• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Okul Yüzünden İş Bulamıyorum

Kuzenim Isparta Gıda Müh. Mezunu özel bir şirkette üst düzey yönetici,
yeğenim Konya Selçuk İşletme mezunu MSA’da orta düzey yönetici.
Akrabalardan birinin kızı Kocaeli Ünv. Matematik öğretmenliği mezunu BİLFEN’de öğretmenlik yapıyor 7 yıldır.
O yüzden bu argümanla buradan size dert çıkmaz Vanessa üzgünüm.
Mezun olunan okulun, kişisel başarıya etkisi ancak belli bir oranda, bunu yıllardır özel sektörde çalışan biri olarak ben çok net görüyorum.
Gerisi kişinin kendi gayreti, network ağı ve biraz da doğru zamanda doğru yerde bulunmayla ilgili.

Kuzenim Isparta Gıda Müh. Mezunu özel bir şirkette üst düzey yönetici,
yeğenim Konya Selçuk İşletme mezunu MSA’da orta düzey yönetici.
Akrabalardan birinin kızı Kocaeli Ünv. Matematik öğretmenliği mezunu BİLFEN’de öğretmenlik yapıyor 7 yıldır.
O yüzden bu argümanla buradan size dert çıkmaz Vanessa üzgünüm.
Mezun olunan okulun, kişisel başarıya etkisi ancak belli bir oranda, bunu yıllardır özel sektörde çalışan biri olarak ben çok net görüyorum.
Gerisi kişinin kendi gayreti, network ağı ve biraz da doğru zamanda doğru yerde bulunmayla ilgili.
Kendisi çok gayretli ama başka konularda 🤣

bunları yapmadığımı nereden biliyorsun acaba?
elimden geleni yapıyor olmama rağmen sırf okuduğum okul yüzünden kaale alılanmadığım tonla görüşme oldu
ki alanımla alakalı gayet çabam var
Okula bile gitmediğini biliyoruz vanessacığım. Okula gitmeye üşenen, yurtta yatıp yuvarlanarak internetten erkek kovalayan, zamanının çoğunu değil hemen hemen tamamını gereksiz işlere harcayan sen, seminer seminer gezdiğine, sertifika peşinde koştuğuna, dil öğrendiğine inanmamızı mı bekliyorsun? Tembelsin, üşengeçsin, önceliklerini yanlış sıralıyorsun. Bütün problemlerin de bunlardan kaynaklı, okulunla bir ilgisi yok mevzunun.

Kuzenim Kocaeli Ünv- İktisat mezunu..
Ünv okuyorken aynı zaman da 2 dil öğrendi ( Fransızca, Almanca )
Ünv bitti.. Şuan İstanbulda hatrı sayılır çok iyi bir firmada Uzman olarak çalışıyor.
Maaşı 18 bin tl .. Söyleyeceklerim bu kadar.

Kendinizi geliştirin, okula değil kendinize bahane bulun.
İşi nasıl buldu? Sıfır tecrubeyle kim iş verir
torpille bulmuştur mutlaka

Benim kızımda 2 yıllık üni.mezunu ama belediyenin İngilizce kursuna gidip yabancı dilini geliştirdi.online Rusça öğrenmeye çalışıyor yani kısacası vaktini okul+kurs+gezmeye ayırdı şimdi çalışıyor.
Hee çalışmak için kapı kapı hastanelere cv bıraktı okul kapısında beklemedi.sizde gayret edin olur mu?

Benim kızımda 2 yıllık üni.mezunu ama belediyenin İngilizce kursuna gidip yabancı dilini geliştirdi.online Rusça öğrenmeye çalışıyor yani kısacası vaktini okul+kurs+gezmeye ayırdı şimdi çalışıyor.
Hee çalışmak için kapı kapı hastanelere cv bıraktı okul kapısında beklemedi.sizde gayret edin olur mu?
Ediyorum dedi ama ben inanmadım. Maşallah kızınıza bu arada. Yolu bahtı açık olsun

Back