- 30 Ocak 2017
- 12.739
- 194.094
-
- Konu Sahibi AdventureTime
ben de saçımı kokluyorum kötü koku olursa, kışın da atkımı koklardım ama spreyli kolonya da güzelmiş.Canım git Febreeze al foss foss diye sık her yere. Kötü koku olunca işe yarıyor. O olmazsa başka oda spreyi al. Onu da yapamazsan yanına kolonya taşı sürekli eline yüzüne sür onu koklayarak gez. Benim spreyli kolonyam var. Otobüste dolmuşta kokan birileri olunca kusmamak için onu sıkıp kokluyorum. O yoksa da ıslak mendil tutuyorum burnuma. Hiç dayanamam böyle kokulara ya çok kötü.
Kesin bu kaynanandir yoksa bu kadar hunharca anlatmazdin...
benimde bir tanidigm var ifşa etmiyeyim kendisini 6 ay yikanmaz belkide daha fazla , kokar leş gibi yanina yaklasmaya iğrenirsin kafasinda hep yaralar cikar iltihapli falan iyyy ya anlatirken bile kaşıntı tuttu...
Var yani malesef suyla bir türlü barisik olmayan insanlar...
Bile isteye üzerini pislet kafasina bisey dök mecbur kalir belki...
ay benim de oda arkadaşım vardı kızı çok seviyorum ama yıkanmazdı, bir de ben kokuya karşı çok hassasım odaya gelir gelmez camlara saldırırdım. ben her gün duş alıyorum diye de bana laf ederdi sinirden çıldırırdım ama kalbini kırmamak için bir şey diyemezdim. bir keresinde okula gitmiştim çok yakın arkadaşlarım etrafımı çevirip sen hep çok güzel şampuan kokuyorsun, demişlerdi inanılmaz hoşuma gitmişti. o günden sonra bazen günde iki kez filan yıkanmaya başladımay bizim yurttada bir kız vardı. artk söylerdik git banyo yap diye , o kadar pisti.
girerdi çıkardı saçlar kupkuru
saçlarımı yıkamadım vücudumu yıkadım sadece derdi
benimde bir tanidigm var ifşa etmiyeyim kendisini 6 ay yikanmaz belkide daha fazla , kokar leş gibi yanina yaklasmaya iğrenirsin kafasinda hep yaralar cikar iltihapli falan iyyy ya anlatirken bile kaşıntı tuttu...
Ben kokana direkt söylüyorum
ağız kokusu vücut kokusu vs. fark etmez
Allah razı olsun ondan ortaokulda bir arkadaşım ağzımın koktugunu söylemişti böylece doktora gidip mide rahatsızlığım olduğunu öğrendim ve tedavi ettirdim
eğer söylediğiniz halde önemsemiyorsa dozu ağırlaştıracak şekilde her seferinde laf söyle
Ya o mide probleminden bende de var... Koku yapıyor günde 3 defadan aşağı fırçalamıyorum.Ağız spreyi her an yanımda. Ben de midem için doktora gittim ilaç falan yazdı ama geçmiyor mide rahatsızlığım senelerdir. hele şimdi hamileyim ilaç da içemiyorum hamilelikte dişler de hassaslaşıyor daha fazla bakım istiyor. İnanın artık çantamda bile diş macunu fırça var gün aşırı fırçalayıp duruyorum. Nasıl kurtulurum bu beladan? Kabusum oldu ya ben de kokuya gelemiyorum hele hamilelikte kokuya daha hassas oldum ağzım kokunca hemen hissediyorum midem bulanıyor. Acaba takıntı mı oldu bende? Kokuyor mu sanıyorum? Eşim çok abarttığımı söylüyor kokmadığını söylüyor.
Şu anda ben de şok :) Yüzsüz yüzsüz bi de öyle diyor ha .Ayyyy beterin beteri varmış. Tuvalete dolabı koyup kitlemek nedir ya? O derece kokana kadar ne yapmış bu abuuuuw? Bizimki özel yurttu müdüre söylemiştik hepimizi bi sabah odasına çağırıp temizlikle ilgili şeyler söyledi. Direkt ona söylemedi. Odaya gelince bile " Nedense size doğru söyledi hep. Koku mu saçıyorsunuz da farketmiyoruz acaba? " demişti bi deeee... tabi biz şok
Ben de midem için doktora gittim ilaç falan yazdı ama geçmiyor mide rahatsızlığım senelerdir. hele şimdi hamileyim ilaç da içemiyorum hamilelikte dişler de hassaslaşıyor daha fazla bakım istiyor. İnanın artık çantamda bile diş macunu fırça var gün aşırı fırçalayıp duruyorum. Nasıl kurtulurum bu beladan?
elimde deterjan dolu kovayla üstüne düşerdim
sonrada ay pardon diyip, yıkanmak farz oldu sana derdim heralde..
ben de saçımı kokluyorum kötü koku olursa, kışın da atkımı koklardım ama spreyli kolonya da güzelmiş.