iddia ortaya atmak ile o kizin hayati kararabilir. En basit babasi deliye dönüp o kizi asiri derecede kisitlayabilir, hatta öldürebilir. Kardesi mutsuz olabilir. Ve konu sahibin elinde ne var? Güya cok güvendigi biriler bu dedikoduyu yapmis.
Bilmiyor mu konu sahibi bu devirde kimseye güvenmeyecegini? Yahu surda 30 yillik evli olanlar karisini/kocasini aldatiyor, hatta onu birak, öz evlat annesine, babasina kazik atabiliyor.
Konu sahibi sirf biraz dedikodulardan dolayi hemen o kiza "kirli gecmisi" diye yaftayi yapistirmis, ve kardesine, annesine bunlari anlatmayi düsünüyor. Baskasinin lafi ile bir genc kizin hayatini karartmayi düsünüyor. Bu nedenlerden dolayi da konu sahibini hiiic iyi niyetli bulamadim.