Kötü Okul Yüzünden İş Bulamıyorum

Yoo hiç boşuna geçirmedin erkek avcılığı yapıyordun burada konularını okumaktan biz yorulduk tabi Yumurta delige dayandı ondan sendeki bu tutuşma. Geçmiş olsun bunları zamanında düşünmek gerekiyordu

İtü den ic mimar arkadasım işsiz..
Mesele okul değil vanessa mesele bahtsız bedevi olmamak

Kuzenim Kocaeli Ünv- İktisat mezunu..
Ünv okuyorken aynı zaman da 2 dil öğrendi ( Fransızca, Almanca )
Ünv bitti.. Şuan İstanbulda hatrı sayılır çok iyi bir firmada Uzman olarak çalışıyor.
Maaşı 18 bin tl .. Söyleyeceklerim bu kadar.

Kendinizi geliştirin, okula değil kendinize bahane bulun.

Kocaeli eskiden ilk 10 arasındaydı,ne zamandan beri taşra üniversitesi oldu Vanessa?Sorun okulda mı acaba,bir kez daha düşün.

Kocaeli Üni. Istanbul'dan sonra 2.nci sırada gelir. MYO mu okudun sen, 2 yillik dandik bir bölüm okuduysan iş bulmak zor. Lisans mezunu olup,full donanımlı olanlar da açıkta kalabiliyor şu devirde. Kaldı ki sen staj yeri arıyorsun. Ilk denemede pes edersen işin zor

Kocaeli'de staj yeri bulamayan biri Türkiye'nin hiçbir yerinde bulamaz.Vanessa b.k atacak bir neden arıyor işte kendince

Kocaelide okudum efsane bir yerde staj yaptım stajım bitmeden iş teklifi bile geldi, siz o kadar sene ne yaptınız ? Hiç belge falan aldınız mı kurslara katıldınız mı ? Hocalarla ortak çalışmalarınız olmadı mı ? Dillerinizi tamamlamadınız mı ? Yani dümdüz mezun olduysanız bir şeye yaramaz okulla bir alakası yok bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…