• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim eşimle aram kötü ama bebek istiyorum....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle aram kötü ailem boşanmam istiyor sakın ondan çocuk yapma diyorlar onun ailesi de beni istemiyor eşimle de çok mesafeliyiz cinsellik bile ayda yılda bir yanaşmıyor.. Bende artık çok bunaldım bebek istiyorum eşimi sevip sevmediğimden emin değilim çok yalancı ve samimi değil zorunluluktan evlendim.. Çocuk olursa da ben merkezli buyutucem eşime ve herkese karşı onuda mesafeli yetistiricem bana yoldaş olsun.. Yaşım 23 siz ne düşünüyorsunuz...
Bazılarına 'salak mısın Cemile? ' diye sorasım geliyor.

Siz kafayı mı yediniz anne olmak istemenin cehaletle ne ilgisi var!??? Amerikada evlenmeden çocuk yapan sonra ayrılan çocuğunu tekbaşına büyüten birsuru kadın var siz bu yobazlikla zor ilerlersiniz tutturmuşsun aile ortamı... Görüyoruz ailede büyüyen çocukları milletin kafasını kesip surlardan atıyor...
Biz çocuk sahibi olma hakkınız yok demiyoruz. Sevmediğiniz bir adamdan çocuk yapmak isteyerek , yalnızlığınızı çocuğunuzla gidermeye çalışma isteğinizden dolayı böyle konuşuyoruz. Çocukları sağlıksız bir aile ortamında büyütmek de kötü. Henüz olmayan bir çocuk için babasız bir gelecek seçmek de kötü. Çocuğunuz yetişkin birisi olsa eminimki beni neden dünyaya getirdin anne diye size hesap sorardı. Olayları çarpıtmayın

Ne ilgisi var evliliğin kötü gitmesi benim. Suçum değil annelik hakkımı elimden almaz bu durum... Çocuğumu alırım büyütürüm çekip çıkar giderim zaten eminim ki çocuk da böyle bir babası olsun istemezdi ben ona hem. Anne hem. Baba olurum. Boşanmak da okadar kolay değil
Şimdi buna bir cevap yazmak istiyorum ama hesabım banlanır. Kızım sen iyi misin (şüpheli)? Bu yazdığın normal bişey değil. Senin annelik hakkın diye bir şey yok, daha ortada olmayan bir çocuğa böyle bir hayat yaşatmaya hakkın yok senin asıl. Hem anne hem baba olacakmış. Kolaydı öyle. Allah ıslah etsin.

Herkes delisine sahip çıksın ya , toplumun çivisi çıktı iyice , bi bağımlı , sarhoş hemşiremiz eksikti 🤦‍♀️
Toplumda sizin gibi acımasız anlayışsız insanlar oldukça benim doguracagim çocuk emin olun hepinizden düzgün olur..

Konu sahibi berbat bir evliliğiniz var, balık baştan kokar derler 7. aydan kokmuş sizinki.. Kocanız alkolik siz alkolik, yaş deseniz 23 ama akıl yaşı belli ki 13. Ne çocuğu ne anneliği allah aşkınaaa ??? Berbat yapayalnız hayatınıza bir nebze umut olsun diye çocuk getirme hevesiniz ultra bencilce. Berbat evliliklere yalnız büyüyecek çocuklar getirin siz.

Ben eminim ki doğuracağınız çocuğa sevgi vermek şöyle dursun siz ondan sevgi dileneceksiniz. Eli tutsun anında büyük büyük sorumluluklar yükleyeceksiniz. Hele ki lohusa dönemi allah bilir bu verdiğiniz karar yüzünden kaç kere pişman olacaksınız ve eminim alkole düşeceksiniz.

Alkolik anne ve ortada olmayan alkolik bir baba elinde harap olup giden, karakteri ve öz saygısı yerle bir olmuş, yapayalnız hisseden ve en ufak bir sevgi gösterisine inanacak kadar aciz zavallı bir çocuk ve yetişkin yetiştireceksiniz... Sizin gibi anneler babalar yetiştiriyor işte bu insanları. Kocanız berbat bir adamsa eğer bunun bir diğer sorumlusu da annesi ve babasıdır. Yine de berbat bir herifi baba yapın kesinlikle destekliyoruz (!)

Suç böyle yobazların olduğu bir yere konu açmakta hepinizin aklı kendine zor yetiyor suç bende vallahi doktor bile hamilelik önerdi baginliliktan kurtulmak amaçlı çünkü ilk gebeligimde hamileyim diye alkol koymamıştım ağzıma sonra bebeğim 14 haftalıkken kalbi durdu inanın dedikleriniz umrumda değil bu konuyuda burda silicem.....

Eşimle aram kötü ailem boşanmam istiyor sakın ondan çocuk yapma diyorlar onun ailesi de beni istemiyor eşimle de çok mesafeliyiz cinsellik bile ayda yılda bir yanaşmıyor.. Bende artık çok bunaldım bebek istiyorum eşimi sevip sevmediğimden emin değilim çok yalancı ve samimi değil zorunluluktan evlendim.. Çocuk olursa da ben merkezli buyutucem eşime ve herkese karşı onuda mesafeli yetistiricem bana yoldaş olsun.. Yaşım 23 siz ne düşünüyorsunuz...
Ben böyle saçma sey duymadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back