Kötü kokan insan

Çocukken en azından kışları pazardan pazara banyo olurduk kokuyomuyduk acaba o_O
Kıyafetler,iç çamaşırlar sık değiştirilirse,saçlar taranırsa,dişler fırçalansa yüz eller ayaklar gerektiğinde yıkansa tırnaklar kesilse haftada 1 banyo yapan çocuk kokmaz bence.Banyo önemli ama çocukken her gün yıkanan var yoktur bence :) bütün çocuklar kötü kokardı o zaman.

Kayınvalidem ve kayınbiraderim bende kaldı zaten çok ağır kokar kayınbirader 20 gün ve o 20 gün içinde ne bir kere banyo yaptılar ne üstlerini yıkattılar zaten kokuya hassasım salonda yattılar ve ben salona girer girmez cama koştum hep..

sok oldum ya ıssız ada da mı yasıyor bunlar 20 gun ınsan nasıl banyo yapmaz sacı sacak sacak yag olur ayyy kasınıp durur kokar biri yanımda kasınınca bana hal gelıyor hıc sevmem.

Canım git Febreeze al foss foss diye sık her yere. Kötü koku olunca işe yarıyor. O olmazsa başka oda spreyi al. Onu da yapamazsan yanına kolonya taşı sürekli eline yüzüne sür onu koklayarak gez. Benim spreyli kolonyam var. Otobüste dolmuşta kokan birileri olunca kusmamak için onu sıkıp kokluyorum. O yoksa da ıslak mendil tutuyorum burnuma. Hiç dayanamam böyle kokulara ya çok kötü.

sok oldum ya ıssız ada da mı yasıyor bunlar 20 gun ınsan nasıl banyo yapmaz sacı sacak sacak yag olur ayyy kasınıp durur kokar biri yanımda kasınınca bana hal gelıyor hıc sevmem.
Sorma canım benim bide saçını sakalını çekiştirip durdu 20 gün boyunca senin yüzünden aerobik yapıyorum lavabodan çıkarken diyo banyo yapın dedim en son ben daha evine gelmem dedi temizmişim bende sen bilirsin dedim onlar gitti 1,5 gün hastanede yattım temizlik yapmaktan canım çıktı. :/

İyi geceler herkese..
Kötü kokan bir insan düşünün birkaç hafta sizin evinizde duracak.Birkaç gün önce geldi ve bu süre zarfında hiç yıkanmadı,çamaşır bile değişmedi.Bulunduğu,sürekli oturduğu,yattığı oda(oturma odası oluyor burası) leş gibi kokuyor odaya girmeden 1-2 metre öncesinde bile kokuyu net bir şekilde alabiliyorsun.Odaya girince iyice keskinleşiyor.Odada bulunanlara"Burası leş gibi kokuyor camları açsanıza" diyorsunuz."Ne kokusu" diyor ve siz de "senin pis kokun" diyemediğiniz için "bilmiyorum havasız kalmış sanırım çok kötü kokuyor" diye bir şeyler söylüyorsunuz."gecenin bu saati cam mı açılır yarın açarız" diyip açmıyor camı odadakiler.
Oturma odasının bulunduğu koridordan bile geçmek istemiyorsunuz.Kaldı ki öyle çok kullanılan bir odanın içine girmek..İşkence gibi.
Kokuya dayanamayan diğer bir birey "sen yarın yıkan ya sık yıkanmak lazım insan kokar çamaşırlarını da değiş" diyor yani bir süre atlatabilirsiniz.Ama bu kişi leş gibi kokana kadar yıkanmıyor,kıyafet değişmiyor.Hatta bazen banyodan sonra da aynı çamaşırları giyiyor.
Kokusu eve siniyor.Çok sıcak yaz aylarında da değiliz buralar sıcak değil.Nasıl öyle kötü kokuyor anlamıyorum.Günlerce,haftalarca nasıl katlanılır bu işkenceye,Eve misafir gelse ne olacak ev ahırdan beter kokuyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Ustune alinmamasi hayret verici. Kotu kokan cogu insan kendi kokusunu almiyor. Insana iskence gibi geliyor degilmi. Bana direk mide bulantisi ve arkasindan ogurme geliyor. Cok hassasim. Magazalarda bile bazen kabinler kokuyor hemen firliyorum oradan. Bu kisi kim ise teke tek alin karsiniza ucuncu kisi olmasin odada konusun kotu bir koku geldigini. Laf atmaniza gerek yok cunku kendi kokusunu almaz. Anlamaz. Ve ustunede alinmaz. Bu da psikolojik bir rahatsizliktir dus almamak.

