• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim eşimle aram kötü ama bebek istiyorum....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin annelik hakkın var ama o bebeğin iyi bir ailede iyi şartlarda doğma hakkı yok mu? dünyaya insan getirmek kadar ciddi bir sorumluluğu alırken neden bu kadar az düşünülür? Oh ne güzel bebek yap kafana göre büyüt. Dünyaya getirdiğin insan ilerde varoluşsal sancılar, bunalımlar, yalnızlıklar vb çekmeyecek, beni neden doğurdun keşke seçme şansım olsaydı demeyecekmiş gibi hemen üre. Geç kalma.

Cehalet din , dil, ırk, meslek tanımıyor maalesef, tedavi olun ...
Siz kafayı mı yediniz anne olmak istemenin cehaletle ne ilgisi var!??? Amerikada evlenmeden çocuk yapan sonra ayrılan çocuğunu tekbaşına büyüten birsuru kadın var siz bu yobazlikla zor ilerlersiniz tutturmuşsun aile ortamı... Görüyoruz ailede büyüyen çocukları milletin kafasını kesip surlardan atıyor...

Siz kafayı mı yediniz anne olmak istemenin cehaletle ne ilgisi var!??? Amerikada evlenmeden çocuk yapan sonra ayrılan çocuğunu tekbaşına büyüten birsuru kadın var siz bu yobazlikla zor ilerlersiniz tutturmuşsun aile ortamı... Görüyoruz ailede büyüyen çocukları milletin kafasını kesip surlardan atıyor...
Örnek aldığı yere bak hahxhshxhshxhshx Amerikadaki kadınlar. Oyyy hayatı dizilerden filmlerden takip etmeye devam et çocuğum aynen. Krismısta ağaç da süslersiniz bebenle babasız aynen

Senin annelik hakkın var ama o bebeğin iyi bir ailede iyi şartlarda doğma hakkı yok mu? dünyaya insan getirmek kadar ciddi bir sorumluluğu alırken neden bu kadar az düşünülür? Oh ne güzel bebek yap kafana göre büyüt. Dünyaya getirdiğin insan ilerde varoluşsal sancılar, bunalımlar, yalnızlıklar vb çekmeyecek, beni neden doğurdun keşke seçme şansım olsaydı demeyecekmiş gibi hemen üre. Geç kalma.
Şartları zaten iyi bir ortamdayım maddi olarak sıkıntım yok manevi olarak da zaten öyle bir adamdan baba olmaz ben ona hem anne hem baba olurum...

Psikoloji den bi haber takıl böyle, yazık...

Bu arada kafayı yiyen sensin , tedavi ol acil ...

Burası Amerika mı? O Amerika'daki kadınlar da boşanması gerekince ama çok zor falan demiyor yalnız.
Size anne olmak istemeyin diyen mi var ama seçme şansı olmayan günahsız sabiyi böyle bir aileye getirmek bile bile lades.
Yaşın genç, mecbur musun? Anne olmak için geç mi kaldın? Son şansın mı?
Boşan, sana değer veren, sevdiğin, sevildiğin düzgün bir ilişkin olsun sonra istersen 3 tane doğur

Ne ilgisi var evliliğin kötü gitmesi benim. Suçum değil annelik hakkımı elimden almaz bu durum... Çocuğumu alırım büyütürüm çekip çıkar giderim zaten eminim ki çocuk da böyle bir babası olsun istemezdi ben ona hem. Anne hem. Baba olurum. Boşanmak da okadar kolay değil
Boşanmak o kadar kolay değil ama koca olamayacak birini baba yapmak sonra da çekip çıkıp gitmek kolay? 😂 Rabbim korusun gerçekten

Sizi iyi anlıyorum aslında sizden çok eşinizi daha iyi anlıyorum. Bağımlılik çok nalet bisey bağımlı olmasaydi yuvası için emin olun vazgeçer di bende öyle vazgeçemiyorum keyif alıyorum çünkü keyif veren birşey bağımlı yapar sigara da öyle keyif alıyorum bırakamiyorum tedavi görmek te tamamen kafada basliyo bitirmeye istekli olmak lazım ben hala içiyorum eskisi kadar olmasa da mesleğimden dolayı her gün içemem. Haftada en az bir kere oda izinli günümde hemşireyim. İnsan sağlığıyla ilgileniyoruz ve dikkatimiz konsantremiz yerinde olmalı alkol bi müddet sonra beyni de koreltiyor ben mesleğime. Rağmen bırakamıyorum nöbet çıkışı tekelin önünde açılsın diye beklediğim çok olmuştur... Herkes yalvarıyor annem babam çevrem hamile kaldım ilkinde alkol yüzünden düşük yaptım ikinci defa hamile kaldım. Onuda alkolü birakiyim diye kullandığım. Antidepresan lar yüzünden oldu hala kullanıyorum. Siz düşünün nasıl zor bir durum. Olduğunu evladımi. Kaybettim. Yuvami kaybetme işimi. Meslegimi kaybetme ailemi karşıma alma. Tehditleri içerisindeyim. Ama hala birakamadim
maşallah 🧿

Geçen hafta alkol bağımlısı olduğunuzu, tedaviyi, eşinizin sizi toparlamaya çalıştığını yazmışsınız.
Bu hafta eş kötü, siz iyi, bebek .
Bir kaç gün önce bebek istemiyormuşsunuz. Şimdi kararlı bir şekilde istiyorsunuz.

Tebrikler yılın trollü seçildiniz 👑
Ay bu o üye mi? Yine ben ve balık hafızam...

Geçen hafta alkol bağımlısı olduğunuzu, tedaviyi, eşinizin sizi toparlamaya çalıştığını yazmışsınız.
Bu hafta eş kötü, siz iyi, bebek .
Bir kaç gün önce bebek istemiyormuşsunuz. Şimdi kararlı bir şekilde istiyorsunuz.

Tebrikler yılın trollü seçildiniz 👑
Kız aklı varsa boşanıp kurtulur adam , ben şok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back