• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Okul Yüzünden İş Bulamıyorum

ahh vanessa ah zamanında karınca gibi çalışacağına ağustos böceği gibi yattın keyfine baktın.şimdi de kış geldi bak.sana kaç kere dil öğren vanessa dedim bol kitap oku kendini geliştir vanessa dedim kilo vermeye çalış vanessa dedim.sen ne yaptın saçmasapan erkeklerle vakit harcadın.kendi düşen ağlamaz vanessa.seni sevsem de yorumum bu maalesef.

ahh vanessa ah zamanında karınca gibi çalışacağına ağustos böceği gibi yattın keyfine baktın.şimdi de kış geldi bak.sana kaç kere dil öğren vanessa dedim bol kitap oku kendini geliştir vanessa dedim kilo vermeye çalış vanessa dedim.sen ne yaptın saçmasapan erkeklerle vakit harcadın.kendi düşen ağlamaz vanessa.seni sevsem de yorumum bu maalesef.
Biz de erkeklerle vakit geçirdik ama önceliğimiz eğitimimiz oldu. Yeri geldi sevgilimize tekmeyi bastık, sabah gözümüzün yaşını sildik dersimize girdik, ardından seminerlere koştuk. Erkek mi yok? Ah Vanessa Ah.

Biz de erkeklerle vakit geçirdik ama önceliğimiz eğitimimiz oldu. Yeri geldi sevgilimize tekmeyi bastık, sabah gözümüzün yaşını sildik dersimize girdik, ardından seminerlere koştuk. Erkek mi yok? Ah Vanessa Ah.
sevgilisi elbette olsun ama hiç öğrenci sevgili edinmedi.beraber dil öğrenebileceği kitapçıları gezebileceği geleceği konuşacağı bir adam bulmadı ki.animelerle kafayı bozmuş dişi sapsarı adamların peşindeydi.

sevgilisi elbette olsun ama hiç öğrenci sevgili edinmedi.beraber dil öğrenebileceği kitapçıları gezebileceği geleceği konuşacağı bir adam bulmadı ki.animelerle kafayı bozmuş dişi sapsarı adamların peşindeydi.
Kovalasın. Biz fakültede zeki erkek avındaydık. Cafede tekse yapışırdım bölüm birincine, iki tatlı sohbet, birkaç kahve ve yemeğe ders çalıştırırdı sayesinde az mı ders verdim. O yaşlarda okulda erkeklere bu bana ne katar diye yanaşırdım. Animeci osbirci arkadaş ne katar ki mesela Vanessa’ya? Daha kendine hayrı yok.

Kovalasın. Biz fakültede zeki erkek avındaydık. Cafede tekse yapışırdım bölüm birincine, iki tatlı sohbet, birkaç kahve ve yemeğe ders çalıştırırdı sayesinde az mı ders verdim. O yaşlarda okulda erkeklere bu bana ne katar diye yanaşırdım. Animeci osbirci arkadaş ne katar ki mesela Vanessa’ya? Daha kendine hayrı yok.
aynı benim kafadansın.başarının yolu bu işte.hem eğlence var hem faydalı arkadaş.rus arkadaşım var rusça biriki bir şey öğrendim.mahalle kadınından iyidir valla.

Burda herkesin aynı şeyden bahsettiğini görünce eski konularına bir göz attım. Bence bu kadar şıpsevdi olmanın temel sebebi aile ilişkilerinizden kaynaklı. Anne babanın sık sık kavga ettiğini hatta annenin babanı aldattığından şüphelendiğini söylemişsin. Anne babanın çocuklarına olan ilgisizliğinden dolayı kardeşini bilmem ama senin üzerinde özgüven eksikliği yaratmış bu yüzden sevmek sevilmek istiyorsun o kadar erkek kovalamanın sebebi de bu.
Ha bütün suç ailenin mi hayır sende de var. Hiç düzenli spora gittin mi? Derslerine de erkekler kadar kafa yordun mu? Sevgilim yok diye her gün ağlayıp bu durumun derslerini kötü etkilediğini söylemişsin. Bu zamana kadar kendini geliştirmek adına ne yaptın erkek kovalamaktan kendini geliştirmeye vakit bulabildin mi?
Geç değil hala bir spor salonuna yazılıp her gün kitap okuyup hobi edinip yeni bir dil öğrenebilirsin. 24 saat discordda erkeklerle konuşacağına, daha sağlıklı ilişkiler kurup sevgili arayışına değil de sana bir şeyler katabilecek normal bir arkadaş arayışına girebilirsin mesela. Bu arada çöpçatanlığı da bırak.