Yanlislikla(!) uzerine bol sekerli serbet dok. Yapismaktan mecburen yikanir (umuyorum).

Çocukken en azından kışları pazardan pazara banyo olurduk kokuyomuyduk acaba o_O

Cocuklarin ter bezleri yeterince aktif calismadigi ve vucut killari olmadigi icin kolay kolay kokmazlar.

Ve evet banyo yapmayan insanlar kil tuy temizligini de yapmiyor...

Sorma canım benim bide saçını sakalını çekiştirip durdu 20 gün boyunca senin yüzünden aerobik yapıyorum lavabodan çıkarken diyo banyo yapın dedim en son ben daha evine gelmem dedi temizmişim bende sen bilirsin dedim onlar gitti 1,5 gün hastanede yattım temizlik yapmaktan canım çıktı. :/

gelmezse gelmesın aman temızlık ımandan gelır bilmiyolar galıba canım ee o yastan sonrada sen ögretecek değilsin heralde.

Önden duşa girin çıkınca da hazır sıcakken sen de gir üşümezsin falan deyip teyzeyi içeri atın.

Bizim yurtta vardı yan odamda kalıyordu. Meğer kız tuvaletten ve banyodan cok korkarmış. Tuvalete girip ellerini yikamadan çıkardı onu gectim tuvalete su bile dökmezdi. Tuvaletten çıkıp koşarak uzaklaşirdi. Saçlarından yağ damlayacak gibi olurdu nerdeyse. Koridordan gecince kokusu kalirdi 5-10 dk.
Off sinir bozucu.
Eline havlu temiz kiyafet felan verip aaa cekinme sakın banyo yapabilirsin istediğin gibi diyebilirsiniz.

burnunun ucuna esans sür baska care yok banyo etsede cikardklarini yeniden giyor . bi hamam sefasi yapin hep beraber annenle beraber teyzeyi iyive keseleyn surun mis kokulari belki ise yarar

İyi geceler herkese..
Kötü kokan bir insan düşünün birkaç hafta sizin evinizde duracak.Birkaç gün önce geldi ve bu süre zarfında hiç yıkanmadı,çamaşır bile değişmedi.Bulunduğu,sürekli oturduğu,yattığı oda(oturma odası oluyor burası) leş gibi kokuyor odaya girmeden 1-2 metre öncesinde bile kokuyu net bir şekilde alabiliyorsun.Odaya girince iyice keskinleşiyor.Odada bulunanlara"Burası leş gibi kokuyor camları açsanıza" diyorsunuz."Ne kokusu" diyor ve siz de "senin pis kokun" diyemediğiniz için "bilmiyorum havasız kalmış sanırım çok kötü kokuyor" diye bir şeyler söylüyorsunuz."gecenin bu saati cam mı açılır yarın açarız" diyip açmıyor camı odadakiler.
Oturma odasının bulunduğu koridordan bile geçmek istemiyorsunuz.Kaldı ki öyle çok kullanılan bir odanın içine girmek..İşkence gibi.
Kokuya dayanamayan diğer bir birey "sen yarın yıkan ya sık yıkanmak lazım insan kokar çamaşırlarını da değiş" diyor yani bir süre atlatabilirsiniz.Ama bu kişi leş gibi kokana kadar yıkanmıyor,kıyafet değişmiyor.Hatta bazen banyodan sonra da aynı çamaşırları giyiyor.
Kokusu eve siniyor.Çok sıcak yaz aylarında da değiliz buralar sıcak değil.Nasıl öyle kötü kokuyor anlamıyorum.Günlerce,haftalarca nasıl katlanılır bu işkenceye,Eve misafir gelse ne olacak ev ahırdan beter kokuyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Okurken öldüm nefesimi tutmuşum bu nasıl anlatım :olamaz:

Ben nedense kadin cekiniyor dedim.
Cunku misafirmis kadin sizim evde.
Kimse " buyur gel yikan" demezse bende utanir cekinirim tabi misafie oldugum evde. Guzelce teklif edin ve lutuf etmis gibi degil yapmayin. Icten eeeenn icten( yoksa kokudan öluceksiniz yane) yikanmasini istedginizi belli edin.

