Kötü Okul Yüzünden İş Bulamıyorum

Bence sorun sende. Kocaeli kötü bir üni değil. Çok karamsar birisin.

Taşrada okuyup dil öğrenen, yazılım öğrenen, kendini seminerlere ve eğitimlere adayan insanlar da çok iyi yerlere geliyor ama neyse

Okul farkı artık işe alımlarda artı bir kriter haline geldi bu doğru, ancak stajlarda bu kriter ne kadar önemli bilemedim. Genel olarak iş ve staj dünyası böyle; yüz yere başvurursun birisi alır.
Yurt dışı stajı araştırmanı öneririm; ben öğrenciyken kendi imkanlarımla yapmıştım mesela. Şimdi dövizden ötürü bu durum belki bir tık daha zor olabilir ancak imkansız değil.

sana ne
ezik ve aile parasıyla bir yerlere gelen öz güvensizin tekisin eminim
Nasıl böyle emin olabiliyosun? Ailem zengin değil. Ygs de derece yaptım forumda pek çok insan biliyor bunu. Ayrıca burada “ezik” lafını kullanmak hakarettir, tck kapsamında bilişim suçu. Bir avukat olarak yargı yolunu kullanabilirim bu hakaretine karşı. Forumdakiler avukat olduğumu da iyi bilir.

Gel sarilayim meslektasim

Aslında düşünmüyor değilim çünkü bu üye sürekli birilerine hakaret ve küfür kullanıyor bu forumda. Evine bir tebligat gelse fena olmaz gibi.
Ben uyenin ve konularinin gercek olduguna hicbir zaman inanmadim ama burda o kadar atip tutacak kadar cesareti varsa bir de muracaatta gorelim

Kocaeli gibi endustri sehrinde de staj yapacak yer bulamiyorsan diger illerde okuyanlar ne yapsin. sorun sehirde degil sende kocaeli tasra mi endustrinin en gelismis oldugu sehrimiz

Sorun bulamamak değil ki. Staj başvuru tarihlerini , toplantılarını önemsemeyip katılmadığını söylemişti bir konusunda.

Şu anda asıl aradığı ne acaba ? Geçmiş tarihli staj dosyası açacak yer arıyor olabilir mi ? Zorunlu staj şartları belli iken ; boş veren kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…