Kötü kokan insan

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
İyi geceler herkese..
Kötü kokan bir insan düşünün birkaç hafta sizin evinizde duracak.Birkaç gün önce geldi ve bu süre zarfında hiç yıkanmadı,çamaşır bile değişmedi.Bulunduğu,sürekli oturduğu,yattığı oda(oturma odası oluyor burası) leş gibi kokuyor odaya girmeden 1-2 metre öncesinde bile kokuyu net bir şekilde alabiliyorsun.Odaya girince iyice keskinleşiyor.Odada bulunanlara"Burası leş gibi kokuyor camları açsanıza" diyorsunuz."Ne kokusu" diyor ve siz de "senin pis kokun" diyemediğiniz için "bilmiyorum havasız kalmış sanırım çok kötü kokuyor" diye bir şeyler söylüyorsunuz."gecenin bu saati cam mı açılır yarın açarız" diyip açmıyor camı odadakiler.
Oturma odasının bulunduğu koridordan bile geçmek istemiyorsunuz.Kaldı ki öyle çok kullanılan bir odanın içine girmek..İşkence gibi.
Kokuya dayanamayan diğer bir birey "sen yarın yıkan ya sık yıkanmak lazım insan kokar çamaşırlarını da değiş" diyor yani bir süre atlatabilirsiniz.Ama bu kişi leş gibi kokana kadar yıkanmıyor,kıyafet değişmiyor.Hatta bazen banyodan sonra da aynı çamaşırları giyiyor.
Kokusu eve siniyor.Çok sıcak yaz aylarında da değiliz buralar sıcak değil.Nasıl öyle kötü kokuyor anlamıyorum.Günlerce,haftalarca nasıl katlanılır bu işkenceye,Eve misafir gelse ne olacak ev ahırdan beter kokuyor.
Siz olsanız ne yapardınız?

Koku çok hassas olduğum bir konudur
Bir arkadaşım vardı yurtta
Banyodan çıktığı anda bile çok kötü kokardı
Belki bir rahatsızlığı vardır?
Söyle söyleseniz haydi yıkanıp paklanalım süslenip püslenelim gezmeye felan gidelim deseniz olmaz mı?

İnsan çıldırır ya allah sabır versin. Sürekli cam açın ev leş gibi kokuyor ne kokuyor böyle die gezinin evde iyyy

Yaninda ayyy şu kadını tanıyormusun? Hiç yıkanmıyor herhalde leş gibi kokuyor. Ben yıkanmadan 2 gün bile dayanamam o nasil dayanıyor ki ? Derim. Kizim sana söylüyorum, gelinim sen anla mevzusu.

Hatta bazen banyodan sonra da aynı çamaşırları giyiyor.

Nasil yaaa... Bazen ust degistigimde bile hazir temiz giyiniyorum bi dus alayim bari diyorum. Dustan sonra giyilmis seyler nasil giyilir yaa... Off igrenc. Yerinde olsam bir sekilde soylerdim. Cekilir sey degil.

Pis kokuyu trilyon km öteden hissettiğim ve anında kustuğum için ,abartı bile değil yemin ediyorum,almam eve temiz kokana kadar.
Dolmuşta hiç tanımadığım insanlarla koku yüzünden kavga etmişliğim var,kustuktan hemen sonra.Sırf bu yüzden yanımda poşet taşıyorum vallahi.
Yüzüne söyle,hiç çekinme kokuyorsun de gitsin yıkansın.
Alınırsa alınsın gram üzülmem.
En hassas olduğum konulardan biri koku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…