Bana yazin 1 misafir gelmisti. Çekinme istedigin zaman banyoya girebilirsin dedim surekli. Eline sabunu havluyu tutuşturdum. Saçi kisa olmasina ragmen saçini yikamiyordu ve yaz ortasiydi. İste çekinme kendi evin gibi rahat et laflariyla teşvik ettim hep =)

Ben kokana direkt söylüyorum
ağız kokusu vücut kokusu vs. fark etmez
Allah razı olsun ondan ortaokulda bir arkadaşım ağzımın koktugunu söylemişti böylece doktora gidip mide rahatsızlığım olduğunu öğrendim ve tedavi ettirdim
eğer söylediğiniz halde önemsemiyorsa dozu ağırlaştıracak şekilde her seferinde laf söyle

ay okurken ben fena oldum ya :KK43: babanız falan söylese teyzesine.
onlarda rahatız olmuyor mu bu kokudan . kendini evinde hisset diye baskı yapın
kültür turuna gittiğimizde yan koltuğumuzdaki adam 1 hafta sadece tek kıyafetle o yaz sıcağında gezdi ,denize girdi dolaştı
3 gün sonra kokudan duramadık yanında o kadar beterdi.. o_O

Maalesef yaşlılar anlamıyor. Söyleseniz de dinlemiyorlar.

Benim kayınpederim bizimle birlikte otururdu. 60 güne kadar banyoya girmediğini bilirim. Yemin ederim üşenmeden günleri saymıştım :skandal: Odasına girip haftada bir nevresimini çarşafını değiştirirdim, elimde eldiven, ağzımda maske ile :bicak:Bana mısın demezdi. Eşim defalarca dedi, gel bir hamama götüreyim seni, güzelce yıkanalım diye, yok yaavvvv derdi :KK53: O kokuyu tarif etmek mümkün değil. Banyoya girdiğinde de 10 dakika geçmeden çıkardı, lif verdim, babacım lifini koydum banyoya diye duyurdum defalarca, kupkuru kalmış lif :işsiz: Liflenme alışkanlığı yoktu. Saçını yıkayıp su dökünüp çıkıyordu herhalde bilmiyorum. Liflenmeyince vücut kokuyordu. Hayır eli ayağı tutuyor, tutmasa vallahi anlayacağım. Her Allahın günü kahvaltısını edip akşama kadar gezerdi, sağlık yönünden sıkıntısı yoktu. Ama banyoya girmezdi adam. O evden çıkar çıkmaz odasının kapısını çekerdim. Eve misafir çağırmazdım utancımdan. Koku eve yayılıyordu çünkü ister istemez. Her gün domestoslarla ev sil, farketmiyor.

Rahmetli geçen sene öldü. Bütün eşyalarını, iğneden ipliğe herşeyini attım. Kokuyordu çünkü. Yıkasan dahi çıkmıyordu. Hala odasının kapısı kapalı duruyor, duvarlara sinmiş koku...

ay bizim yurttada bir kız vardı. artk söylerdik git banyo yap diye , o kadar pisti.
girerdi çıkardı saçlar kupkuru :olamaz:
saçlarımı yıkamadım vücudumu yıkadım sadece derdi :silah:

O yaştaki insanlarda banyodan bi kaçış oluyor yıkanmak istemiyorlar. Ne kadar kalacak açık açık söylemekte fayda var. Biz çalışırken 3. ev arkadaşını aldık kız bir geldi inanın kapıdan girmesiyle o kokunun evi basması bir oldu. Kıza banyoya gir rahat ol uzun yoldan geldin diyoruz yok.. Evde yalnız bıraktık sen çekinme duşunu al biz gelene kadar dedik yine yok almadı duş..Zaten kilolu biriydi saçlardan yağ damlayacak gibi ıpıslak duruyor, yaklaşık 20 saat yolculuk etmiş. Kokuyu siz düşünün kızlar. Öyle ettik böyle ettik kızı yolladık 3. gün ama o koku bir hafta bizimle yaşadı evi kırklamadan çıkmadı

X