• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

Evet 2 ayda neden apar topar evlenme kararı alınıyor belki kardeşinin bir kusuru var

mesela ben düşünürüm koskoca avukat işi gücü elinde hiç çevresi olmasa baro var neden görücü usulü, neden 32 yaşına kadar beklemiş, biri de kızın ailesine böyle şeyler söylese mesela, duyuyoruz adam gay apar topar göstermelik evlilik yapıyo

ama size hesap sormuş yanı konuşma tarzı çok önemli benim anlatmak istediğim kıza hesap sormak değil dertlesmek gibi konuşabilir suçlayarak degil. ki egerki iftiraysa bunlar görümcesi bile kıza destek çıkar unutmayın

konuşma tarzı kötü değildi o kendine göre hesap sormadı sadece bilmek istedi ama benim algılamam farklıydı, belki de o kızın da algılaması farklı olacak ve ömür boyu bu konuşmayı unutamıcak ben bu tür işlerde karışılmaması taraftarıyım

Milletin lafına bakmayın sanki bilmiyorsunuz bizim millet bine bir katar söyler , aynı şey geldi başımıza , yok hastanede çocuk aldırmış , arabada erkeğin kucagındaymış vs. heyecanlı heyecanlı anlatıyordu millet , nasıl severler bu tür dedikoduları aklınız şaşar , hele kadınlar kendi arasında kafaların da kurup kurup anlatır, sonra kız evlendi namusuyla çoluk çocuguyla yaşıyor, o dedikodu yapanlar bizi görünce yol değiştiriyor ! yazık günah değil mi ? kuranda bile yazıyor madem muhafazakarsınız açın okuyun tam hatırlamıyorum ama 4 kişi gözleriyle görmesi lazım şahitlik yapması lazım, iftira en büyük günahtır, varsa ellerinde güvenlik kamerası görüntüsü ne bilim bir resim o zaman konuşulur , Güya eğitimlisiniz ! sizde böyle yapıyorsanız ne diyelim !

endişelenmekte haklısınız yahu benim abimde evlenmek üzere kızı pek severim ama böyle bişeyler duysam ki çok büyük iddalar bunlar tüm herşeyim sarsılır kıza karşı yani emin olmak ayrı bişey ama yapcak bişey de yok . he ben olsaM Abimi uyarırım ama ne tepki alırım onu bilemem belki haberi vardır kardeşinizin kabul etmiştir . çnkü bu devirde herşey açık açık konuşuluyor eskisi gibi değil k evlendide aaa bakirre çıkmadı falan . ayrıca bakireliğe hala değer verenlerin olması çok güzel bişey !!!

Nasıl ispat ettiler size anlamadım. Fotoğraf mı var? Görüntü mü var? Yoksa sadece güvendiğiniz insanların sözü mü var?

endişelenmekte haklısınız yahu benim abimde evlenmek üzere kızı pek severim ama böyle bişeyler duysam ki çok büyük iddalar bunlar tüm herşeyim sarsılır kıza karşı yani emin olmak ayrı bişey ama yapcak bişey de yok . he ben olsaM Abimi uyarırım ama ne tepki alırım onu bilemem belki haberi vardır kardeşinizin kabul etmiştir . çnkü bu devirde herşey açık açık konuşuluyor eskisi gibi değil k evlendide aaa bakirre çıkmadı falan . ayrıca bakireliğe hala değer verenlerin olması çok güzel bişey !!![/QUOTE]

Evet güzel kardeşim gerçekten hala bakireliğe değer verenler var. Ve ne yazık ki biz bu tür tek hücreli canlılarla aynı coğrafyada yaşamak zorundayız. Allah akıl fikir versin tek dertleri kadınların bacak arasında ve bir zar parçasında olanlara... olanlar diyorum zira banlanmak istemiyorum.

valla kusura bakmayın ben istediği kişiyle yatsın kalksın ohhhh rahat rahat takılsın sonra ay namuuus iki bacak arasındaaa değildiiirrrrr desin olayına sıcak bakmıyorum ben sizin gibi milyon tane hücreli olamıyorum. namus bacak arasında değilse nerde ozaman bacaklarımızı açıp gezelim tövbe yaa. ne zaman bu kadar geniş millet olduk ben şaşırıyorum. kusura bakmayın ben geri düşünceliyim bu konuda değişmeyede niyetim yok. birgün kızım olursada onu da bu genişlikle yetiştirmem

