- 16 Haziran 2011
- 14.975
- 63.319
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Kızlar siz vanesayı yanlış anladınız o koca eli diyor , koca elinde okudum ama daha koca bulamadın diyor
Ağzımdan simit püskürttüm amaAdamın ayağını kaydirip yerine gecicek
Benim mütemadiyen depresyonum var, kimseye hakaret edip durmuyorum. Yarın beter bi deliye çarparsa bizi arar hale gelir. Bizim tokat ile akıllansın boşver.zaten depresyonda yılın 6 ayı.fazlasına gerek yok.yazsın dursun boşverin.
Birde buradan gülmek istedim.Yoo hiç boşuna geçirmedin erkek avcılığı yapıyordun burada konularını okumaktan biz yorulduk tabi Yumurta delige dayandı ondan sendeki bu tutuşma. Geçmiş olsun bunları zamanında düşünmek gerekiyordu
Valla bende kimseyi hatırlamıyorum ama üç üye hep aynı şeyler yazıyor onların adını görünce girip okuyorumKız bu insanların nicklerini hikayelerini nerden hatirliyonuz geliyolar laf sokuyolar delirecem harikasinizkorkulur sizden ben yorumlari okumaya geliyom
Valla bende kimseyi hatırlamıyorum ama üç üye hep aynı şeyler yazıyor onların adını görünce girip okuyorumçünkü başka bir dertleri yok
Vanessa
Zorunlualan
Bide neydi al işte adını unuttum
sana ne
ezik ve aile parasıyla bir yerlere gelen öz güvensizin tekisin eminim
Bu grup içinde rainnyy ayrı tutuyorum. Konu açmazsa merak eder oldum.Umutsuz var. bir tane daha var. Kk nın dört atlısı
Onu da buldum rainy
Bu grup içinde rainnyy ayrı tutuyorum. Konu açmazsa merak eder oldum.
İrmik helvası da varValla bende kimseyi hatırlamıyorum ama üç üye hep aynı şeyler yazıyor onların adını görünce girip okuyorumçünkü başka bir dertleri yok
Vanessa
Zorunlualan
Bide neydi al işte adını unuttum
Rainny daha klas onlara göre, fazla polemiğe girmez. Neden sevgilim yok der geçer. Canım ya bu hafta yazmadı bak. Gerçi daha Salı ama olsun.Ama konu içerikleri genel olarak aynı gibi.Dördü bir araya gelmeli .
Emin miyiz, bi ara baya polemiğe giriyodu?Rainny daha klas onlara göre, fazla polemiğe girmez. Neden sevgilim yok der geçer. Canım ya bu hafta yazmadı bak. Gerçi daha Salı ama olsun.
Favorim UmutsuzUmutsuz var. bir tane daha var. Kk nın dört atlısı
Onu da buldum rainy
Ben belaltı yorumlarını görmedim. Genelde cevap vermez, verirse de yine belli bir seviyede oluyor.Emin miyiz, bi ara baya polemiğe giriyodu?
Rainny bulamıyor, vanessa bulduğunu beğenmiyor, umutsuz buluyor ama evli nişanlı çıkıyor, rosseyy birini bulunca peşini bırakmıyor, zorunlu yenisini bulmadıkça eskisini terk etmiyorRainny daha klas onlara göre, fazla polemiğe girmez. Neden sevgilim yok der geçer. Canım ya bu hafta yazmadı bak. Gerçi daha Salı ama olsun.
Forumun özetiRainny bulamıyor, vanessa bulduğunu beğenmiyor, umutsuz buluyor ama evli nişanlı çıkıyor, rosseyy birini bulunca peşini bırakmıyor, zorunlu yenisini bulmadıkça eskisini terk etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?