- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
haydi iş konusunda universiteni sucladin,bari kocayı bulsaydin...Kız üni boyunca koca aramaktan başka ne yaptın? Azıcık kişisel gelişimine önem verseydin seni de kaparlardı
42 yaşındayım,şu halimle gitsem en az on tane staj yeri bulurum kendime.Kocaeli Türkiye sanayisinin nereden baksanız %70'lik kismini ayakta tutan bir şehir.Adı üstünde sanayi kenti yaKocaeli taşraymışhe gülüm he. Kuzenim de orada müh okuyordu. Gayet de güzel yerde staj yaptı. Sorunu kendinizde arayın.
Kocaeli'nde staj yeri bulamamayı başarmış ciddi ciddi, vay be.42 yaşındayım,şu halimle gitsem en az on tane staj yeri bulurum kendime.Kocaeli Türkiye sanayisinin nereden baksanız %70'lik kismini ayakta tutan bir şehir.Adı üstünde sanayi kenti ya.
Başka işler peşinde kosturdugu için o,yoksa bulmaması imkansız.Bölumu de Kimya yaniKocaeli'nde staj yeri bulamamayı başarmış ciddi ciddi, vay be.
Bende kocaeli mezunuyum ve şehirdeki en iyi yerlerde staj yaptım çalıştım. Şimdide yüksek lisans yapıyorum. Bütün arkadaşlarımda iş buldular. Bence siz taşradan hallice bir yer görmemişsiniz hiçtaşradan hallice bir yerde okuduğum için staj asla bulamıyorum.
nereye cv yollasam olumsuz
girmediğim mülakat kalmadı sonuç yok.
geçen itüye uğradım kampüa efso şirkeler kapış kapış öğrenci alıyorlardı.
kocaeli gibi bir okulda boşuna yıllarımı harcaadım
Konu ne ki. Napmis merak ettimKız üni boyunca koca aramaktan başka ne yaptın? Azıcık kişisel gelişimine önem verseydin seni de kaparlardı
Yok koku sahibi o esnada başka işlerle meşguldü. Staj için toplantılara bile katılmadı. Hocalar yer buluyordu tenezzül etmedi. Son anda ortada kaldı.Kocaeli Üni. Istanbul'dan sonra 2.nci sırada gelir. MYO mu okudun sen, 2 yillik dandik bir bölüm okuduysan iş bulmak zor. Lisans mezunu olup,full donanımlı olanlar da açıkta kalabiliyor şu devirde. Kaldı ki sen staj yeri arıyorsun. Ilk denemede pes edersen işin zor
özelden firmanın adını yazar mısınızEniştem kocaelinden mezun şuan çok bilinen bir şirkette c level yönetici. Okulunla alakası yok yani
neden siz de mi başvuracaksınızözelden firmanın adını yazar mısınız
merak ettimneden siz de mi başvuracaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?