Kötü kokan insan

Kokan kişi yaşlı mı anne mi babamı kayınvalide mi kayınpeder mi kim? Annemse babamsa söylerim yıkan artık diye.. Kayınvalide kayınpederse eşiniz söylesin.. Genç biriyse de çatadanak söylerim oğlum/kızım yürü git banyo yap ne biçim gençsin sen kokuyosun der sokardım banyoya.. Baktım olmuyo eve almam herhalde son çare

O şahıs gidince evi 40 larsin artık çünkü o koku kolay kolay çıkmaz hayret birşey ya temizlik kadar güzel ne var şu hayatta bazı insanlar banyo yapınca eriyeceklerini filan mı sanıyor sudan mi korkuyor hayret ettim.

Ben önceden bir işyerinde çalışıyordum bi kadın vardı yaşlıydı yanına yaklasamazdik ögürüyordum resmen ya bildiğiniz çiş kokuyordu bazen yan yana denk gelirdik yemek yerken o yemek bana zehir oluyordu

Babamın teyzesi kokan

o kişiyi psikologa gitmesi için ikne ederdim. çünkü bu kadar pis olmak akıl saglıgında anormal bir durum varı işaret eder.

Kokan kişi babamın teyzesi uzaktan gelmiş eve almamak olmaz.Yaşlı sayılır ama çok da değil

Anneniz bu duruma seyirci kalmak istemiyordur babanıza söylesin babanız da güzel bşr dille anlatsın başka napılır ki çok mu yaşlı

Benim de yurtta oda arkadaşım kokardı. Biz 3 kız yıkanıp yıkanıp " ohhh mis gibi koktuk temizlik gibisi yok valla.." derken o umursamaz bir şekilde " saçlarımı tepeden toplayınca yağları belli olmuyor diyordu".Hatta bi seferinde rolon kullanma konusu açmıştık benim rolonum Zonguldak'ta var demişti yurt deyince birden anılarım canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…