- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Yoo hiç boşuna geçirmedin erkek avcılığı yapıyordun burada konularını okumaktan biz yorulduk tabi Yumurta delige dayandı ondan sendeki bu tutuşma. Geçmiş olsun bunları zamanında düşünmek gerekiyordutaşradan hallice bir yerde okuduğum için staj asla bulamıyorum.
nereye cv yollasam olumsuz
girmediğim mülakat kalmadı sonuç yok.
geçen itüye uğradım kampüa efso şirkeler kapış kapış öğrenci alıyorlardı.
kocaeli gibi bir okulda boşuna yıllarımı harcaadım
İtü den ic mimar arkadasım işsiz..taşradan hallice bir yerde okuduğum için staj asla bulamıyorum.
Aynen.erkek avcılığı yapacağına geçiş yapsaydinYoo hiç boşuna geçirmedin erkek avcılığı yapıyordun burada konularını okumaktan biz yorulduk tabi Yumurta delige dayandı ondan sendeki bu tutuşma. Geçmiş olsun bunları zamanında düşünmek gerekiyordu
asla onda suç olmaz asıl suç gelecekteki sevgilisinde.Suçu biraz da kendinde mi arasan
Kocaeli eskiden ilk 10 arasındaydı,ne zamandan beri taşra üniversitesi oldu Vanessa?Sorun okulda mı acaba,bir kez daha düşün.taşradan hallice bir yerde okuduğum için staj asla bulamıyorum.
Kocaeli'de staj yeri bulamayan biri Türkiye'nin hiçbir yerinde bulamaz.Vanessa b.k atacak bir neden arıyor işte kendinceKötü okul yüzünden değil bence,bizzat senin yüzünden..
Kazansaydin bacım odtu'yu..
Madem öyle.
Ayrıca tabandan başlaman gerek bir yere gir,kendini kabul ettir once.
Lise mezunu olupta üst kademe yönetici olan çok kişi var şirketlerde.
Kocaelide okudum efsane bir yerde staj yaptım stajım bitmeden iş teklifi bile geldi, siz o kadar sene ne yaptınız ? Hiç belge falan aldınız mı kurslara katıldınız mı ? Hocalarla ortak çalışmalarınız olmadı mı ? Dillerinizi tamamlamadınız mı ? Yani dümdüz mezun olduysanız bir şeye yaramaz okulla bir alakası yok bununtaşradan hallice bir yerde okuduğum için staj asla bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?