Bir erkek kardeşim var bu yüzden hassasiyetinizi anlıyorum. Fakat birkaç şey söylemek isterim. Bir insanı lekelemek dünyanın en kolay şeyidir. Hele hele bir kadını lekelemek saniyelerinizi almaz. Çünkü bu ülkede ar namus ahlak kavramları sadece kadınlar için geçerliymiş gibi davranılır. O kıza gerçekten iftira atılmış olabilir böyle bir durumda vebali sizin boynunuza olur. Diyelim ki duyduklarınız iftira değil gerçek. İnsanlar hata yaparlar, şurada itiraf edemesek de çoğumuzun geçmişinde kimsenin bilmediği sırlar vardır. Benim kardeşim bir fahişeye aşık olsaydı mesela ben bu durumda bile kardeşime destek olmaya çalışırdım. Çünkü hayat herkese aynı ölçüde adil davranmıyor. İnsanlar bazen pişman olabilecekleri şeyler yapıyor. Kınamayın lütfen yarın çocuğunuzla sınanırsınız kınadığınız sınavınız olur. Ben ne yapardım, kızı karşıma alıp onu incitmeden böyle şeyler duydum geçmişte ne yaptığın beni ilgilendirmiyor ama bundan sonrası için sana güvenmek istiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı ol derdim. Bir de keşke eşinizle paylaşmasaydınız bu durumu. Hayat ne getirir bilmiyorsunuz belki bugün eşinize anlattığınız şeyler yarın önünüze çıkıp sizi zora sokacak. Eşiniz de olsa erkekleri bu tür mevzulara bu kadar dahil etmeyin derim.

Iyide emlakçıda çalışıyorsa ev göstermek onun görevi değilmi? Bir evi on erkeğe göstermek zorunda olamazmi ki zaten dedikodu iftira atmak isteyen bir kişiyi on yapar. Fayansmi sayıyorlardi derken bu uslubunuzada ben hayret ettim. Siz avukat kardeşiniz ptt emeklisi anneniz mühendis babanız müşavir. Peki kızın aileside sizin kadar asilmi? Eve erkek atan bir kızı görücüye kim çıkarmış? Emin olduğunuzu neye dayanarak söylüyorsunuz eve attığı erkeklerden birimiydi?!

Zar ve namus olayını çok yanlış anlamışsınız. Size zarınızla mutluluklar...

valla kusura bakmayın ben istediği kişiyle yatsın kalksın ohhhh rahat rahat takılsın sonra ay namuuus iki bacak arasındaaa değildiiirrrrr desin olayına sıcak bakmıyorum ben sizin gibi milyon tane hücreli olamıyorum. namus bacak arasında değilse nerde ozaman bacaklarımızı açıp gezelim tövbe yaa. ne zaman bu kadar geniş millet olduk ben şaşırıyorum. kusura bakmayın ben geri düşünceliyim bu konuda değişmeyede niyetim yok. birgün kızım olursada onu da bu genişlikle yetiştirmem

Oğlunuzu da aynı şekilde yetiştirin.. Sadece kızların namusu yok.

Tamam tatlim sen kizini oyle yetistir biz boyleyiz malesef genis insanlariz kizlarin totosuna bacagina degil beynine deger veririz dusunce yapisi onemli bizim icin kiminle yattigi kalktigi onemli degil hata insan icindir onemli olan ders almaktir bize gore genisiz biz ya anlastik ;)?

Tamam tatlim sen kizini oyle yetistir biz boyleyiz malesef genis insanlariz kizlarin totosuna bacagina degil beynine deger veririz dusunce yapisi onemli bizim icin kiminle yattigi kalktigi onemli degil hata insan icindir onemli olan ders almaktir bize gore genisiz biz ya anlastik :KK66:?

benim içinde düşünce önemli her haltı yiyipte bekaretini koruyan insanda aynıdır benim gözümde bende sadece o zara önem vermiyorum yani dediğiniz gibi beyin önemli beyin olunca zaten çok halt yemez insan :KK66:

İnanır mısınız yazdıklarınızı okurken geleceğinizi gördüm sanki. Çok büyük laflar bunlar, dikkat edin de hayat sizi milyon tane hücreli diye tabir ettiğiniz insanlardan aman dileyecek hale düşürmesin. :)

eğer gelecek olan gelinse ve özel hayatıyla ilgili şeylerse kusura bakmayın da sizi hiiiiçççç ilgilendirmez. Kimsenni haddi değil zaten bu sadece eşini ilgilendirir onlar da kendi aralarında halletmişlerdir. Konu böyle bir şeyse ve bunu eşinize söylemeniz bile ayıp. Kimsenin özel hayatı kimseyi bağlamaz. Kız ile ilgili duyduğunuz şeyler demenizden bu anlaşılıyor. Allah zinayı bile affeder ama dedikodunun affı yok.

Back
X