- 17 Eylül 2012
- 3.607
- 7.874
-
- Konu Sahibi AdventureTime
Hiçbiri daha lisedeyim kaynanam da yok kayınbabamdaKokan kim ?
Kaynananız mı ? Kayınbabanız mı ?
Hiçbiri daha lisedeyim kaynanam da yok kayınbabamda
Hiçbiri daha lisedeyim kaynanam da yok kayınbabamda
Kokan kişi yaşlı mı anne mi babamı kayınvalide mi kayınpeder mi kim? Annemse babamsa söylerim yıkan artık diye.. Kayınvalide kayınpederse eşiniz söylesin.. Genç biriyse de çatadanak söylerim oğlum/kızım yürü git banyo yap ne biçim gençsin sen kokuyosun der sokardım banyoya.. Baktım olmuyo eve almam herhalde son çare
o kişiyi psikologa gitmesi için ikne ederdim. çünkü bu kadar pis olmak akıl saglıgında anormal bir durum varı işaret eder.İyi geceler herkese..
Kötü kokan bir insan düşünün birkaç hafta sizin evinizde duracak.Birkaç gün önce geldi ve bu süre zarfında hiç yıkanmadı,çamaşır bile değişmedi.Bulunduğu,sürekli oturduğu,yattığı oda(oturma odası oluyor burası) leş gibi kokuyor odaya girmeden 1-2 metre öncesinde bile kokuyu net bir şekilde alabiliyorsun.Odaya girince iyice keskinleşiyor.Odada bulunanlara"Burası leş gibi kokuyor camları açsanıza" diyorsunuz."Ne kokusu" diyor ve siz de "senin pis kokun" diyemediğiniz için "bilmiyorum havasız kalmış sanırım çok kötü kokuyor" diye bir şeyler söylüyorsunuz."gecenin bu saati cam mı açılır yarın açarız" diyip açmıyor camı odadakiler.
Oturma odasının bulunduğu koridordan bile geçmek istemiyorsunuz.Kaldı ki öyle çok kullanılan bir odanın içine girmek..İşkence gibi.
Kokuya dayanamayan diğer bir birey "sen yarın yıkan ya sık yıkanmak lazım insan kokar çamaşırlarını da değiş" diyor yani bir süre atlatabilirsiniz.Ama bu kişi leş gibi kokana kadar yıkanmıyor,kıyafet değişmiyor.Hatta bazen banyodan sonra da aynı çamaşırları giyiyor.
Kokusu eve siniyor.Çok sıcak yaz aylarında da değiliz buralar sıcak değil.Nasıl öyle kötü kokuyor anlamıyorum.Günlerce,haftalarca nasıl katlanılır bu işkenceye,Eve misafir gelse ne olacak ev ahırdan beter kokuyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Ders çalışıyordum görmedim yorumları şimdi gördüm yazdım zaten babamın teyzesi kokanBabaanne vs mi
Kim deniyor kim olmadığını yazıyorsun da kim olduğunu neden yazmıyorsun
Kokan kişi babamın teyzesi uzaktan gelmiş eve almamak olmaz.Yaşlı sayılır ama çok da değilKokan kişi yaşlı mı anne mi babamı kayınvalide mi kayınpeder mi kim? Annemse babamsa söylerim yıkan artık diye.. Kayınvalide kayınpederse eşiniz söylesin.. Genç biriyse de çatadanak söylerim oğlum/kızım yürü git banyo yap ne biçim gençsin sen kokuyosun der sokardım banyoya.. Baktım olmuyo eve almam herhalde son çare
çok kötü ya ben olsam odamdan çıkmam kokuyu duymamak için. annenize söyleseniz o söylese kendisine?Ders çalışıyordum görmedim yorumları şimdi gördüm yazdım zaten babamın teyzesi kokan
E kim kokuo söylede ona göre bi öneride bulunalım.Hiçbiri daha lisedeyim kaynanam da yok kayınbabamda
Ders çalışıyordum yeni gördüm mesajlarıKonu sahipleride bi mesaj yaziyo gerisi yok
Konuya yorumcular olarak sahibi biziz sanki
Yaşlı da çok değil her işini rahatça hallediyorAnneniz bu duruma seyirci kalmak istemiyordur babanıza söylesin babanız da güzel bşr dille anlatsın başka napılır ki çok mu yaşlı
Benim de yurtta oda arkadaşım kokardı. Biz 3 kız yıkanıp yıkanıp " ohhh mis gibi koktuk temizlik gibisi yok valla.." derken o umursamaz bir şekilde " saçlarımı tepeden toplayınca yağları belli olmuyor diyordu".Koku çok hassas olduğum bir konudur
Bir arkadaşım vardı yurtta
Banyodan çıktığı anda bile çok kötü kokardı
Belki bir rahatsızlığı vardır?
Söyle söyleseniz haydi yıkanıp paklanalım süslenip püslenelim gezmeye felan gidelim deseniz olmaz mı?
Yaşlılarda illa oluyor ya eskilerden alışmışlardır haftada 1 banyo olmaya..Babamın teyzesi kokan