Kötü kokan insan

Aman canlanmasın o pis anılar :)

Diğer mesajları görür görmez yazdım zaten babamın teyzesi kokan.Çok yaşlı hasta biri olsa kendi işini rahat göremeyecek biri olsa anlarım ama öyle değil ki.Ev ahıra döndü resmen
Bu alışkanlığı ona kazandırana kadar ikaz edeceksiniz, çözümü yok başka malesef ki..

Kokuyorsun yikan diyin. Veya yikanirken zorlaniyormusun istersen yardimci olurum diyebilirsin. Yasli teyze herhalde..
Ha yani ben cekinmem. Kimse kotu kokmak istemez sanirim..normal ve akli selim bir insan ise tabiki.

Karşınıza alıp konuşun, güzelinin dille, imasız, kırmadan, rahatsızlığınızı anlatacak şekilde, dosdoğru konuşun. İnanın daha etkili olacaktır. Eski insanlar nedense yıkanmaya çok alışık değiller, kıyafet değiştirmek de çok sık yaptıkları şey değil. Bizim de bi tanıdık var, babaanneciğim onu "hadi ... abla banyoya gir de sana kese atayım" der de tıkıverir, elbiselerini de makinaya atıveriri. Bizim ihtiyarlar pek temiz pek pak pek sevimliler sağolsunlar :)

Yapacak bir şey yok gidene kadar katlanacaksiniz bence...Ben de kötü kokulara karşı çok hassas biriyimdyr ama şahsen evime gelen yaşlı bir insana kokuyorsun yıkan diyemem. ..

bazı ınsanların ten kokusu oluyor temız olsa da onlar da engelleyemıyor ama anlattıgın kısı yıkanmıyorsa temız değilse o ınsan mumkunmertebe benden uzak olsun ayıp yaa kaç yasına gelmıssın kedı bile kendını temızlıyor kaldı ki akıl var mantık var ya..Rahatsız oldugumu bellı ederim heralde hassasım

Dedem bizle yasiyor. Kendisi kisin bile pis kokmayi basariyo yazin hiiic sormayin. Gecrn kardesim bin tane cumleyle banyoya ikna edemedi. Acik acik dedi kokuyosun diye yok adam kabul etmiyo usurmus. Yumurtadan cikti cunku. Yaslilarla yasamak cok cok zor. Adam girdigi odayi etkisi altina aliyo yaa.

Kayınvalidem ve kayınbiraderim bende kaldı zaten çok ağır kokar kayınbirader 20 gün ve o 20 gün içinde ne bir kere banyo yaptılar ne üstlerini yıkattılar zaten kokuya hassasım salonda yattılar ve ben salona girer girmez cama koştum hep..

Bnmde etrafmda bi bayan var öyle . İç çamaşırı banyodan banyoya değiştirir. Elli defa diyom kuzum genç kızsın temz bak kendine. Bana mısın demiyor. Bazen o kokuyu almamak için yanına bile oturmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…