- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Adamın ayağını kaydirip yerine gecicekneden siz de mi başvuracaksınız
Iphone kırmayan bizden değildirO zaman hepimiz 2,5 litrelik koka kolaları yollara döküyoruz protesto için,hadi millet.
Bence sorun sende. Kocaeli kötü bir üni değil. Çok karamsar birisin.taşradan hallice bir yerde okuduğum için staj asla bulamıyorum.
nereye cv yollasam olumsuz
girmediğim mülakat kalmadı sonuç yok.
geçen itüye uğradım kampüa efso şirkeler kapış kapış öğrenci alıyorlardı.
kocaeli gibi bir okulda boşuna yıllarımı harcaadım
Allah iyiliğini versinOkuldan değildir o. biraz daha düşün
Al işte buyur el elin aynası diye boşa demiyorlar.Kız üni boyunca koca aramaktan başka ne yaptın? Azıcık kişisel gelişimine önem verseydin seni de kaparlardı
Abovv sapsarı offsevgilisi elbette olsun ama hiç öğrenci sevgili edinmedi.beraber dil öğrenebileceği kitapçıları gezebileceği geleceği konuşacağı bir adam bulmadı ki.animelerle kafayı bozmuş dişi sapsarı adamların peşindeydi.
sana neBiri de çıkıp demiyor ki sen itüyü hak edecek puanı alamadın, kocaeliyi öp de başına koy…
Nasıl böyle emin olabiliyosun? Ailem zengin değil. Ygs de derece yaptım forumda pek çok insan biliyor bunu. Ayrıca burada “ezik” lafını kullanmak hakarettir, tck kapsamında bilişim suçu. Bir avukat olarak yargı yolunu kullanabilirim bu hakaretine karşı. Forumdakiler avukat olduğumu da iyi bilir.sana ne
ezik ve aile parasıyla bir yerlere gelen öz güvensizin tekisin eminim
Gel sarilayim meslektasimNasıl böyle emin olabiliyosun? Ailem zengin değil. Ygs de derece yaptım forumda pek çok insan biliyor bunu. Ayrıca burada “ezik” lafını kullanmak hakarettir, tck kapsamında bilişim suçu. Bir avukat olarak yargı yolunu kullanabilirim bu hakaretine karşı. Forumdakiler avukat olduğumu da iyi bilir.
Avukat dayanışması en sevdiğimGel sarilayim meslektasim
Bilisim araclari yoluyla hakaret sucu, yapistir sikayeti bak neler oluyor sonraAvukat dayanışması en sevdiğim
Aslında düşünmüyor değilim çünkü bu üye sürekli birilerine hakaret ve küfür kullanıyor bu forumda. Evine bir tebligat gelse fena olmaz gibi.Bilisim araclari yoluyla hakaret sucu, yapistir sikayeti bak neler oluyor sonracok egleniriz bence
zaten depresyonda yılın 6 ayı.fazlasına gerek yok.yazsın dursun boşverin.Aslında düşünmüyor değilim çünkü bu üye sürekli birilerine hakaret ve küfür kullanıyor bu forumda. Evine bir tebligat gelse fena olmaz gibi.
Ben uyenin ve konularinin gercek olduguna hicbir zaman inanmadim ama burda o kadar atip tutacak kadar cesareti varsa bir de muracaatta gorelimAslında düşünmüyor değilim çünkü bu üye sürekli birilerine hakaret ve küfür kullanıyor bu forumda. Evine bir tebligat gelse fena olmaz gibi.
tazminat da alınabiliyor mu?ben de vereyim bir üyeyi savcılığaBen uyenin ve konularinin gercek olduguna hicbir zaman inanmadim ama burda o kadar atip tutacak kadar cesareti varsa bir de muracaatta gorelim
Alinabiliyor evettazminat da alınabiliyor mu?ben de vereyim bir üyeyi savcılığa
Kocaeli gibi endustri sehrinde de staj yapacak yer bulamiyorsan diger illerde okuyanlar ne yapsin. sorun sehirde degil sende kocaeli tasra mi endustrinin en gelismis oldugu sehrimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?