Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok daha baktirmadim. Yarın veya öbür gün baktiracagim. Gerçeği artık yürüyüş yapmıyorum. Ama 2 aya öncesine göre düşmüş. Yemeklerine dikkat etmelisin. Fazla yağlı yiyeceklerden kacin. Yürüyüş da önemli
Yok daha baktirmadim. Yarın veya öbür gün baktiracagim. Gerçeği artık yürüyüş yapmıyorum. Ama 2 aya öncesine göre düşmüş. Yemeklerine dikkat etmelisin. Fazla yağlı yiyeceklerden kacin. Yürüyüş da önemli
Malesef bizim en büyük eksiğimiz. Geçen okula bir velimiz geldi. Başka ülkede doktordu. Türkiye ye yerleşmiş. Hocam diyor. Herkes en az yarım saat yürüyüş diyor ama 10 dk bile yürüsen yeterli. Yeterli yuru. Hareketsiz kalma. Bunun yanında bol bol su. Su bütün hastalıkların ilacıdır. Malesef biz bunlara gereken önemi vermiyor, yemeğin üstüne yatıyoruz. Bol bol kahve içiyoruz.
Düzenli yürüyüş ve pilates bu sorunu çözüyor genel olarak.Düzenli olmazsa pek bi işe yaramaz.Beslenme düzeni de önemli tabii.Aksam yemeginden sonra bir şey yememek,uykuya hafif aç yatmak çok etkili.Kendimden biliyorum.