- Konu Sahibi AdventureTime
Çocukken en azından kışları pazardan pazara banyo olurduk kokuyomuyduk acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyafetler,iç çamaşırlar sık değiştirilirse,saçlar taranırsa,dişler fırçalansa yüz eller ayaklar gerektiğinde yıkansa tırnaklar kesilse haftada 1 banyo yapan çocuk kokmaz bence.Banyo önemli ama çocukken her gün yıkanan var yoktur bence :) bütün çocuklar kötü kokardı o zaman.Çocukken en azından kışları pazardan pazara banyo olurduk kokuyomuyduk acaba
Kayınvalidem ve kayınbiraderim bende kaldı zaten çok ağır kokar kayınbirader 20 gün ve o 20 gün içinde ne bir kere banyo yaptılar ne üstlerini yıkattılar zaten kokuya hassasım salonda yattılar ve ben salona girer girmez cama koştum hep..
Sorma canım benim bide saçını sakalını çekiştirip durdu 20 gün boyunca senin yüzünden aerobik yapıyorum lavabodan çıkarken diyo banyo yapın dedim en son ben daha evine gelmem dedi temizmişim bende sen bilirsin dedim onlar gitti 1,5 gün hastanede yattım temizlik yapmaktan canım çıktı. :/sok oldum ya ıssız ada da mı yasıyor bunlar 20 gun ınsan nasıl banyo yapmaz sacı sacak sacak yag olur ayyy kasınıp durur kokar biri yanımda kasınınca bana hal gelıyor hıc sevmem.
Ustune alinmamasi hayret verici. Kotu kokan cogu insan kendi kokusunu almiyor. Insana iskence gibi geliyor degilmi. Bana direk mide bulantisi ve arkasindan ogurme geliyor. Cok hassasim. Magazalarda bile bazen kabinler kokuyor hemen firliyorum oradan. Bu kisi kim ise teke tek alin karsiniza ucuncu kisi olmasin odada konusun kotu bir koku geldigini. Laf atmaniza gerek yok cunku kendi kokusunu almaz. Anlamaz. Ve ustunede alinmaz. Bu da psikolojik bir rahatsizliktir dus almamak.İyi geceler herkese..
Kötü kokan bir insan düşünün birkaç hafta sizin evinizde duracak.Birkaç gün önce geldi ve bu süre zarfında hiç yıkanmadı,çamaşır bile değişmedi.Bulunduğu,sürekli oturduğu,yattığı oda(oturma odası oluyor burası) leş gibi kokuyor odaya girmeden 1-2 metre öncesinde bile kokuyu net bir şekilde alabiliyorsun.Odaya girince iyice keskinleşiyor.Odada bulunanlara"Burası leş gibi kokuyor camları açsanıza" diyorsunuz."Ne kokusu" diyor ve siz de "senin pis kokun" diyemediğiniz için "bilmiyorum havasız kalmış sanırım çok kötü kokuyor" diye bir şeyler söylüyorsunuz."gecenin bu saati cam mı açılır yarın açarız" diyip açmıyor camı odadakiler.
Oturma odasının bulunduğu koridordan bile geçmek istemiyorsunuz.Kaldı ki öyle çok kullanılan bir odanın içine girmek..İşkence gibi.
Kokuya dayanamayan diğer bir birey "sen yarın yıkan ya sık yıkanmak lazım insan kokar çamaşırlarını da değiş" diyor yani bir süre atlatabilirsiniz.Ama bu kişi leş gibi kokana kadar yıkanmıyor,kıyafet değişmiyor.Hatta bazen banyodan sonra da aynı çamaşırları giyiyor.
Kokusu eve siniyor.Çok sıcak yaz aylarında da değiliz buralar sıcak değil.Nasıl öyle kötü kokuyor anlamıyorum.Günlerce,haftalarca nasıl katlanılır bu işkenceye,Eve misafir gelse ne olacak ev ahırdan beter kokuyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Çocukken en azından kışları pazardan pazara banyo olurduk kokuyomuyduk acaba
oohoo teyzenin aklı gitmiş. doktora doktora hemen...Ders çalışıyordum görmedim yorumları şimdi gördüm yazdım zaten babamın teyzesi kokan
Sorma canım benim bide saçını sakalını çekiştirip durdu 20 gün boyunca senin yüzünden aerobik yapıyorum lavabodan çıkarken diyo banyo yapın dedim en son ben daha evine gelmem dedi temizmişim bende sen bilirsin dedim onlar gitti 1,5 gün hastanede yattım temizlik yapmaktan canım çıktı. :/
Okurken öldüm nefesimi tutmuşum bu nasıl anlatımİyi geceler herkese..
Kötü kokan bir insan düşünün birkaç hafta sizin evinizde duracak.Birkaç gün önce geldi ve bu süre zarfında hiç yıkanmadı,çamaşır bile değişmedi.Bulunduğu,sürekli oturduğu,yattığı oda(oturma odası oluyor burası) leş gibi kokuyor odaya girmeden 1-2 metre öncesinde bile kokuyu net bir şekilde alabiliyorsun.Odaya girince iyice keskinleşiyor.Odada bulunanlara"Burası leş gibi kokuyor camları açsanıza" diyorsunuz."Ne kokusu" diyor ve siz de "senin pis kokun" diyemediğiniz için "bilmiyorum havasız kalmış sanırım çok kötü kokuyor" diye bir şeyler söylüyorsunuz."gecenin bu saati cam mı açılır yarın açarız" diyip açmıyor camı odadakiler.
Oturma odasının bulunduğu koridordan bile geçmek istemiyorsunuz.Kaldı ki öyle çok kullanılan bir odanın içine girmek..İşkence gibi.
Kokuya dayanamayan diğer bir birey "sen yarın yıkan ya sık yıkanmak lazım insan kokar çamaşırlarını da değiş" diyor yani bir süre atlatabilirsiniz.Ama bu kişi leş gibi kokana kadar yıkanmıyor,kıyafet değişmiyor.Hatta bazen banyodan sonra da aynı çamaşırları giyiyor.
Kokusu eve siniyor.Çok sıcak yaz aylarında da değiliz buralar sıcak değil.Nasıl öyle kötü kokuyor anlamıyorum.Günlerce,haftalarca nasıl katlanılır bu işkenceye,Eve misafir gelse ne olacak ev ahırdan beter kokuyor.
Siz olsanız ne yapardınız?