Burda herkesin aynı şeyden bahsettiğini görünce eski konularına bir göz attım. Bence bu kadar şıpsevdi olmanın temel sebebi aile ilişkilerinizden kaynaklı. Anne babanın sık sık kavga ettiğini hatta annenin babanı aldattığından şüphelendiğini söylemişsin. Anne babanın çocuklarına olan ilgisizliğinden dolayı kardeşini bilmem ama senin üzerinde özgüven eksikliği yaratmış bu yüzden sevmek sevilmek istiyorsun o kadar erkek kovalamanın sebebi de bu.
Ha bütün suç ailenin mi hayır sende de var. Hiç düzenli spora gittin mi? Derslerine de erkekler kadar kafa yordun mu? Sevgilim yok diye her gün ağlayıp bu durumun derslerini kötü etkilediğini söylemişsin. Bu zamana kadar kendini geliştirmek adına ne yaptın erkek kovalamaktan kendini geliştirmeye vakit bulabildin mi?
Geç değil hala bir spor salonuna yazılıp her gün kitap okuyup hobi edinip yeni bir dil öğrenebilirsin. 24 saat discordda erkeklerle konuşacağına, daha sağlıklı ilişkiler kurup sevgili arayışına değil de sana bir şeyler katabilecek normal bir arkadaş arayışına girebilirsin mesela.
Bunları yaşamayan ailede sayılıdır herhalde herkes burada söyleyemiyor tabi haklı olarak ama çoğumuzun aile akrabasında yaşanıyor bu tür olaylar keşke hiç olmasa. Bende şiddetin olduğu bir ailede büyüdüm maalesef. Akrabalardan bahsetmek bile istemiyorum küfür, hakaret, şiddetler birbirine hiç acımazlar. Ha bu normal mi elbette değil keşke önüne geçebilsek aileden uzaklaşmak dışında. Ben anne babamın kavgalarından saygısızlıklarından yola çıkarak devam etseydim şuan uyuşturucu kullanan bi manyak bile olabilirdim :) Ama her zaman onlar gibi olmadığımı biliyordum saygımın, merhametimin önüne geçemediler geçemezlerde. İş birazda kendinde bitiyor kendini eğitmekte. Benimde hiç sevgilim olmadı ama sırf yalnızım sevilmedim diye sevmediğim bi erkekle de olmam dedim. Aile, çevre bazen bahanedir. Aksine insan bunlardan ders alarak hedefi olmalı ailesi gibi olmamak için çabalamalı. Annemin evlenirse eğer üçüncü evliliği olacak benim daha sevgilim olmadı :D Birazda kendine öz eleştiri yapmalı insan bu üyede maalesef onu yapmıyor.

taşradan hallice bir yerde okuduğum için staj asla bulamıyorum.
nereye cv yollasam olumsuz
girmediğim mülakat kalmadı sonuç yok.
geçen itüye uğradım kampüa efso şirkeler kapış kapış öğrenci alıyorlardı.
kocaeli gibi bir okulda boşuna yıllarımı harcaadım
Taşra, kötü okul yüzünden ha. Kocaeli üniversitesi yetkilileri hakaret davası açsın.....

Kocaeli mezunuyum ben de. O taşra dediğiniz üniversite sayesinde Hacettepe gibi bir okulda master yaptım.
Çoğu kişi eninde sonunda öğretmen olacaksın ne gerek var dediyse de öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Geçen sene de ikinci tezimi yazdım ve ikinci yüksek lisansımdan mezun oldum. Teşekkürler "taşradan hallice" üniversitem 🤗😍

Son düzenleme:
Back