- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Kendisi çok gayretli ama başka konulardaKuzenim Isparta Gıda Müh. Mezunu özel bir şirkette üst düzey yönetici,
yeğenim Konya Selçuk İşletme mezunu MSA’da orta düzey yönetici.
Akrabalardan birinin kızı Kocaeli Ünv. Matematik öğretmenliği mezunu BİLFEN’de öğretmenlik yapıyor 7 yıldır.
O yüzden bu argümanla buradan size dert çıkmaz Vanessa üzgünüm.
Mezun olunan okulun, kişisel başarıya etkisi ancak belli bir oranda, bunu yıllardır özel sektörde çalışan biri olarak ben çok net görüyorum.
Gerisi kişinin kendi gayreti, network ağı ve biraz da doğru zamanda doğru yerde bulunmayla ilgili.
Okula bile gitmediğini biliyoruz vanessacığım. Okula gitmeye üşenen, yurtta yatıp yuvarlanarak internetten erkek kovalayan, zamanının çoğunu değil hemen hemen tamamını gereksiz işlere harcayan sen, seminer seminer gezdiğine, sertifika peşinde koştuğuna, dil öğrendiğine inanmamızı mı bekliyorsun? Tembelsin, üşengeçsin, önceliklerini yanlış sıralıyorsun. Bütün problemlerin de bunlardan kaynaklı, okulunla bir ilgisi yok mevzunun.bunları yapmadığımı nereden biliyorsun acaba?
elimden geleni yapıyor olmama rağmen sırf okuduğum okul yüzünden kaale alılanmadığım tonla görüşme oldu
ki alanımla alakalı gayet çabam var
İşi nasıl buldu? Sıfır tecrubeyle kim iş verirKuzenim Kocaeli Ünv- İktisat mezunu..
Ünv okuyorken aynı zaman da 2 dil öğrendi ( Fransızca, Almanca )
Ünv bitti.. Şuan İstanbulda hatrı sayılır çok iyi bir firmada Uzman olarak çalışıyor.
Maaşı 18 bin tl .. Söyleyeceklerim bu kadar.
Kendinizi geliştirin, okula değil kendinize bahane bulun.
Yo veriyorlar donanımlıysa ve karekterini beğenirlerse. 1000 dolarla işe başladı 23 yaşındaki yakınımda özelde.İşi nasıl buldu? Sıfır tecrubeyle kim iş verir
torpille bulmuştur mutlaka
Hayır torpil yoktu, iş tecrübesi yoktu ama 2 dili vardı.İşi nasıl buldu? Sıfır tecrubeyle kim iş verir
İşi nasıl buldu? Sıfır tecrubeyle kim iş verir
Ben de Almanca öğreniyorum bu ara. CEO luk teklifi gelir miki?Almanca ve Fransızca varDoldurmuş kendini. Özellikle Fransızcası olan ben işsizim derse iş beğenmiyordur
Ben de Almanca öğreniyorum bu ara. CEO lüks teklifi gelir miki?
Aynen öyle, şuanda da Arapça kursuna gidiyor..Almanca ve Fransızca varDoldurmuş kendini. Özellikle Fransızcası olan ben işsizim derse iş beğenmiyordur
Aynen öyle, şuanda da Arapça kursuna gidiyor..
Onu almayacaklar da beni mi alacaklar
Ediyorum dedi ama ben inanmadım. Maşallah kızınıza bu arada. Yolu bahtı açık olsunBenim kızımda 2 yıllık üni.mezunu ama belediyenin İngilizce kursuna gidip yabancı dilini geliştirdi.online Rusça öğrenmeye çalışıyor yani kısacası vaktini okul+kurs+gezmeye ayırdı şimdi çalışıyor.
Hee çalışmak için kapı kapı hastanelere cv bıraktı okul kapısında beklemedi.sizde gayret edin olur mu?
Teşekkür ediyorum güzel istekleriniz içinEdiyorum dedi ama ben inanmadım. Maşallah kızınıza bu arada. Yolu bahtı açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?