• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Okul Yüzünden İş Bulamıyorum

İyi bir üniversitede okumadım ama atandım
Evet üniversite önemli de biraz da cabamiz gerekiyor bence
Kuzenim Bogazici mezunu ama şu anki konumundan daha iyi bir yerde olabilirdi mesela

zaten depresyonda yılın 6 ayı.fazlasına gerek yok.yazsın dursun boşverin.
Benim mütemadiyen depresyonum var, kimseye hakaret edip durmuyorum. Yarın beter bi deliye çarparsa bizi arar hale gelir. Bizim tokat ile akıllansın boşver.

Kocaeli taşra mı bilmem ama AÖF mezunu kendini geliştirmiş kişilerin devlet kadrosunda uzman yardımcılığı yaptığını biliyorum sanki sorun başka yerde ne dersin 😉

Kız bu insanların nicklerini hikayelerini nerden hatirliyonuz geliyolar laf sokuyolar delirecem harikasiniz 🤣 korkulur sizden ben yorumlari okumaya geliyom 😄
Valla bende kimseyi hatırlamıyorum ama üç üye hep aynı şeyler yazıyor onların adını görünce girip okuyorum 😂 çünkü başka bir dertleri yok

Vanessa
Zorunlualan
Bide neydi al işte adını unuttum 😪

Rainny daha klas onlara göre, fazla polemiğe girmez. Neden sevgilim yok der geçer. Canım ya bu hafta yazmadı bak. Gerçi daha Salı ama olsun.
Rainny bulamıyor, vanessa bulduğunu beğenmiyor, umutsuz buluyor ama evli nişanlı çıkıyor, rosseyy birini bulunca peşini bırakmıyor, zorunlu yenisini bulmadıkça eskisini terk etmiyor

Back